Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

labutis smile.gif
Ir mes jau turim savo ziedelius thumbup.gif
Gamino draugas juvelyras. Labai patenkinti jo darbu.
Musu ziedai balto ir raudono aukso su deimantuku thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, nesitikėjau, kad išsirinkti žiedus taip sunku doh.gif
Atsakyti
Šendien paskambijau pasiteirauti ar jau gavo pagaliau tuos žiedus... smile.gif Sakė, jog per 2- 3 savaites jau bus. Tais jau ryt poryt pagal viską turiu turėt rankose. bigsmile.gif Man tajs kažkaip įtartinai pasirodė, padavėja pasakė, - tipo šią savaitę tikriausiai užsakymų neatveš daugiau, ką gavo taj šendie. O mano žiedų tarp tų nėra blink.gif
Jai negaunu šią savaitę - taj košmaras. Per 3 dienas reiks susirast žiedus, nes paskum išvažiuojam i kaimą.... doh.gif blink.gif
aaaaaaaa...... TUOJ RĖKSIU... blink.gif
Atsakyti
mes va tokiu noretume tik geltonos spalvos ax.gif
idomu kiek kainuotu tokiu darbas su musu auksu, bet deimantukais juvelyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 25, 20:14)
Šendien paskambijau pasiteirauti ar jau gavo pagaliau tuos žiedus...  smile.gif Sakė, jog per 2- 3 savaites jau bus. Tais jau ryt poryt pagal viską turiu turėt rankose.  bigsmile.gif  Man tajs kažkaip įtartinai pasirodė, padavėja pasakė, - tipo šią savaitę tikriausiai užsakymų neatveš daugiau, ką gavo taj šendie. O mano žiedų tarp tų nėra  blink.gif
Jai negaunu šią savaitę - taj košmaras. Per 3 dienas reiks susirast žiedus, nes paskum išvažiuojam i kaimą....  doh.gif  blink.gif
aaaaaaaa...... TUOJ RĖKSIU...  blink.gif

O kur užsakinėjot žiedus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 08 20, 16:56)
O stai musu ziedukai..
Tik gal nelabai gera foto..

Labai grazus ziedukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 25, 19:25)
mes va tokiu noretume tik geltonos spalvos  ax.gif
idomu kiek kainuotu tokiu darbas su  musu auksu, bet deimantukais juvelyro g.gif

auksą skaičiuoja nuo 40 iki 60 lt už gramą, o brilijantų reikia ieškoti, kainos labai įvairios, mes mažus pigiai radome pylimo g., kur yra senoji juvelyrų dirbtuvė. O darbas tikrai ne daug kainuos, nes tik viena brilijantą reikia "įsodinti". Eikite su foto pas juvelyrus ir jums paskaičiuos.
Atsakyti
O musu tokie. Norejom kuo panasesniu i klasikinius, bet su baltu auksu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2008 08 26, 12:45)
auksą skaičiuoja nuo 40 iki 60 lt už gramą, o brilijantų reikia ieškoti, kainos labai įvairios, mes mažus pigiai radome pylimo g., kur yra senoji juvelyrų dirbtuvė. O darbas tikrai ne daug kainuos, nes tik viena brilijantą reikia "įsodinti". Eikite su foto pas juvelyrus ir jums paskaičiuos.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 14:04)
O musu tokie. Norejom kuo panasesniu i klasikinius, bet su baltu auksu smile.gif
user posted image

labai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 13:04)
user posted image

norejau paklausti ar pirkot, ar daretes siuos ziedus? ir kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2008 08 26, 19:12)
norejau paklausti ar pirkot, ar daretes siuos ziedus? ir kur?  smile.gif

Daremes Ametiste, Kaune Gertrudos g. Darbas kainavo man atrodo 450, nors pradzioj sake daugiau kainuos smile.gif ,auksas 41 lt. /gr.
Atsakyti