Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(V*i*k*a @ 2008 07 04, 09:58)
Kokie grazus  thumbup.gif Mes irgi tokius darysim tik balto aukso. Aciu uz nuotrauka, nes niekur neradau, kad juvelyriui parodyti  doh.gif  O kur daretes ar pirkot? Sory jei klausiu antra karta temos neseku  biggrin.gif

man zieda tetis dave is senu laiku turejo zapaskiu, o vyrui padarem pagal mano, nes jo ismeros nebuvo. smile.gif
Atsakyti
ewa nuosirdziausi sveikinimai istekejus thumbup.gif ziedukai jusu super mes daremes butent pagal tavo zieduku pvz savuosius,niu atrodo fantastiskai,laukiu nesulaukiu kada galesiu jau ji nesioti ax.gif beje grazios jusu sventes foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 07 04, 11:04)
ewa nuosirdziausi sveikinimai istekejus thumbup.gif ziedukai jusu super mes daremes butent pagal tavo zieduku pvz savuosius,niu atrodo fantastiskai,laukiu nesulaukiu kada galesiu jau ji nesioti ax.gif  beje grazios jusu sventes foto thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu, labai likau ziedais patenkinta ir svente, ziedai labai patogus, nei pirsta pritrine nei ka, man cia visi aiskino,kad spaus bus nepatogu, bet nieko panasaus nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 07 04, 11:03)
aciu, labai likau ziedais patenkinta ir svente, ziedai labai patogus, nei pirsta pritrine nei ka, man cia visi aiskino,kad spaus bus nepatogu, bet nieko panasaus nera  smile.gif

Mūsų žiedai ir platūs tikiuosi ir bus patogūs, Jūsų tai labai faini žiedukai wub.gif
Atsakyti
Mergaites, niekam neteko girdeti apie juvelyrine dirbtuve Pylimo g. 34, juvelyras Vitalijus, man juos rekomendavo, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 22 liepos 2008 - 11:54
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 07 22, 12:54)
Mergaites, niekam neteko girdeti apie juvelyrine dirbtuve Pylimo g. 34, juvelyras Vitalijus, man juos rekomendavo, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomoniu  4u.gif

Pazistu biggrin.gif Nepasakyciau, kad kazkas is Pylimo g. juvelyru gamina issikirtinius papuosalus ax.gif Tiesiog ten pigiau nei kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 30, 15:17)
"
musu ziedukai kaskiek panasus i tuos 4u.gif jie labai prie" sirdies "buvo kai pamatem wub.gif http://public.fotki....ikeee/ziedukai/
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2008 07 22, 17:54)
Pazistu biggrin.gif Nepasakyciau, kad kazkas is Pylimo g. juvelyru gamina issikirtinius papuosalus ax.gif Tiesiog ten pigiau nei kitur mirksiukas.gif

Siaip mums isskirtiniu nereikia, mes nunesem nuotrauka, parodem, ziedukai prie klasikiniu, per viduri balto aukso juostele. Taigi svarbiausiai, kad kokybiskai padarytu. bet jis net napasieme tuos nuotraukos, sako atsimenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 22 liepos 2008 - 20:03
Mūsų žiedukai (Breuning80):
http://www.auksogija...reuning-80.aspx
Tik šitie yra 5 mm pločio, o mes užsakėme 6 mm. Dar raudono aukso juostelės bus kitoks paviršius, nežinau kaip jį nusakyti, toks žaižaruojantis.
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 07 22, 13:54)
Mergaites, niekam neteko girdeti apie juvelyrine dirbtuve Pylimo g. 34, juvelyras Vitalijus, man juos rekomendavo, bet butu idomu suzinoti ir kitu nuomoniu  4u.gif

zinau tai kad ten geras graveris thumbup.gif geriausias vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 07 23, 08:25)
zinau tai kad ten geras graveris thumbup.gif  geriausias vilniuje mirksiukas.gif

Cia tai teisybe, sita ir as girdejau. biggrin.gif
Atsakyti
va o musu tokie ziedeliai
user posted image

sveika, Neringiux smile.gif
Atsakyti