Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(Kukstiene @ 2008 04 15, 10:01)
Sveikos  4u.gif

Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos  smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti????  rolleyes.gif

sveika 4u.gif
o tu is kur? jei is Kauno, tai pabandyk mano mineta Monodija.... jie gamina is kliento aukso taip pat, tai jums kainuotu tik darbas. o ir pavyzdziu daug turi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 04 15, 11:40)
Na ir as ikelsiu savo ziedelius Jusu teismui smile.gif

O kur jus daretes? Labai grazus ziedeliai... wub.gif
Atsakyti
Daremes kaune Ametiste... Esu patenkinta to juvelyro darbu smile.gif
Atsakyti
Merginos dabar pasakykit, kas esate issilieje ziedukus artogeiabryoni ? as biski nesupratau ju kainos skaiciavimo? jie pirmiau pasako kaina, o paskui gali daryt ziedus nors ir 1mm plocio arba 7mm kaina ta pati, nu nieko nesupratau, mes uzsisakem paprastus ziedukus tik su graviravimu virsuje su lazerio technologija tai uz ta graviravima sake 150 uz abu ziedus, o uz viska tipo 1700, na jie nebus labai ploni mano 4,5mm MB 5,5mm plocio ir 1mm storio, na normalus ziedukai, tik dabar pradedam mastyt kad biski permokejom :/ o tada viskas buvo normaliai. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti???? rolleyes.gif

As esu is Vilniaus.
Atsakyti

o maniškiai tai labai panašūs į šiuos, tik ir vyriškame yra akmenukai biggrin.gif
maniškis norėjo blizgėti kaip ir aš smile.gif
mes užsisakinėjome odeme (jis yra bige) mirksiukas.gif
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm
Atsakyti
QUOTE(sandra0615 @ 2008 04 15, 14:48)
o maniškiai tai labai panašūs į šiuos, tik ir vyriškame yra akmenukai biggrin.gif
maniškis norėjo blizgėti kaip ir aš smile.gif
mes užsisakinėjome odeme (jis yra bige) mirksiukas.gif
http://www.topgold.l...estuviniai1.htm

Labai gražūs žiedeliai smile.gif
O ODEME is savo atsinesto aukso nedaro????
Atsakyti
beveik visur daro is atnesto aukso, tik reikia kalbeti su juvelyru, jie gi xalturina is to aukso, jiems dar geriau gal kaip atnesi aukso, gali gi ir nusukti ir visokiu maxinaciju pridaro unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kur patartumet eiti darytis žiedus?
Atsakyti
Butent del to ir labai blogai, kad nenusuktu aukso...
O patikrinti, tai neimanoma blush2.gif wub.gif verysad.gif
Atsakyti
net nežinau kaip su tuo atsineštiniu auksu:)
mes viską ten užsisakinėjom, o kainavo 2200 Lt (čia auksas, darbas, graviravimas ir abiejų žiedų briliantukai).
prie europos esančiame ibrahime dirba nuostabus juvelyrus, gali bet ką padaryti ir kaina prieinama (savo auksą galima atsinešti)smile.gif
mes aišku sužonojom, kai jau savus buvom pasiėmęsad.gif
Atsakyti
Suradau juvelyra 4u.gif

Mantas Mizgiris. Gal ka girdejote apie ji?
Nueisim i jo dirbtuve ax.gif tikimes geriausio biggrin.gif
Atsakyti