Mes tai va nunešėm išgraviruoti savo žiedukus, buvom suplanave viens itam staigmena kokia miela užrašyt, kadbūtų staigmena... Tai laimei, kad aš pamačiau kai MB ant lapelio graveriui pradėjo rašyti savo "staigmeną"... ogi jis norėjo užrašyti "du geriau nei vienas"... Vos nenukritau... Būtų skambėję kaip MAximos reklamoj..
Mes tai va nunešėm išgraviruoti savo žiedukus, buvom suplanave viens itam staigmena kokia miela užrašyt, kadbūtų staigmena... Tai laimei, kad aš pamačiau kai MB ant lapelio graveriui pradėjo rašyti savo "staigmeną"... ogi jis norėjo užrašyti "du geriau nei vienas"... Vos nenukritau... Būtų skambėję kaip MAximos reklamoj..
mes ir tokius norejom, bet kai pasimatavau akzkurioj pardej panasius, atrode kazkaip nederanciai;/ tai pasilikom prie klasikiniu:) bet kaip bebutu man tokie labai mieli
Sveikutes, vakar buvome ziedu valdovuose, bet nieko neissirinkom.
Bet paskui uzsukome i Artogeia Bryoni salona ten ir issirinkome savo ziedelius. Visoms rekomenduociau apsilankyti tame salone, super aplinka, aptarnavimas, plius dalyvausime savo ziedeliu liejimo ceremonijos, bei nemokamai isgraviruoja ant zieduku
Sveikutes, vakar buvome ziedu valdovuose, bet nieko neissirinkom.
Bet paskui uzsukome i Artogeia Bryoni salona ten ir issirinkome savo ziedelius.
Visoms rekomenduociau apsilankyti tame salone, super aplinka, aptarnavimas, plius dalyvausime savo ziedeliu liejimo ceremonijos, bei nemokamai isgraviruoja ant zieduku
O gal turi nuotraukyte savo ziedeliu? Mes tap pat buvom issirinke is sio salono sau ziedelius, bet dabar kazkaip nusiraminom ir turbut pasidarysim Kaune kazka panasaus
O gal turi nuotraukyte savo ziedeliu? Mes tap pat buvom issirinke is sio salono sau ziedelius, bet dabar kazkaip nusiraminom ir turbut pasidarysim Kaune kazka panasaus