Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(spyglencija @ 2008 08 08, 09:38)
pasikartosiu vel:) stai musu ziedukai;)

Kokie grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 08 08, 10:38)
pasikartosiu vel:) stai musu ziedukai;)

drinks_cheers.gif wub.gif
as buvau pries lygius paprastucius
dabar dziaugiuosi kad vyras ikalbejo tokius pirkt thumbup.gif tiklsiau apgavo, kad nepirciau mandro nupirko man kita auksini kuris man patiko, sako o rie jo labai tiks paprastas vestuvinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjus kokias grožybes nešiosit ant pirštų... net graudu darosi...

Mes niekaip neradom patinkančių sau žiedų... doh.gif Kadangi mes esam abu labai priekabūs, - tai mums per daug blizga, taj per ploni, per brangūs, neskanūs....
Aš netyčiom atradau titano žiedus... beveik idealūs. Tik kažkas išpeikė kad čia ne vestuvėms skirti...
Tada nusprendėm darytis, tik ne paprastus o geltono aukso su baltu biskiuką... Tačiaus kur buvę kur nebuvę... Ir iš to skubėjimo ir piktumo, kad mes delsiam taip ilgai, mums žiedus užsakė mano mama. Atėjo vieną vakarą - ydavė kvituką, blink.gif kad užstatas jau sumokėtas ir .... sėdėk išsižiojęs.... Nors imk ir viską atšauk.... schmoll.gif Ale... Ne žieduose esmė, mažu man patiks... verysad.gif Jei tik neblizgės...
Atsakyti
QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 12, 18:54)
Pasižiūrėjus kokias grožybes nešiosit ant pirštų... net graudu darosi...

Mes niekaip neradom patinkančių sau žiedų...  doh.gif Kadangi mes esam abu labai priekabūs, - tai mums per daug blizga, taj per ploni, per brangūs, neskanūs....
Aš netyčiom atradau titano žiedus... beveik idealūs. Tik kažkas išpeikė kad čia ne vestuvėms skirti...
Tada nusprendėm darytis, tik ne paprastus o geltono aukso su baltu biskiuką... Tačiaus kur buvę kur nebuvę... Ir iš to skubėjimo ir piktumo, kad mes delsiam taip ilgai, mums žiedus užsakė mano mama. Atėjo vieną vakarą - ydavė kvituką, blink.gif  kad užstatas jau sumokėtas ir .... sėdėk išsižiojęs.... Nors imk ir viską atšauk....  schmoll.gif Ale... Ne žieduose esmė, mažu man patiks...  verysad.gif Jei tik neblizgės...

nu jau sori jei mano mama taip padarytu tikrai supykciau doh.gif juk jum juos reiks nesiot o ne jai ax.gif tau gal ir patiks nes mama gal zino tavo skoni o jei taviskiui nepatiks tai dar susipyksit unsure.gif nu aisku as cia pagal save sneku nes jei mano taip butu padarius tai nei man nei maniskiui nebutu patike schmoll.gif gerai kad musu abieju tevai visai nesikisa
Atsakyti
na dabar tikiuosi gerai matysis smile.gif įdedu dar kartą mūsų žiedelius smile.gif
Atsakyti

Kaip grazu,negaliu lotuliukas.gif noreciau pakartoti savo vestuves wub.gif
Gaila,kad musu ziedeliai paprasti rolleyes.gif dabar jamciau panasius i jusiskius thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Galbūt kas nors darėtės žiedus "Tavo studio"?
Būtų įdomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Keletas variantu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
sveikutes ,mes pirkom ziedus auksinej liutej ,akropoly .prienamos kainos ,ir modeliukai grauzus.russiskas auksas:)

o del matiniu ziedeliu ,tai ir mes ju labai norejom,bet viena pardaveja pasake kad matas nusitrina ,ir poto lieka kaip susidevejes ziedas ,,ta pati ir draugai sake,tai mes issigandom ir nepirkom ,nusipirkom smulkiai israiziotus su lazeriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 16 rugpjūčio 2008 - 13:18
musu ziedeliai smile.gif labai dziaugiuos kad butent tokius pasirinkom, nes neteko niekur dar matyti ko nors panasaus: smile.gif
user posted image
Atsakyti
nu tokie idomus smile.gif o ar patogus ant pirsto ? mes tai ryt varysim savo pasiimt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulencia @ 2008 08 16, 14:04)
musu ziedeliai smile.gif labai dziaugiuos kad butent tokius pasirinkom, nes neteko niekur dar matyti ko nors panasaus: smile.gif
user posted image

Grazus ziedeliai. Paskutiniu metu zmones pradejo pirkti tokio tipo ziedus. mirksiukas.gif Siaip pasimatavau, tai man ant rankos negraziai atrode. Gal todel, kad smulkus pirstai...
Atsakyti