tai aš surandu gražesnius, tada jam parodau, tarėmės.... tai priėjom išvados kad pirksim atskirai, aš sau jis sau.. nes niekaip neįtinka abiems ir viskas... juk manau nieko blogo kad šiek tiek skirsis, juk jie visi panašūs.
Nu nebent labai panašius išsirinktumėt.Bet dabar tų žiedų daugybė ir raštai gali skirtis ir pločiai tai gali būti ir nepanašūs.Bet manau geriau pabandykit kartu ieškot. Vistiek rasit variantą, kuris jus abu tenkins.
QUOTE(mirameda @ 2008 05 05, 09:38)
Nu nebent labai panašius išsirinktumėt.Bet dabar tų žiedų daugybė ir raštai gali skirtis ir pločiai tai gali būti ir nepanašūs.Bet manau geriau pabandykit kartu ieškot. Vistiek rasit variantą, kuris jus abu tenkins.
Pritariu tau
QUOTE(viktory @ 2008 05 05, 00:10)
tai aš surandu gražesnius, tada jam parodau, tarėmės.... tai priėjom išvados kad pirksim atskirai, aš sau jis sau.. nes niekaip neįtinka abiems ir viskas... juk manau nieko blogo kad šiek tiek skirsis, juk jie visi panašūs.
kaip tai atskirai? tai ka ir svente gaunasi kad ne JUSU,o atskirai,niu manau tokiam dalykui kaip ziedai galetute rasti laiko ir issirinkti dviese,o ne atskirai.(na cia mano tokia nuomone)
QUOTE(spyglencija @ 2008 05 05, 11:57)
kaip tai atskirai? tai ka ir svente gaunasi kad ne JUSU,o atskirai,niu manau tokiam dalykui kaip ziedai galetute rasti laiko ir issirinkti dviese,o ne atskirai.(na cia mano tokia nuomone)
Na ir mano tokia pati nuomone... jei dabar niekaip nesusitariate del ziedu, tai kaip gyvenime sutarsite del kitokiu dalyku? Juk bendras gyvenimas prasideda nuo kompromisu. Kalbekis su savo busimuoju. Pati kai kur nusileisk, ir paprasyk, kad jis nusileistu. Jei nepatinka Tavo siulomas variantas, tegul siulo jis. Jei vienam patinka vienokie rastai, kitam kitokie - sujunkit juos, ir gaminkites ziedus is jums abiems patinkancio pavyzdzio/iu.
As irgi noreciau vieno, isskirtinio, zieduko, bet brangusis grieztai pries. Taigi eisim kartu pas juvelyra, klausim patarimo, ziurinesim pavyzdzius ir rinksimes tol, kol rasim abiem priimtina varianta o ta ana zieduka as kada siaip pasigaminsiu, ne kaip vestuvini, o kaip paprasta auksini papuosala
Sveikos. Kazkada sioj temoj pamaciau idetus siuos ziedelius. Gal kuri zinote, kur tokius galima isigyti?
QUOTE(leksyra @ 2008 05 05, 14:22)
Sveikos. Kazkada sioj temoj pamaciau idetus siuos ziedelius. Gal kuri zinote, kur tokius galima isigyti?
manau tokius gali juvelyras pagaminti ,bet žiedų stilius toks panašus į Ausko gijos,
na kiek žiūriu tai man tie visi žiedai labai vienodi, tik arba su akytėm arba be akyčių.... kad tokių kurie tikrai būtų gražūs ir kažkuo išskirtiniai tai radau tik šauliuose už dešimt tūkstančių.... na tiek neturim tai teks atsisakyti tai pagal jus manau kad tada reik skirtis, nes jau pirmas nesutarimas vadinasi gyvensim blogai... na reiks tada pagalvoti...
QUOTE(viktory @ 2008 05 06, 09:43)
na kiek žiūriu tai man tie visi žiedai labai vienodi, tik arba su akytėm arba be akyčių.... kad tokių kurie tikrai būtų gražūs ir kažkuo išskirtiniai tai radau tik šauliuose už dešimt tūkstančių.... na tiek neturim tai teks atsisakyti tai pagal jus manau kad tada reik skirtis, nes jau pirmas nesutarimas vadinasi gyvensim blogai... na reiks tada pagalvoti...
mes pradžioje kai rinkomės žiedus ir ginčijomės,kas man gražu, tas Mb nepatinka,tai galiausiai priėjome kompromisą,kad reikia darytis klasikinius žiedus ir viskas,tada nereikės peštis ir ginčytis,taip ir padarėm
na taip ir darysim nes del tokių niekų nėra ko peštis, juk žiedas tik simbolis jis juk nepakeičia nei jausmų nei požiūrio vienas į kitą...
Na tada tiesiog darykitės paprastus klasikinius žiedelius. Gal būt ateityje pamatysite kokius nors tikrai jums patinkančius žiedus tai galėsite juos pasikeisti kokia nors proga, kad ir vestuvių metinių.
QUOTE(mirameda @ 2008 05 06, 12:42)
Na tada tiesiog darykitės paprastus klasikinius žiedelius. Gal būt ateityje pamatysite kokius nors tikrai jums patinkančius žiedus tai galėsite juos pasikeisti kokia nors proga, kad ir vestuvių metinių.
Labai geras patarimas