O mes užsisakėm žiedus Aukso centre, Basanavičiaus gatvėje. Sakė kainuos apie 1000 Lt. (ten ima 50 Lt už gramą ir + darbas api 400 Lt). Bet dabar galvojam ar nebus taip, kad ten prie aukso primaišis dar kokio metalo Idomu ar galima kaip nors patikrinti aukso praba
QUOTE(monera @ 2008 05 12, 16:27)
Monodijoje čia Kaune mačiau,kad ant durų parašyta aukso gramas nuo 70lt
bet aš ten klausiau dėl vestuvinių žiedų gamybos, tai aukso gramas 45 Lt būtų... nebent pabrango per kelias savaites
niu pagaliau su ziedais jau viskas.. gaminomes siauliuose, nors esam is kauno, bet gal ir buvo verta, nes vaziavom pirkti, bet pasigaminom labai pigiai, bent jau mes planavom daugiau skirti ziedams...
gaminom pagal tokius...
siaip labai patenkinti.. isejo tokie..
gaminom pagal tokius...
Spikitao kiek jums kainavo ziedukai?
QUOTE(spikita @ 2008 05 15, 09:16)
niu pagaliau su ziedais jau viskas.. gaminomes siauliuose, nors esam is kauno, bet gal ir buvo verta, nes vaziavom pirkti, bet pasigaminom labai pigiai, bent jau mes planavom daugiau skirti ziedams...
gaminom pagal tokius...
gaminom pagal tokius...
labai grazus ziedeliai, musu kazkuo stilius panasus, tik biski rastas kitoks ir storesni
QUOTE(Nerciute @ 2008 05 15, 10:51)
Spikitao kiek jums kainavo ziedukai?
mums kainavo tik ziedu gamyba, nes aukso turejome patys.. tai isejo 200 Lt uz bu ziedus.. tikrai nesitikejau taip pigiai.. o cia pasiskaicius isvis buvau issigandus.. bet pasiseke... ir tikrai labai patinka..
QUOTE(spikita @ 2008 05 15, 13:35)
mums kainavo tik ziedu gamyba, nes aukso turejome patys.. tai isejo 200 Lt uz bu ziedus.. tikrai nesitikejau taip pigiai.. o cia pasiskaicius isvis buvau issigandus.. bet pasiseke... ir tikrai labai patinka..
Tai dabar jei gerai supratau tai....jus gaminotes Alpetri? Ir auksas buvo jusu ir tik 200lt uz padaryma mokejot O kiek g jusu ziedai?
QUOTE(Nerciute @ 2008 05 15, 13:44)
Tai dabar jei gerai supratau tai....jus gaminotes Alpetri? Ir auksas buvo jusu ir tik 200lt uz padaryma mokejot O kiek g jusu ziedai?
Jei po teisybei tai nezinau kaip tiksliai vadinas tas salonas, ten zinau, kad priesais "Saules miesta", "Auksiukas" ar kazkas panasaus.. o kiek gramu, tai irgi tiksliai nezinau.. reiketu pasisverti.. mano tai normalus, man tik MB toks didesnis.. niu bet mes dideliu labai nenorejo, nes paskui nepatogu bus.. Kazkur apie 11 g gal palikom tam salone.. niu zodziu reikes pasisvert..
gaminom pagal tokius...
gaminom pagal tokius...
Labai gražu
gaminom pagal tokius...
gaminom pagal tokius...
Gražūs žiedukai
Ir labai gražiai pagaminti
Jie buvo man patinkančių žiedų sąraše, bet pasirinkom kitus
O kiek laiko mazdaug gamina ziedukus?