mes kogero pasirinksim paprastus be nieko tik forma siektiek modernesne ir is sviesesnio aukso ne raudono mums graziau
O mes uzsisakem Klp, prie senojo turgaus pas juvelyra ten nunesem savo auksa (apie 13 gr.), tai uz darba paeme 500 lt, uz 6 cirkoniukus (6 * 10 = 60 lt), uz prabavima 40 lt per abudu - tai bendrai sumokejom 600 lt. Vyriskas 7 mm, mot. 6 mm.
Ziedeliai bus 2 spalvu - balto ir raudono aukso juosteles, perskirtos per viduri ir dar tame viduryje bus tokia kaip "pakyla" is balto aukso, o ant jos po 3 akmenukus..
O del patvarumo - tai duoda 1 metu garantija. Sake, kad ir cirkonis laikys, jei gerai ji ten "idet" be to , kai "praturtesim" , galesime ideti ten deimantukus nes tokie visai mazuciai (~0.03 mm berods) po 80 lt. vienas..
Ziedeliai bus 2 spalvu - balto ir raudono aukso juosteles, perskirtos per viduri ir dar tame viduryje bus tokia kaip "pakyla" is balto aukso, o ant jos po 3 akmenukus..
O del patvarumo - tai duoda 1 metu garantija. Sake, kad ir cirkonis laikys, jei gerai ji ten "idet" be to , kai "praturtesim" , galesime ideti ten deimantukus nes tokie visai mazuciai (~0.03 mm berods) po 80 lt. vienas..
merginos gal kuri neseniai rotundo gatvej graviravot ziedukus?? kaip kokybe?esu pries pora metu ten graviravusi,labai patiko,bet radau forume blogu atsiliepimu,tai sakau gal graveris pasikeites
Labukas, o as noriu paklausti gal kas daretes ziedukus Rotundo gatveje ir kokie atsiliepimai?
Nes siandien buvau pasiteirauti, tai sake, kad padarymas kainuoja nuo 150 lituku ir katalogus turi tik meistrai. Tai taip gaunasi kai nueisi, pas koki papulsi meistra tas ir parodys savo kataloga . Kazkaip man cia idomiai
Nes siandien buvau pasiteirauti, tai sake, kad padarymas kainuoja nuo 150 lituku ir katalogus turi tik meistrai. Tai taip gaunasi kai nueisi, pas koki papulsi meistra tas ir parodys savo kataloga . Kazkaip man cia idomiai
QUOTE(eglute5 @ 2008 05 21, 14:59)
Labukas, o as noriu paklausti gal kas daretes ziedukus Rotundo gatveje ir kokie atsiliepimai?
as vistik nuejau i rotundo ir isgraviravo ziauriai nekantri esu graziai ir greitai padare,bet nulupo 20lt neturejau laiko aiskintis tai tiko
QUOTE(eglute5 @ 2008 05 21, 13:59)
Mes darėm Rotundo gatvej,tai mums davė katalogus,o paskui kai išsirinkom žiedus tai su juvelyru - del kainos,ir visa kita.man atrodo ten yra 2 juvelyrai ,kurie daro vestuvinius žiedus.
Čia mūsų žiedukai. Balto-raudono aukso.
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 20:35)
Ziedeliai gal gali isduoti kur pirkot ir kiek kainavo? Mes dar savo ziedeliu paieskose
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 19:35)
Labai grazus ziedeliai.. Ir nuotrauka lb grazi...
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 21, 19:35)
Tikrai labai gražūs žiedukai ir foto
Paslaptį galiu išduot. Padarė juvelyras Vilniuje. Sumokėjom 1000lt už abu. Savo aukso nei trupučio nedavėm. Svorio turi. Užsakymą priimė likus 2 savaitėm iki vestuvių. Šaunuolis, vis dar neprisiruošiu jam šių foto nunešti. Modelį radau iškodama internete "celtic rings". Jie mums tokios harmonijos simboliai. Buvom labai susižavėję šiuo dizainu. Nuotrauka daryta "medaus savaitės" metu Latvijoje-paplūdimyje pilname akmenų.
Ačiū už komplimentus.
Ačiū už komplimentus.
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 20:55)
Paslaptį galiu išduot. Padarė juvelyras Vilniuje. Sumokėjom 1000lt už abu. Savo aukso nei trupučio nedavėm. Svorio turi. Užsakymą priimė likus 2 savaitėm iki vestuvių. Šaunuolis, vis dar neprisiruošiu jam šių foto nunešti. Modelį radau iškodama internete "celtic rings". Jie mums tokios harmonijos simboliai. Buvom labai susižavėję šiuo dizainu. Nuotrauka daryta "medaus savaitės" metu Latvijoje-paplūdimyje pilname akmenų.
Ačiū už komplimentus.
Ačiū už komplimentus.
Gal gali isduoti juvelyro kontaktus? Beje, kiek gramu jusu ziedai?