Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 07 29, 12:09)
as tai esu girdejusi prietara kad paveldetus ziedus reik vis tiek perdaryt nes atseit negalima kitu nesiotus ziedus patiems nesiot  blush2.gif nes mano mociute norejo mums savo dar momos palikta zieda atiduot bet sake kad tektu persidaryt per nauja is jo. mes daremes balto aukso tai neemem net nes ten geltono  blush2.gif

ačiū už informaciją 4u.gif
Tai aš jam taip ir paaiškinsiu, kad seni žiedai nelaimę neša .. blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 07 29, 11:09)
as tai esu girdejusi prietara kad paveldetus ziedus reik vis tiek perdaryt nes atseit negalima kitu nesiotus ziedus patiems nesiot  blush2.gif nes mano mociute norejo mums savo dar momos palikta zieda atiduot bet sake kad tektu persidaryt per nauja is jo. mes daremes balto aukso tai neemem net nes ten geltono  blush2.gif

O kiek zinau, balta auksa ir isgauna is geltono.. smile.gif
Atsakyti
Musu bus su balto aukso juostele, bet davem tik raudono aukso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 07 29, 14:52)
O kiek zinau, balta auksa ir isgauna is geltono..  smile.gif

teisybė, auksas yra geltonas ir tiek drinks_cheers.gif darant geltono aukso ir sidabro, nikelio arba paladžio lydinį, bei apipurškiant dirbinius rodžiu, gaunamas vadinamasis baltas auksas
Atsakyti
QUOTE(dragonscale @ 2008 07 29, 09:09)
sveikos 4u.gif
galbūt kas nors galite rekomenduoti juvelyrą, kuris gamina žiedus iš paladžio?

Juvelyras Tauras Blaževičius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 07 29, 16:36)
Juvelyras Tauras Blaževičius 4u.gif

bigsmile.gif
labai ačiū už info notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
o kur jį galima rasti (kur dirba), ar turi savo darbų pavyzdžių, ar kainos nėra dirbtinai užkeltos? Atsiprašau, kad tiek klausimų, tiesiog labai džiaugiuos, kad atsiliepei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasvaistes @ 2008 07 28, 21:07)
Kur buve kur nebuve ir musu ziedreliai...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif

labai grazus ziedeliai!! wub.gif mes ir tokiu norime..jei ne paslaptis, kur pirkote ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(dragonscale @ 2008 07 29, 15:55)
bigsmile.gif
labai ačiū už info notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
o kur jį galima rasti (kur dirba), ar turi savo darbų pavyzdžių, ar kainos nėra dirbtinai užkeltos? Atsiprašau, kad tiek klausimų, tiesiog labai džiaugiuos, kad atsiliepei smile.gif  4u.gif

Sis juvelyras dirba E.T.Dorėj Vilniuje. Prie Ausros vartu turi savo galerija ar parduotuvyte, tiksliai nezinau blush2.gif Kainos pas ji tikrai nera dirbtinai uzkeltos, bet ne is pigiuju. Jo darbai labai grazus, originalus wub.gif Jis kuria papuosalus Lietuvos verslininkams ir kitiems aukstuomenes nariams. As labai zaviuosi jo kuryba wub.gif Bet turbut neipirkciau jo kuriniu doh.gif
Siaip tai man paladis nelabai patinka, graziau ziurisi auksas.
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 07 28, 21:08)
kokie gražūs  wub.gif ne tas žodis, ir aš tokių noriu.
Kalbėjau šiandien su vaikinu .. t.y. sus sužadėtiniu  blush2.gif  ..apie žiedus. Ir jis pasakė, kad pirkti nereikės, nes jis turi palikimą kažkokius mamos senus žiedus ..  verysad.gif nu blyn ... nenoriu vaidinti išpaikintą ir t.t.. bet aš taip norėjau, kad mes patys išsirinktume sau ... naujus ... o čia dbr.. kaip jam pasakyti ???  unsure.gif

O tu bent jau matei tuos ziedus, kad taip nenori? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 07 29, 19:07)
O tu bent jau matei tuos ziedus, kad taip nenori? ax.gif

nemačiau blush2.gif ..
bet įsivaizduoju. Kaip jis pasakojo, paprasti plonyčiai auksiniai žiedeliai ... unsure.gif
Bet viskas jau išspręsta, pasakiau apie prietarą ir buvo nutarta pirkti naujus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 07 29, 23:48)
nemačiau  blush2.gif ..
bet įsivaizduoju. Kaip jis pasakojo, paprasti plonyčiai auksiniai žiedeliai ...  unsure.gif
Bet viskas jau išspręsta, pasakiau apie prietarą ir buvo nutarta pirkti naujus  blush2.gif

nu va kaip padejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alboorada @ 2008 07 29, 16:18)
labai grazus ziedeliai!! wub.gif mes ir tokiu norime..jei ne paslaptis, kur pirkote ir kokia kaina?

nepirkome, o daremes Monodijoj, Kaune. Kaina sumoj gavosi 2100:
darbas 500;
auksas 45 Lt/g + 8 Lt/g uz balto padaryma;
deimanciukas 12 ct (ar 11 ct, tiksliai nepamenu) - 480 Lt (440)
prabavimas, graviravimas - 60-80 Lt
Svoris 19.6 g (abieju)
Plociai - maniskis 6 mm, MB - 7 mm;

Atsakyti