Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 13:04)
O musu tokie. Norejom kuo panasesniu i klasikinius, bet su baltu auksu smile.gif
user posted image

superiniai ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 15:04)
O musu tokie. Norejom kuo panasesniu i klasikinius, bet su baltu auksu smile.gif
user posted image

Laaabai graaazus ziedeliai, ir as panasius darysiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 08 27, 09:21)
Daremes Ametiste, Kaune Gertrudos g. Darbas kainavo  man atrodo 450, nors pradzioj sake daugiau kainuos smile.gif ,auksas 41 lt. /gr.

Ziedukai tai labai grazus wub.gif Per kiek mazdaug laiko padare?
Atsakyti
QUOTE(dragonscale @ 2008 08 26, 08:59)
O kur užsakinėjot žiedus? 4u.gif

Dabar jau viskas gerai. Kažkas kažka sumaišė.
Ziedai jau si penktadieni buvo musu rankose.
Žavingi....
Atsakyti
Mano klasikinis- bet tikiu kad vienintelis būtent toks blush2.gif matosi prastokai, bet dabar radau tik šitą foto. Man kažkaip labai atsibosta tie su raštais, padailinimais ,geltonu- baltu auksu, tad rinkausi beveik klasikinį biggrin.gif Kaip sakoma skoniui draugų nėra mirksiukas.gif
http://public.fotki.com/vilmaut/
albumas ziedas slapt ziedas
Atsakyti
QUOTE(vilmaut. @ 2008 09 03, 19:21)
Mano klasikinis- bet tikiu kad vienintelis būtent toks  blush2.gif  matosi prastokai, bet dabar radau tik šitą foto. Man kažkaip labai atsibosta tie su raštais, padailinimais ,geltonu- baltu auksu, tad rinkausi beveik klasikinį  biggrin.gif  Kaip sakoma skoniui draugų nėra  mirksiukas.gif
http://public.fotki.com/vilmaut/
albumas ziedas slapt ziedas

Na tikrai turbut vienintelis biggrin.gif O kas isgraviruota ant ziedo? ax.gif
Atsakyti
to Neringiux : išgraviruota išorinėje pusėje" Myliu Tave dabar ir visada.. Vyro vardas , o ant jo žiedo tie patys žodžiai tik mano vardas rolleyes.gif
Atsakyti
SUPER ZODZIAI !!!! wub.gif

As klasikinius ziedus suprantu kaip gaubto pavirsiaus... nors gal ir anksciau budavo vestuviniai ziedai ploksti.. g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vorukas: 04 rugsėjo 2008 - 10:27
ax.gif Vorukas , sakiau beveik klasikiniai biggrin.gif .Nors kiek pažiūriu tai man visi parodyti tie žiedeliai labai gražūs. 4u.gif
O mūsiškius tai vistiek padarė ne visai taip kaip norėjau doh.gif
Man įdėjo deimančiukus ne prie pat žodžių,tai dabar gaunasi jie tarp pirštų doh.gif
Atsakyti
O as siandien maciau moteriska vestuvini zieda, ant kurio buvo isgraviruota The best man's friend is his wife lotuliukas.gif
Atsakyti
Man vestuvemis dar nekvepia, bet ieskodama draugui suzadetuviu ziedo idejos, radau stai tokius vestuvinius, maniskis vyriokas liko suzavetas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 09 05, 00:25)
Man vestuvemis dar nekvepia, bet ieskodama draugui suzadetuviu ziedo idejos, radau stai tokius vestuvinius, maniskis vyriokas liko suzavetas smile.gif

user posted image

Man tai jie kaip sakoma "prikolui" nebent. Bet ne kaip vestuviniai lotuliukas.gif
Atsakyti