Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

Parasysiu, kaip seksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 16, 11:07)
o kokius akmenukus dedat?cirkoni,ar kazka vertingesnio 4u.gif ?mum Vilniuje reik ziedeliu,bet manau,kad pirksim,nes pasirinkt is ko tikrai yrs.bet gal kas patarsit,kur pigiau? mirksiukas.gif

As savo ziedukuose irgi norejau detis cirkoni, taciau... juvelyras pasake, jog problematiska juos ideti, kadangi minkstesnis uz deimanta ir presuojant gali suskilti. Be to ir nera suteikiama garantija tokiam akmenukui, kad neiskris. Todel ir i savo ziedeli teko uzsakyti deimanciuka vietoje cirkonio. Na aisku, jeigu tvirtins akmenuka su kabliukais, tuomet problemu kaip ir nera, taciau toks ziedelis labiau tinka suzadetuviu proga, o ne kaip vestuvinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasvaistes @ 2008 05 16, 10:02)
tiesa pasakius as irgi norejau kvadratinio deimanciuko, bet kai pas juvelyra paziurejau kaip gyvai atrodo, tuomet persigalvojau. O be to, kvadratiniai deimanciukai neturi tokio gilaus blizgejimo nei apvalus (pacio juvelyro vestuviniam ziede buvo idetas, tai jis ir pats skundesi  smile.gif ), juos sunkiau ideti (ipresuoti), del prizmes aukscio labai isstoreja ziedelis ir t.t. Be to ir nesvarumams yra daugiau kur rinktis nei palyginus su apvaliu. Tad net ir nezinau ka patarti. Tiesa, keik klausinejau , tai ir kaina berods trecdaliu didesne nei apvalaus.

Tai va, man irgi panasiai juvelyras sake, tai net nezinau ir ka daryti. Kvadratinio deimantuko kaina yra brangesne kazkur 100lt, bet to kainuoja papildomai jo idejimas. Kiek matavausi, man ziedai su kvadratiniais deimantukais neiseina is galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2008 05 15, 15:55)
O kiek laiko mazdaug gamina ziedukus?

mums sake mazdaug pora savaiciu maziausiai laukti, taciau nepraejus ne savaitei, musu ziedukai jau buvo pagaminti.. bigsmile.gif taciau tik neseniai pasiemem.. o siaip tai manau apie menesiuka gamina, ziurint dar kaip darbo turi.. mirksiukas.gif

QUOTE(spyglencija @ 2008 05 16, 11:48)
labai grazus spikitos ziedai thumbup.gif  ziuriu mes ta pacia diena einame prie altoriaus lotuliukas.gif  bet as savuju ziedu dar neturiu,gal tik po 2 svaiciu bus  rolleyes.gif

aciu aciu, man ir paciai labai labai patinka ir tikrai nesigailiu, kad toki modeliuka pasirinkom, kaip ir klasikiniai, tik siek tiek kitoki. ax.gif sake dabar grizta tokie paprasti i mada, nors darosi visokius, nes pasirinkimas dabar tai vaje koks didelis.. bigsmile.gif
o mes jo.. ta pacia diena eisim.. smile.gif cia biskiuka poster_offtopic.gif bet ar dar daug liko visko suplanuot? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu sakis doh.gif neina ikelti foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 16 gegužės 2008 - 13:51
Sveikos 4u.gif

Įdedu vieną nuorodą į psl., kur yra daug vestuvinių žiedų nuotraukų, tik, deja, jų padidint negalima, bet bendras vaizdas matosi smile.gif

Puslapis vengrų kalba, tikriausiai nieko nesuprasit, tik spauskit ant puslapių skaičiaus ir matysit žiedukus 4u.gif

štai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 05 17, 18:45)
Sveikos  4u.gif

Įdedu vieną nuorodą į psl., kur yra daug vestuvinių žiedų nuotraukų, tik, deja, jų padidint negalima, bet bendras vaizdas matosi  smile.gif

Puslapis vengrų kalba, tikriausiai nieko nesuprasit, tik spauskit ant puslapių skaičiaus ir matysit žiedukus 4u.gif

štai  4u.gif

uoj kokiu groziu ten yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 05 17, 17:45)
Sveikos  4u.gif

Įdedu vieną nuorodą į psl., kur yra daug vestuvinių žiedų nuotraukų, tik, deja, jų padidint negalima, bet bendras vaizdas matosi  smile.gif

štai  4u.gif

Ar tik jie nepublikuojami "aukso gijos" tinklalapyje g.gif
Atsakyti
Sveikutes, neisivaizduoju, kaip reik apsisprest...vakar su MB buvom akropolyje, issirinkom raudono aukso tokius masyvesnius ziedelius uz 2300.. , graziai blizga, is vidaus kazka issigraviruosim, bet va, niekaip neapsisprendziu, ar darytis su akutem kurios eina istrizai ar ne,....man kazkaip nepatinka kad jos eina istrizai, galvoju gal deti viena i viduri, bet kazin ar eis deti viena juk ji automatiskai turetu buti didesne, kad isrysketu...o is kitos puses galvoju, kad gal noriu vienodu ziedu be nieko.....padekit apsisprest g.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2008 05 19, 11:13)
Sveikutes, neisivaizduoju, kaip reik apsisprest...vakar su MB buvom akropolyje, issirinkom raudono aukso tokius masyvesnius ziedelius uz 2300.. , graziai blizga, is vidaus kazka issigraviruosim, bet va, niekaip neapsisprendziu, ar darytis su akutem kurios eina istrizai ar ne,....man kazkaip nepatinka kad jos eina istrizai, galvoju gal deti viena i viduri, bet kazin ar eis deti viena juk ji automatiskai turetu buti didesne, kad isrysketu...o is kitos puses galvoju, kad gal noriu vienodu ziedu be nieko.....padekit apsisprest  g.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš irgi labai norėjau su akmenukais, bet pagalvojau, kad kai tą žiedą kasdien nešiosiu, tai akmenukas gali iškristi ir bus labai gaila ohmy.gif , tada reikės eiti taisyti, mokėti pinigus, pirkti naują akmenuką... mega_shok.gif Užsisakėm vienodus žiedus, be akmenų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 05 08, 16:05)
na as tai jau savo rodziau bet manau yra nemaciusiu tai pasirodysiu dar karta  ax.gif

user posted image
user posted image

Man sitie laaabai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai kur Vilniuje geriausia ieskoti pirkti ziedu? smile.gif
Atsakyti