Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 07 24, 07:15)
nu tai pagal zieda ir tas svoris  blush2.gif mums kai rode kitu uzsakytus kitu ziedus tai man pasirode labai platus ir galvojau kad daug svers o sake kad 13  g.gif tai musu siauresni o gavosi sunkesni  biggrin.gif

Nu tikiuosi ok viskas bus, jisai gi juvelyras turetu zinoti kaip geriau, as tiesiog dar su akutem darysiu, tai jis sake, jeigu su akutem geriau storesni, kad kazkaip lengiaviau jas ten ikist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 04 24, 16:22)
Aš taip pat norėjau pasirodyti savo žiedus, bet nuotraukytės neleidžia man įdėti, tai dedu nuorodą, jei kam įdomu:
http://www.artogeiab...m/lt/catalogue/

mes irgi ketinam čia žiedus gamintis, nes norisi originalių, vienetinių, ne klasikinių. Tuo labiau, kad Danijoje vieną klasikinį žiedą nusipirkti brangiau nei unikalų Lietuvoj pagaminti.
Atsakyti
isgyriau is as si ziedu slaona, o dabar siek tiek nusivyliau, liepos pradzioj sake kad bus ziedelai pagaminti o dar tylu jokio skambucio nesulaukiam verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 25 liepos 2008 - 08:54
QUOTE(astjada @ 2008 07 25, 09:53)
isgyriau is as si ziedu slaona, o dabar siek tiek nusivyliau, liepos pradzioj sake kad bus ziedelai pagaminti o dar tylu jokio skambucio nesulaukiam  verysad.gif

Tai pati paskambink jiems ir pasiklausk mirksiukas.gif Siaip ju ziedeliai tikrai grazus, savotiski.
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 07 25, 09:53)

gal galit pasidalinti info - kokios maždaug kainos pas juos, nuo kiek iki kiek gali svyruoti? Ir per kiek laiko dažniausiai padaro žiedus? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novis: 25 liepos 2008 - 11:38
Vakar buvom keliose juvelyrinese paziureti ziedu ir galva apsisuko doh.gif Is pradziu norejau geltono - balto aukso, paskui sugalvojau kad gal vien tik balto graziau. Dabar dar nezinau - ar geriau matiniai, ar blizgantys, tokie zaizaruojantys. Gal vyrui nelabai tinka blizguciai g.gif Ar tiesa, kad baltas auksas nera labai tvirtas?
Atsakyti
Turbut mano klausimas, bus ziauriai kvailas, bet vis del to paklausiu blush2.gif gal ant ziedo galima kazkokius insielus israizyt..pvz musu pirmas vardo ir pavardes raides..ar dar akzka panasaus ??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 25, 11:44)
Turbut mano klausimas, bus ziauriai kvailas, bet vis del to paklausiu  blush2.gif  gal ant ziedo galima kazkokius insielus israizyt..pvz musu pirmas vardo ir pavardes raides..ar dar akzka panasaus ???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aisku, kad galima. Mes rasysime vienas kito vardus ir pirmo susitikimo data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 07 25, 11:53)
Aisku, kad galima. Mes rasysime vienas kito vardus ir pirmo susitikimo data ax.gif

O tai fainai tada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Astjada del ziedu tai jiems skammbink, as pati dvi dienas nesulaukus ju skambucio pati skambinau.
Ziedus ten jei nerealus padaro, bet ir ne pigiai nori.
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 25, 12:44)
Turbut mano klausimas, bus ziauriai kvailas, bet vis del to paklausiu  blush2.gif  gal ant ziedo galima kazkokius insielus israizyt..pvz musu pirmas vardo ir pavardes raides..ar dar akzka panasaus ???  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Zinoma galima. Kai kurie daro taip, kad sudejus abu ziedus viena ant kito, susideda abieju inicialai.
Beje, nepatarciau daryti matinio ziedo. Man siandien vienas juvelyras pats pasake, kad labai greit nusibruzina matinis pavirsius, tad po metu ziedas atrodys prastai. Pats parode savo zieda, sake kazkada buvo matinis doh.gif Net nepasakyciau, kad buvo matinis.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 07 25, 18:31)

Beje, nepatarciau daryti matinio ziedo. Man siandien vienas juvelyras pats pasake, kad labai greit nusibruzina matinis pavirsius, tad po metu ziedas atrodys prastai. Pats parode savo zieda, sake kazkada buvo matinis doh.gif Net nepasakyciau, kad buvo matinis.

Ir as apie tai girdejau. O buvau toki grazu nusiziurejus doh.gif
Atsakyti