Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(Pasvaistes @ 2008 04 14, 21:46)
mes su MB kaip tik si sestadieni Monodijoj ir uzsisakem smile.gif

geras thumbup.gif turbut ir jums patiko,jei ten uzsisaket?
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 14, 23:50)
geras  thumbup.gif turbut ir jums patiko,jei ten uzsisaket?

tai jau taip smile.gif Kad siaip faktiskai tik geri atsilietimai is ten beatklysta smile.gif O ir pazystamu ne viena pora ten daresi ir laaabai patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 04 14, 21:39)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif ...oho

Tikrai, kad oho doh.gif Tokie paprastuciai, o sitokia kaina, kiek jie sweria? Gal aukso daug?

user posted image
Atsakyti
parodysiu ir as dar karta savo ziedukus, labai esu patenkinta jais lotuliukas.gif
http://public.fotki.com/ewukas/iedai/
Atsakyti
super ziedai. grazesniu nemaciau ir pati tik apie tokius pasvajoju ax.gif
maniskiui irgi brilijanto neidesi, o man tikrai norisi.
geras skonis.sekmes smile.gif
Atsakyti
Mūsų modeliukas taip pat iš aukso gijos, bet mes nužiūrėjom modeliuka ir pasidarėm pas juvelyrą, kainavo ~1100 lt ax.gif
Papildyta:
Aukso gija daug už varda pasiima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 04 15, 08:14)
parodysiu ir as dar karta savo ziedukus, labai esu patenkinta jais  lotuliukas.gif
http://public.fotki.com/ewukas/iedai/

va tokie ziedukai man labiausiai patinka,o kur pirkote ar darete?
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 04 15, 08:36)
va tokie ziedukai man labiausiai patinka,o kur pirkote ar  darete?

moteriska zieda tetis man istrauke is savo zapaskiu, o vyriska padarem pagal moteriska. Siaip dare juvelyras kuris kaune dirba. O daremes per juvelyrinius dirbinius kurie randasi kaisiadoryse. Draugai daresi ziema panasius ziedukus tai virs tukstancio sumokejo us abu ir aukso nemazai gramu buvo
Atsakyti
Mergaites as jums net pavydziu baltai, kad Jus turite jau zedukus 4u.gif ir tokius grazius thumbup.gif o mes tai niekaip neisisrenkam doh.gif as jau pradedu depresuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 04 15, 06:13)
Mūsų modeliukas taip pat iš aukso gijos, bet mes nužiūrėjom modeliuka ir pasidarėm pas juvelyrą, kainavo ~1100 lt ax.gif
Papildyta:
Aukso gija daug už varda pasiima  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip pat dariausi, tik modeliuka is interneto traukia.nesem pas juvelyra,masyvus ziedai, su darbu kainuos tik apie 1200 thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as ikelsiu savo ziedelius Jusu teismui smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galetumete man padeti? Mes su MB dar neturime vestuviniu ziedu. Gavome rusisko gero aukso is mano busimos anytos smile.gif , bet dar nesuradome gero juvelyro. Bijome ir nepasitikime, kad juvelyras nesukeistu aukso...
Gal ka galetumete patarti???? rolleyes.gif
Atsakyti