Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

man irgi įdomu.
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2008 05 02, 20:01)
jei gali parodyk savo žiedelius,labai įdomu būtų pamatyti blush2.gif

Galesiu parodyti, bet tik ne siandien smile.gif , po visu svenciu imesiu parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 20:05)
Galesiu parodyti, bet tik ne siandien  smile.gif , po visu svenciu imesiu parodyt  smile.gif

tik nepamiršk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 02, 20:03)
na baikit jūs peštis kieno storesni kieno plonesni,juk ne tame grožis slypi....  biggrin.gif

Nu as apie ka ir kalbu, nera ko pestis 4u.gif , tiesiog kai pradedi sakyti savo nuomone prasideda pykciai smile.gif , ner cia ko pestis, kiekvienai savos vestuves pati graziausia svente wub.gif
Atsakyti
na aišku kad kiekvienai savas skonis ir sava laimė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 05 02, 18:51)
Plonyčiai. schmoll.gif  gal tu nematai gerai? vienas sveria 7, 15 gramo, o kitas 6, 67 gramo gramo. tai parodyk man kur tikrai stori?

na man jie irgi ploni pasirode. o svoris tai dar ne rodiklis - nes pvz tavo ziedo dydis 17,5, o mano 15,5, taigi net to pacio svorio ziedas butu storesnis nei taviskis...

QUOTE(ikristute @ 2008 05 02, 19:08)
Nu as apie ka ir kalbu, nera ko pestis 4u.gif , tiesiog kai pradedi sakyti savo nuomone prasideda pykciai  smile.gif , ner cia ko pestis, kiekvienai savos vestuves pati graziausia svente wub.gif

biggrin.gif nereikia tiketis, kad visos viskam sakys "taip, aha, labai grazu" smile.gif juk cia dalinames nuomonemis.... g.gif jei man mano ziedai ar sukneles ar dar kazkas grazu, tai dar nereiskia, jog tikiuosi tokiu paciu pagyrimu sulaukti is visu kitu.
Atsakyti
aš išvis susipykau su mb dėl žiedų, nes jam nei vienas neįtinka o man jau pbodo ieškotis...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 03, 08:36)
aš išvis susipykau su mb dėl žiedų, nes jam nei vienas neįtinka o man jau pbodo ieškotis...

tai tegul pasiūlo modelį ir pasigaminkit, jei jau taip viskas.... g.gif Na manasis sakė kad jam gerai tai kas man gerai, tai daug maž taip iš išsiinkom smile.gif
Atsakyti
kad jis pats nežino ko nori.. ai nieko baisaus,nusipirksiu tokius kurie man patinka ir bus gerai... nes kitaip išvis be žiedų liksiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 03, 10:36)

o tai vikctory tu ieskai viena ziedu be mb? mes vakar uzsisakeme jau nusprendeme klasikinius uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
aš tai praktiškai viena žiedų ieškau (kaip ir daug ko kito), o tik tada MB parodau. nes vyram tai - aj, tu geriau žinai biggrin.gif irnesakyk.gif bet su tuo "tu geriau žinai", tai paskui būna, kad tas negerai, anas negražu, taip gal būtų geriau... blink.gif MENNN...! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 05 04, 21:49)
aš tai praktiškai viena žiedų ieškau (kaip ir daug ko kito), o tik tada MB parodau. nes vyram tai - aj, tu geriau žinai  biggrin.gif  irnesakyk.gif bet su tuo "tu geriau žinai", tai paskui būna, kad tas negerai, anas negražu, taip gal būtų geriau...  blink.gif  MENNN...!  biggrin.gif

Tai jau tikrai.. doh.gif smile.gif
Atsakyti