Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

mes kogero pasirinksim paprastus be nieko tik forma siektiek modernesne ir is sviesesnio aukso ne raudono mums graziau
Atsakyti
O mes uzsisakem Klp, prie senojo turgaus pas juvelyra blush2.gif ten nunesem savo auksa (apie 13 gr.), tai uz darba paeme 500 lt, uz 6 cirkoniukus (6 * 10 = 60 lt), uz prabavima 40 lt per abudu - tai bendrai sumokejom 600 lt. Vyriskas 7 mm, mot. 6 mm.

Ziedeliai bus 2 spalvu - balto ir raudono aukso juosteles, perskirtos per viduri ir dar tame viduryje bus tokia kaip "pakyla" is balto aukso, o ant jos po 3 akmenukus.. ax.gif

O del patvarumo - tai duoda 1 metu garantija. Sake, kad ir cirkonis laikys, jei gerai ji ten "idet" tongue.gif be to , kai "praturtesim" , galesime ideti ten deimantukus bigsmile.gif nes tokie visai mazuciai (~0.03 mm berods) po 80 lt. vienas.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilionka: 20 gegužės 2008 - 14:53
merginos gal kuri neseniai rotundo gatvej graviravot ziedukus?? kaip kokybe?esu pries pora metu ten graviravusi,labai patiko,bet radau forume blogu atsiliepimu,tai sakau gal graveris pasikeites unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 21 gegužės 2008 - 08:27
Labukas, o as noriu paklausti gal kas daretes ziedukus Rotundo gatveje ir kokie atsiliepimai?
Nes siandien buvau pasiteirauti, tai sake, kad padarymas kainuoja nuo 150 lituku ir katalogus turi tik meistrai. Tai taip gaunasi kai nueisi, pas koki papulsi meistra tas ir parodys savo kataloga g.gif . Kazkaip man cia idomiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute5 @ 2008 05 21, 14:59)
Labukas, o as noriu paklausti gal kas daretes ziedukus Rotundo gatveje ir kokie atsiliepimai?
Nes siandien buvau pasiteirauti, tai sake, kad padarymas kainuoja nuo 150 lituku ir katalogus turi tik meistrai. Tai taip gaunasi kai nueisi, pas koki papulsi meistra tas ir parodys savo kataloga g.gif . Kazkaip man cia idomiai schmoll.gif

as vistik nuejau i rotundo ir isgraviravo ziauriai nekantri esu blush2.gif rolleyes.gif graziai ir greitai padare,bet nulupo 20lt blink.gif neturejau laiko aiskintis tai tiko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 21 gegužės 2008 - 15:16
QUOTE(eglute5 @ 2008 05 21, 13:59)

Mes darėm Rotundo gatvej,tai mums davė katalogus,o paskui kai išsirinkom žiedus tai su juvelyru - del kainos,ir visa kita.man atrodo ten yra 2 juvelyrai ,kurie daro vestuvinius žiedus.
Atsakyti
Čia mūsų žiedukai. Balto-raudono aukso.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 20:35)

Ziedeliai thumbup.gif wub.gif gal gali isduoti kur pirkot ir kiek kainavo? bigsmile.gif Mes dar savo ziedeliu paieskose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 19:35)

Labai grazus ziedeliai.. Ir nuotrauka lb grazi... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 19:35)

Tikrai labai gražūs žiedukai ir foto wub.gif
Atsakyti
Paslaptį galiu išduot. Padarė juvelyras Vilniuje. Sumokėjom 1000lt už abu. Savo aukso nei trupučio nedavėm. Svorio turi. Užsakymą priimė likus 2 savaitėm iki vestuvių. Šaunuolis, vis dar neprisiruošiu jam šių foto nunešti. Modelį radau iškodama internete "celtic rings". Jie mums tokios harmonijos simboliai. Buvom labai susižavėję šiuo dizainu. Nuotrauka daryta "medaus savaitės" lotuliukas.gif metu Latvijoje-paplūdimyje pilname akmenų.

Ačiū už komplimentus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 20:55)
Paslaptį galiu išduot. Padarė juvelyras Vilniuje. Sumokėjom 1000lt už abu. Savo aukso nei trupučio nedavėm. Svorio turi. Užsakymą priimė likus 2 savaitėm iki vestuvių. Šaunuolis, vis dar neprisiruošiu jam šių foto nunešti. Modelį radau iškodama internete "celtic rings". Jie mums tokios harmonijos simboliai. Buvom labai susižavėję šiuo dizainu. Nuotrauka daryta "medaus savaitės"  lotuliukas.gif  metu Latvijoje-paplūdimyje pilname akmenų.

Ačiū už komplimentus. blush2.gif

Gal gali isduoti juvelyro kontaktus? blush2.gif 4u.gif Beje, kiek gramu jusu ziedai?
Atsakyti