mes dar vestuvinių žiedukų neturim, bet labai noriu pasigirti, kokį gavau sužadėtuvių žiedelį
http://www.hsamuel.c...tail/R/5747368/
QUOTE(Neringiux @ 2008 07 25, 19:31)
Zinoma galima. Kai kurie daro taip, kad sudejus abu ziedus viena ant kito, susideda abieju inicialai.
Beje, nepatarciau daryti matinio ziedo. Man siandien vienas juvelyras pats pasake, kad labai greit nusibruzina matinis pavirsius, tad po metu ziedas atrodys prastai. Pats parode savo zieda, sake kazkada buvo matinis Net nepasakyciau, kad buvo matinis.
Beje, nepatarciau daryti matinio ziedo. Man siandien vienas juvelyras pats pasake, kad labai greit nusibruzina matinis pavirsius, tad po metu ziedas atrodys prastai. Pats parode savo zieda, sake kazkada buvo matinis Net nepasakyciau, kad buvo matinis.
priklauso nuo to kaip tas matinis pavirsius padarytas,galima daryt su "atkaltu" ar kazkaip pavirsiumi,tada laiko kur kas ilgiau
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 07 26, 23:28)
priklauso nuo to kaip tas matinis pavirsius padarytas,galima daryt su "atkaltu" ar kazkaip pavirsiumi,tada laiko kur kas ilgiau
Musu su vyru ziedu sonai irgi buvo matiniai, "Isdauzyti", bet atlaike kazkur metus. Planuojam nesti atnaujinti. Manau jeigu patys juvelyrai nepataria darytis matiniu, tai gal geriau ir atsisakyti. Nebent kas metus planuojat keisti ziedus.
QUOTE(Kvieskute @ 2008 07 26, 17:06)
labai grazus ziedukai;)
Kur buve kur nebuve ir musu ziedreliai...
QUOTE(Pasvaistes @ 2008 07 28, 21:07)
kokie gražūs ne tas žodis, ir aš tokių noriu.
Kalbėjau šiandien su vaikinu .. t.y. sus sužadėtiniu ..apie žiedus. Ir jis pasakė, kad pirkti nereikės, nes jis turi palikimą kažkokius mamos senus žiedus .. nu blyn ... nenoriu vaidinti išpaikintą ir t.t.. bet aš taip norėjau, kad mes patys išsirinktume sau ... naujus ... o čia dbr.. kaip jam pasakyti ???
QUOTE(nirvana @ 2008 07 28, 23:08)
Ir jis pasakė, kad pirkti nereikės, nes jis turi palikimą kažkokius mamos senus žiedus .. nu blyn ... nenoriu vaidinti išpaikintą ir t.t.. b
Ir jis pasakė, kad pirkti nereikės, nes jis turi palikimą kažkokius mamos senus žiedus .. nu blyn ... nenoriu vaidinti išpaikintą ir t.t.. b
o vat man daug grazesni yra senoviniai ziedai,musu netgi panasus stilius kaip nesioja musu seneliai
QUOTE(nirvana @ 2008 07 28, 23:08)
Kalbėjau šiandien su vaikinu .. t.y. sus sužadėtiniu ..apie žiedus. Ir jis pasakė, kad pirkti nereikės, nes jis turi palikimą kažkokius mamos senus žiedus .. nu blyn ... nenoriu vaidinti išpaikintą ir t.t.. bet aš taip norėjau, kad mes patys išsirinktume sau ... naujus ... o čia dbr.. kaip jam pasakyti ???
as tai esu girdejusi prietara kad paveldetus ziedus reik vis tiek perdaryt nes atseit negalima kitu nesiotus ziedus patiems nesiot nes mano mociute norejo mums savo dar momos palikta zieda atiduot bet sake kad tektu persidaryt per nauja is jo. mes daremes balto aukso tai neemem net nes ten geltono