QUOTE(Avietytė @ 2008 09 06, 15:28)
Mano vestuviniai ziedai stori ir platus, 7 mm. Zinok, labai patogus, tikrai nesitikejau, kad bus tokie faini. Pasitaike labai geras juvelyras (cia Klaipedoje), jis tuos ziedus ir padare, dave daug patarimu ir siaip labai fainas zmogus, buvo labai malonu su juo bendradarbiauti
Kiek sake musu juvelyras, tai be problemu ir padidins ir pamazins, tik mano siek tiek bus problematiska (jei kada prireiks) nes yra su briliantu, bet sake, jog viskas imanoma
QUOTE(monera @ 2008 09 06, 15:48)
Mūsų žiedai ir paltūs ir storoki plotis 8mm, ir sveria nemažai, bet tikrai labai patogūs, mums ir teko išgirsti įvairių nuomonių apie plotį, bet tikrai nieko nesijaučia ant rankos.
Juvelyras turbūt senamadiškas kažkoks kad taip kalba
aciu jum labai labai
tikrai mane nuraminot
nes kiekviena diena save vis raminu ir tikinu kad viskas bus gerai
na, busimo vyro zieduko svoris virs 6 gr, o mano virs 4 gr. aisku vyrui bus tikrai nepatogu, nes jis yra ziedu priesininkas
bet teks priprast
o juvelyras tai vyrukas nesenas, apie koki 40 metu kazkur
bet cia jo reikalas, prarado viena klienta ir savo uzdarbi
dar karta
mergaites
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2008 09 06, 14:17)
Manau jei platus ziedas daug sveria, tada jis nepatogus, nes nuo svorio nusveria ranka. O nuo graviravimo galbut ir renkasi nesvarumai, nes ant mano ziedo praba pajuodavusi, nors tikrai daznai plaunu rankas
betgi tas ziedukas 4 gr tik
na bus matyt, man svarbiausia kad jie neeiliniai, ne klasikiniai, o tokie kokiu as norejau
kas liecia graviravima, tai sutinku visom keturiom
ir nusprendziau nebegraviruot