Parasysiu, kaip seksis
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 16, 11:07)
o kokius akmenukus dedat?cirkoni,ar kazka vertingesnio ?mum Vilniuje reik ziedeliu,bet manau,kad pirksim,nes pasirinkt is ko tikrai yrs.bet gal kas patarsit,kur pigiau?
As savo ziedukuose irgi norejau detis cirkoni, taciau... juvelyras pasake, jog problematiska juos ideti, kadangi minkstesnis uz deimanta ir presuojant gali suskilti. Be to ir nera suteikiama garantija tokiam akmenukui, kad neiskris. Todel ir i savo ziedeli teko uzsakyti deimanciuka vietoje cirkonio. Na aisku, jeigu tvirtins akmenuka su kabliukais, tuomet problemu kaip ir nera, taciau toks ziedelis labiau tinka suzadetuviu proga, o ne kaip vestuvinis
QUOTE(Pasvaistes @ 2008 05 16, 10:02)
tiesa pasakius as irgi norejau kvadratinio deimanciuko, bet kai pas juvelyra paziurejau kaip gyvai atrodo, tuomet persigalvojau. O be to, kvadratiniai deimanciukai neturi tokio gilaus blizgejimo nei apvalus (pacio juvelyro vestuviniam ziede buvo idetas, tai jis ir pats skundesi ), juos sunkiau ideti (ipresuoti), del prizmes aukscio labai isstoreja ziedelis ir t.t. Be to ir nesvarumams yra daugiau kur rinktis nei palyginus su apvaliu. Tad net ir nezinau ka patarti. Tiesa, keik klausinejau , tai ir kaina berods trecdaliu didesne nei apvalaus.
Tai va, man irgi panasiai juvelyras sake, tai net nezinau ir ka daryti. Kvadratinio deimantuko kaina yra brangesne kazkur 100lt, bet to kainuoja papildomai jo idejimas. Kiek matavausi, man ziedai su kvadratiniais deimantukais neiseina is galvos
QUOTE(leksyra @ 2008 05 15, 15:55)
O kiek laiko mazdaug gamina ziedukus?
mums sake mazdaug pora savaiciu maziausiai laukti, taciau nepraejus ne savaitei, musu ziedukai jau buvo pagaminti.. taciau tik neseniai pasiemem.. o siaip tai manau apie menesiuka gamina, ziurint dar kaip darbo turi..
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 16, 11:48)
labai grazus spikitos ziedai ziuriu mes ta pacia diena einame prie altoriaus bet as savuju ziedu dar neturiu,gal tik po 2 svaiciu bus
aciu aciu, man ir paciai labai labai patinka ir tikrai nesigailiu, kad toki modeliuka pasirinkom, kaip ir klasikiniai, tik siek tiek kitoki. sake dabar grizta tokie paprasti i mada, nors darosi visokius, nes pasirinkimas dabar tai vaje koks didelis..
o mes jo.. ta pacia diena eisim.. cia biskiuka bet ar dar daug liko visko suplanuot?
QUOTE(Cica:) @ 2008 05 17, 18:45)
Sveikos
Įdedu vieną nuorodą į psl., kur yra daug vestuvinių žiedų nuotraukų, tik, deja, jų padidint negalima, bet bendras vaizdas matosi
Puslapis vengrų kalba, tikriausiai nieko nesuprasit, tik spauskit ant puslapių skaičiaus ir matysit žiedukus
štai
Įdedu vieną nuorodą į psl., kur yra daug vestuvinių žiedų nuotraukų, tik, deja, jų padidint negalima, bet bendras vaizdas matosi
Puslapis vengrų kalba, tikriausiai nieko nesuprasit, tik spauskit ant puslapių skaičiaus ir matysit žiedukus
štai
uoj kokiu groziu ten yra
QUOTE(Cica:) @ 2008 05 17, 17:45)
Sveikos
štai
štai
Ar tik jie nepublikuojami "aukso gijos" tinklalapyje
Sveikutes, neisivaizduoju, kaip reik apsisprest...vakar su MB buvom akropolyje, issirinkom raudono aukso tokius masyvesnius ziedelius uz 2300.. , graziai blizga, is vidaus kazka issigraviruosim, bet va, niekaip neapsisprendziu, ar darytis su akutem kurios eina istrizai ar ne,....man kazkaip nepatinka kad jos eina istrizai, galvoju gal deti viena i viduri, bet kazin ar eis deti viena juk ji automatiskai turetu buti didesne, kad isrysketu...o is kitos puses galvoju, kad gal noriu vienodu ziedu be nieko.....padekit apsisprest
QUOTE(juraciusss @ 2008 05 19, 11:13)
Sveikutes, neisivaizduoju, kaip reik apsisprest...vakar su MB buvom akropolyje, issirinkom raudono aukso tokius masyvesnius ziedelius uz 2300.. , graziai blizga, is vidaus kazka issigraviruosim, bet va, niekaip neapsisprendziu, ar darytis su akutem kurios eina istrizai ar ne,....man kazkaip nepatinka kad jos eina istrizai, galvoju gal deti viena i viduri, bet kazin ar eis deti viena juk ji automatiskai turetu buti didesne, kad isrysketu...o is kitos puses galvoju, kad gal noriu vienodu ziedu be nieko.....padekit apsisprest
Aš irgi labai norėjau su akmenukais, bet pagalvojau, kad kai tą žiedą kasdien nešiosiu, tai akmenukas gali iškristi ir bus labai gaila , tada reikės eiti taisyti, mokėti pinigus, pirkti naują akmenuką... Užsisakėm vienodus žiedus, be akmenų
QUOTE(tuliaa @ 2008 05 08, 16:05)
Man sitie laaabai