labutis
Ir mes jau turim savo ziedelius
Gamino draugas juvelyras. Labai patenkinti jo darbu.
Musu ziedai balto ir raudono aukso su deimantuku
Šendien paskambijau pasiteirauti ar jau gavo pagaliau tuos žiedus... Sakė, jog per 2- 3 savaites jau bus. Tais jau ryt poryt pagal viską turiu turėt rankose. Man tajs kažkaip įtartinai pasirodė, padavėja pasakė, - tipo šią savaitę tikriausiai užsakymų neatveš daugiau, ką gavo taj šendie. O mano žiedų tarp tų nėra
Jai negaunu šią savaitę - taj košmaras. Per 3 dienas reiks susirast žiedus, nes paskum išvažiuojam i kaimą....
aaaaaaaa...... TUOJ RĖKSIU...
Jai negaunu šią savaitę - taj košmaras. Per 3 dienas reiks susirast žiedus, nes paskum išvažiuojam i kaimą....
mes va tokiu noretume tik geltonos spalvos
idomu kiek kainuotu tokiu darbas su musu auksu, bet deimantukais juvelyro
QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 25, 20:14)
Šendien paskambijau pasiteirauti ar jau gavo pagaliau tuos žiedus... Sakė, jog per 2- 3 savaites jau bus. Tais jau ryt poryt pagal viską turiu turėt rankose. Man tajs kažkaip įtartinai pasirodė, padavėja pasakė, - tipo šią savaitę tikriausiai užsakymų neatveš daugiau, ką gavo taj šendie. O mano žiedų tarp tų nėra
O kur užsakinėjot žiedus?
QUOTE(ausryyte @ 2008 08 20, 16:56)
Labai grazus ziedukai
QUOTE(Ledi @ 2008 08 25, 19:25)
mes va tokiu noretume tik geltonos spalvos
auksą skaičiuoja nuo 40 iki 60 lt už gramą, o brilijantų reikia ieškoti, kainos labai įvairios, mes mažus pigiai radome pylimo g., kur yra senoji juvelyrų dirbtuvė. O darbas tikrai ne daug kainuos, nes tik viena brilijantą reikia "įsodinti". Eikite su foto pas juvelyrus ir jums paskaičiuos.
O musu tokie. Norejom kuo panasesniu i klasikinius, bet su baltu auksu
QUOTE(Fergie @ 2008 08 26, 12:45)
auksą skaičiuoja nuo 40 iki 60 lt už gramą, o brilijantų reikia ieškoti, kainos labai įvairios, mes mažus pigiai radome pylimo g., kur yra senoji juvelyrų dirbtuvė. O darbas tikrai ne daug kainuos, nes tik viena brilijantą reikia "įsodinti". Eikite su foto pas juvelyrus ir jums paskaičiuos.
QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 14:04)
labai gražūs
QUOTE(vorukas @ 2008 08 26, 13:04)
norejau paklausti ar pirkot, ar daretes siuos ziedus? ir kur?
QUOTE(pupa*uoga @ 2008 08 26, 19:12)
norejau paklausti ar pirkot, ar daretes siuos ziedus? ir kur?
Daremes Ametiste, Kaune Gertrudos g. Darbas kainavo man atrodo 450, nors pradzioj sake daugiau kainuos ,auksas 41 lt. /gr.