Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(astjada @ 2008 05 10, 08:15)
Sveikutes,  mirksiukas.gif vakar buvome ziedu valdovuose, bet nieko neissirinkom.

Bet paskui uzsukome i „Artogeia Bryoni”  salona ten ir issirinkome savo ziedelius.  thumbup.gif
Visoms rekomenduociau apsilankyti tame salone, super aplinka, aptarnavimas, plius dalyvausime savo ziedeliu liejimo ceremonijos, bei nemokamai isgraviruoja ant zieduku  biggrin.gif

o galima paklaust kiek mokesite? smile.gif mums ten dar daro musu ziedukus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas, gal galit pasakyti kiek kainuoja ziedu graviravimas? book.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 05 11, 22:24)
labukas, gal galit pasakyti kiek kainuoja ziedu graviravimas?  book.gif

mums tai atskirai nekainavo, iejo i ziedu gamybos kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 05 10, 18:04)
o galima paklaust kiek mokesite? smile.gif mums ten dar daro musu ziedukus smile.gif  4u.gif

tikros kainos dar nezinome bet apie 2000 Lt
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 05 11, 22:24)
labukas, gal galit pasakyti kiek kainuoja ziedu graviravimas?  book.gif

Mes mokėjom po 0,40 lt uz raide
Atsakyti
iskilo klausimelis man schmoll.gif kiek vilniuje ar kt didmiestyje kainuoja aukso gramas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 12, 17:19)
iskilo klausimelis man schmoll.gif  kiek vilniuje ar kt didmiestyje kainuoja aukso gramas? g.gif

Monodijoje čia Kaune mačiau,kad ant durų parašyta aukso gramas nuo 70lt
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 12, 16:19)
iskilo klausimelis man schmoll.gif  kiek vilniuje ar kt didmiestyje kainuoja aukso gramas? g.gif

Mums sake-45lt 4u.gif Vilniuje
Atsakyti
hm o as girdejau kad minimum 100 litu kainuoja g.gif matyt jau ten auksas koks mandresnis biggrin.gif
Atsakyti
Mes Kaune pirkom aukso lauzo po 40lt 4u.gif
Atsakyti
Tai va, jeigu salonuose, tai aukso gramas ir visr 100 lt, o, jei kur rastum aukso lauzo, tai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes turiu klausima vilniuje gamina labai grazius ziedelius viestuvinius kiek zinau ju kontaktai net yra britanijoje esitijoje ir latvijoje taip pat lietuvoje smile.gif norejau paklausti gal is jusu buvot uzsisakiusios ? kaip kokybe ar verta ? nes as pati esu kauniete ir mastau ar verta vaziuoti i vln paziureti ir uzsisakyti smile.gif
Atsakyti