Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

Merginos norejau paklausti, gal zinote ar keturkampiai deimantukai, taip vadinami princeses akmenimis, laikosi ne taip patvariai kaip apvalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malina: 15 gegužės 2008 - 23:14
QUOTE(Malina @ 2008 05 16, 00:12)
Merginos norejau paklausti, gal zinote ar keturkampiai deimantukai, taip vadinami princeses akmenimis, laikosi ne taip patvariai kaip apvalus?

Jeigu gerai įdės tai laikys ir apvali ir keturkampė akutė . Aš labai norėjau tos keturkampės akutės, bet juvelyras neturėjo, o aš pirkti negavau, tai dėjau apvalia ax.gif Bet man tos keturkampės arba stačiakampio formos labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2008 05 15, 15:55)
O kiek laiko mazdaug gamina ziedukus?

Mums sakė, kad gamins apie mėnesį, tai jau greitai turėtų būti mūsų žiedai bigsmile.gif Tikiuosi, kad bus tokie, kokiu norėjom mastau.gif Dabr galvoju, gal man paprašyti, kad įdėtų akmenuką ax.gif O jie neiškrentą?
Atsakyti
Labas 4u.gif , kas gali ka pasakyti apie „Artogeia Bryoni”, snd eisim ten žiedus užsakineti, biski velokai klausiu biggrin.gif
Atsakyti
as klausiau del iskritimo tikimybes, tai man sake kad jeigu as to ziedo nesulankstysiu, tuomet ir simta metu neiskris. jei tvirtins ne kabemis, tai tuomet tik spaudziant zieda jis deformuotusi ir gali but bedu. bet as nusprendziau turet deimantuka, nes gal vienintele proga:) tiesa, kvadratiniu gaila nebuvo:(
Atsakyti
labai grazus spikitos ziedai thumbup.gif ziuriu mes ta pacia diena einame prie altoriaus lotuliukas.gif bet as savuju ziedu dar neturiu,gal tik po 2 svaiciu bus rolleyes.gif
Atsakyti
mano nuomone, jeigu deti akute, tai tik deimanciuka 4u.gif
mes nusprendem be akutes, pirkom ziedus 'praboj', kainavo apie 1500lt, tik niekur nerandu tu ziedu nuotraukyciu, o savu negaliu nufotografuoti,kadangi ziedeliai Lietuvoj, o mes UK ax.gif
patys ziedai keturkampiai isoreje, ir susideda is raudono, balto ir balto neslifuoto aukso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 05 16, 00:12)

tiesa pasakius as irgi norejau kvadratinio deimanciuko, bet kai pas juvelyra paziurejau kaip gyvai atrodo, tuomet persigalvojau. O be to, kvadratiniai deimanciukai neturi tokio gilaus blizgejimo nei apvalus (pacio juvelyro vestuviniam ziede buvo idetas, tai jis ir pats skundesi smile.gif ), juos sunkiau ideti (ipresuoti), del prizmes aukscio labai isstoreja ziedelis ir t.t. Be to ir nesvarumams yra daugiau kur rinktis nei palyginus su apvaliu. Tad net ir nezinau ka patarti. Tiesa, keik klausinejau , tai ir kaina berods trecdaliu didesne nei apvalaus.
Atsakyti
o kokius akmenukus dedat?cirkoni,ar kazka vertingesnio 4u.gif ?mum Vilniuje reik ziedeliu,bet manau,kad pirksim,nes pasirinkt is ko tikrai yrs.bet gal kas patarsit,kur pigiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 05 16, 10:22)
Labas 4u.gif , kas gali ka pasakyti apie „Artogeia Bryoni”, snd eisim ten žiedus užsakineti, biski velokai klausiu biggrin.gif

Labukas visoms 4u.gif
Labai butu idomu suzinoti apie "Artogeria Bryoni", internete nusiziurejom ju vienus ziedeliu, bet dar galvojam ar pas juos darytis g.gif Gal galetum paklaust kiek kainuotu ziedu padarymas is musu aukso? blush2.gif
Atsakyti
Aš esu pas juos buvusi. Turim ir mes savo aukso, bet pasake, kad iš tiek kiek turim, du auksinius žiedus, nauji mums neišeis. O tokių kokių mes norim atsieis 1600 uz abu, tai su baltu ir geltonu auksiu.
Jei siulo geriau savo auksa parduoti, ir daryti is ju, nebent kaip sake sentimentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 05 16, 12:14)
Aš esu pas juos buvusi. Turim ir mes savo aukso, bet pasake, kad iš tiek kiek turim, du auksinius žiedus, nauji mums neišeis. O tokių kokių mes norim atsieis 1600 uz abu, tai su baltu ir geltonu auksiu.
Jei siulo geriau savo auksa parduoti, ir daryti is ju, nebent kaip sake sentimentai biggrin.gif

Tai tada gal neverta net vaziuot g.gif nors jie turi tikrai garziu ziedeliu wub.gif O jus turbut vaziuosit i vakareli siandien pas juos? bigsmile.gif Sake labai idomu buna thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti