man irgi įdomu.
QUOTE(monera @ 2008 05 02, 20:01)
jei gali parodyk savo žiedelius,labai įdomu būtų pamatyti
Galesiu parodyti, bet tik ne siandien , po visu svenciu imesiu parodyt
QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 20:05)
Galesiu parodyti, bet tik ne siandien , po visu svenciu imesiu parodyt
tik nepamiršk
QUOTE(viktory @ 2008 05 02, 20:03)
na baikit jūs peštis kieno storesni kieno plonesni,juk ne tame grožis slypi....
Nu as apie ka ir kalbu, nera ko pestis , tiesiog kai pradedi sakyti savo nuomone prasideda pykciai , ner cia ko pestis, kiekvienai savos vestuves pati graziausia svente
na aišku kad kiekvienai savas skonis ir sava laimė...
QUOTE(mirameda @ 2008 05 02, 18:51)
Plonyčiai. gal tu nematai gerai? vienas sveria 7, 15 gramo, o kitas 6, 67 gramo gramo. tai parodyk man kur tikrai stori?
na man jie irgi ploni pasirode. o svoris tai dar ne rodiklis - nes pvz tavo ziedo dydis 17,5, o mano 15,5, taigi net to pacio svorio ziedas butu storesnis nei taviskis...
QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 19:08)
Nu as apie ka ir kalbu, nera ko pestis , tiesiog kai pradedi sakyti savo nuomone prasideda pykciai , ner cia ko pestis, kiekvienai savos vestuves pati graziausia svente
nereikia tiketis, kad visos viskam sakys "taip, aha, labai grazu" juk cia dalinames nuomonemis.... jei man mano ziedai ar sukneles ar dar kazkas grazu, tai dar nereiskia, jog tikiuosi tokiu paciu pagyrimu sulaukti is visu kitu.
aš išvis susipykau su mb dėl žiedų, nes jam nei vienas neįtinka o man jau pbodo ieškotis...
QUOTE(viktory @ 2008 05 03, 08:36)
aš išvis susipykau su mb dėl žiedų, nes jam nei vienas neįtinka o man jau pbodo ieškotis...
tai tegul pasiūlo modelį ir pasigaminkit, jei jau taip viskas.... Na manasis sakė kad jam gerai tai kas man gerai, tai daug maž taip iš išsiinkom
kad jis pats nežino ko nori.. ai nieko baisaus,nusipirksiu tokius kurie man patinka ir bus gerai... nes kitaip išvis be žiedų liksiu...
QUOTE(viktory @ 2008 05 03, 10:36)
o tai vikctory tu ieskai viena ziedu be mb? mes vakar uzsisakeme jau nusprendeme klasikinius uzsisakyti
aš tai praktiškai viena žiedų ieškau (kaip ir daug ko kito), o tik tada MB parodau. nes vyram tai - aj, tu geriau žinai bet su tuo "tu geriau žinai", tai paskui būna, kad tas negerai, anas negražu, taip gal būtų geriau... MENNN...!
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 21:49)
aš tai praktiškai viena žiedų ieškau (kaip ir daug ko kito), o tik tada MB parodau. nes vyram tai - aj, tu geriau žinai bet su tuo "tu geriau žinai", tai paskui būna, kad tas negerai, anas negražu, taip gal būtų geriau... MENNN...!
Tai jau tikrai..