Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(spyglencija @ 2008 05 26, 15:26)
stai musu  paprasti klasikiniai ziedukai smile.gif
p.s. atsiprasau uz atspindi,bet kt nesigavo 4u.gif

thumbup.gif gana storoki, ar ne? kur gaminot, kiek mokėjot, dalinamės informacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 26, 19:25)
thumbup.gif  gana storoki, ar ne? kur gaminot, kiek mokėjot, dalinamės informacija  biggrin.gif

na nelabai stori paskaitinejau si skyreli ir padareme standartinius 2mm storis 5mm plotis.Mokejome 761 su isgraviruotais vardais ir data:) manau visai padoriai bigsmile.gif o uzsakinejome Svencionyse, ten yra juvelyriniu dirbiniu parduotuve aukso gramas - kainuoja vis dar 45 litus,tai manau ne vilniaus kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 26, 16:32)
na nelabai stori paskaitinejau si skyreli ir padareme standartinius 2mm storis 5mm plotis.Mokejome 761  su isgraviruotais vardais ir data:) manau visai padoriai bigsmile.gif  o uzsakinejome Svencionyse, ten yra juvelyriniu dirbiniu parduotuve aukso gramas - kainuoja vis dar 45 litus,tai manau ne  vilniaus kainos mirksiukas.gif

mokėjot tai nepadoriai pigiai biggrin.gif šaunu mirksiukas.gif gaila, Švenčionys man per toli ... g.gif
Atsakyti
nezaidziu,o is kur tu esi? galeciau pasiteirauti tos pardavejos kur dar yra ju juvelyrines,gal rasi tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 26, 19:25)
nezaidziu,o is kur tu esi? galeciau pasiteirauti tos pardavejos kur dar yra ju juvelyrines,gal rasi tinkama mirksiukas.gif

Kauno...
nors pagalvojus, kad kai aš klausiau juvelyrinej, tai mums auksą po 45 Lt irgi skaičiavo, darbas 300, o bendra suma gavosi apie 1300... spėju čia dėl to, kad žiedus storesnius nusižiūrėjom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 27, 01:07)
Kauno...
nors pagalvojus, kad kai aš klausiau juvelyrinej, tai mums auksą po 45 Lt irgi skaičiavo, darbas 300, o bendra suma gavosi apie 1300... spėju čia dėl to, kad žiedus storesnius nusižiūrėjom...  g.gif

o mes uz darba po 60 lt mokejom nuo ziedo smile.gif
Atsakyti
merginos, please labai reikia extra jusu pagalbos 4u.gif 4u.gif
perskaiciau visa sita tema, bet neradau man reikalingo atsakymo unsure.gif

si penktadieni musu vestuviu 10 sukaktuves wub.gif
apie naujus ziedus net nesvarsciau, nes MB ziedu ziauriai nemegsta ir nenorejau gadintis nuotaikos apie tai kalbedama. mano didelei nuostabai-siryt pats pasiule uzsisakyti naujus ziedelius wub.gif iskritau is karto doh.gif biggrin.gif jis sako, kad jais galime nebutinai ta diena apsikeisti, o mano fantazija jau nunese i penktadienio vakara, kai su vaikais eisim i baznycia palaiminimo... galetu tuo paciu ir ziedus pasventinti wub.gif
PROBLEMA: ar padarytu man kas extra skubu uzsakyma iki penktadienio? unsure.gif kazkurioj jusu temoj perskaiciau, kad yra padare ir per dvi dienas g.gif bet neberandu dabar doh.gif jau keletui juvelyru skambinau, bet deja sad.gif

help! padekit issipildyt mano vizijai blush2.gif 4u.gif
tiesa, miestas KAUNAS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 27 gegužės 2008 - 10:25
QUOTE(une @ 2008 05 27, 11:25)
merginos, please labai reikia extra jusu pagalbos  4u.gif  4u.gif
perskaiciau visa sita tema, bet neradau man reikalingo atsakymo  unsure.gif

si penktadieni musu vestuviu 10 sukaktuves  wub.gif 
apie naujus ziedus net nesvarsciau, nes MB ziedu ziauriai nemegsta ir nenorejau gadintis nuotaikos apie tai kalbedama. mano didelei nuostabai-siryt pats pasiule uzsisakyti naujus ziedelius  wub.gif  iskritau is karto  doh.gif  biggrin.gif  jis sako, kad jais galime nebutinai ta diena apsikeisti, o mano fantazija jau nunese i penktadienio vakara, kai su vaikais eisim i baznycia palaiminimo... galetu tuo paciu ir ziedus pasventinti  wub.gif
PROBLEMA: ar padarytu man kas extra skubu uzsakyma iki penktadienio?  unsure.gif  kazkurioj jusu temoj perskaiciau, kad yra padare ir per dvi dienas  g.gif  bet neberandu dabar  doh.gif  jau keletui juvelyru skambinau, bet deja sad.gif 

help! padekit issipildyt mano vizijai  blush2.gif  4u.gif
tiesa, miestas KAUNAS  smile.gif

Dėl darymo tai net nežinau, tokio greito, o jeigu pirkt? bet nerasit patinkančių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 05 27, 11:36)
Dėl darymo tai net nežinau, tokio greito, o jeigu pirkt? bet nerasit patinkančių  ax.gif

nu va... as kazkaip galvoju, kad sugaisiu kelias dienas ieskodama kas ptinka, o jei nerasiu, tai liksiu ir be pirkto ir be gaminto verysad.gif

o svajoniu ziedeli as jau radau lotuliukas.gif jus cia pasikausciusios tuose reikaluose gal uzmatet kazkur toki ax.gif na arba ta antra...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 27, 12:25)
merginos, please labai reikia extra jusu pagalbos  4u.gif  4u.gif
perskaiciau visa sita tema, bet neradau man reikalingo atsakymo  unsure.gif

si penktadieni musu vestuviu 10 sukaktuves  wub.gif 
apie naujus ziedus net nesvarsciau, nes MB ziedu ziauriai nemegsta ir nenorejau gadintis nuotaikos apie tai kalbedama. mano didelei nuostabai-siryt pats pasiule uzsisakyti naujus ziedelius  wub.gif  iskritau is karto  doh.gif  biggrin.gif  jis sako, kad jais galime nebutinai ta diena apsikeisti, o mano fantazija jau nunese i penktadienio vakara, kai su vaikais eisim i baznycia palaiminimo... galetu tuo paciu ir ziedus pasventinti  wub.gif
PROBLEMA: ar padarytu man kas extra skubu uzsakyma iki penktadienio?  unsure.gif  kazkurioj jusu temoj perskaiciau, kad yra padare ir per dvi dienas  g.gif  bet neberandu dabar  doh.gif  jau keletui juvelyru skambinau, bet deja sad.gif 

help! padekit issipildyt mano vizijai  blush2.gif  4u.gif
tiesa, miestas KAUNAS  smile.gif

Pabandyk pasiskambinti Giedrius 868500407, Kaunas, Sv.Gertrudos g dirba, gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau per anksti dziaugtis unsure.gif , bet 100000000 tau aciu! sambinau-sake nepazada,nes paziures ko norim, bet liepe atvaziuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 27, 13:42)
bijau per anksti dziaugtis  unsure.gif , bet 100000000 tau aciu! sambinau-sake nepazada,nes paziures ko norim,  bet liepe atvaziuot  thumbup.gif

Prasom mirksiukas.gif geros jums sventes wub.gif
Atsakyti