Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (6 dalis)

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 23, 19:52)
o kokio pločio jūsų moteriški žiedeliai? galvoju ar 4 mm ne per storas bus. Na dar turiu laiko matmenis keist...

Pas mane 4 su trupuciu, tai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
tai gal gerai 4 tada... forma patogi, ovalo skerspjuvis toks gaunas, tik dabar pačio žiedo storo nepamenu. Noretusi, kad butu patogu devet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2008 04 23, 20:39)
Mano beveik 8mm 4u.gif  smile.gif

Musu lygiai 8mm smile.gif ir beje labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 23, 20:46)
oho! būtų įdomu pamatyt

Na aš šiaip mėgstu masyvius žiedus, tai nenoriu kad pjautųsi tarpusavy. MB žiedas 4,5 mm, (na jo ploni pirštai) bet nežinau aš jo klausinėjau klausinėjau, o jam dzin atrodo viskas. Na tas diedų požiūris..  doh.gif O po to zirs kad nepatogu  unsure.gif Užsakėm, bet dar yra laiko pagalvot. pora savaičių.

nėra jie tokie jau platus, kaip visi reaguoja isgirde doh.gif ,svarbu, kad patogus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ikristute @ 2008 04 23, 21:13)
Musu lygiai 8mm  smile.gif  ir beje labai patogus  thumbup.gif

aš jau galvojau, kad mūsų vienų čia tokio pločio, tai bent paguoda kad yra dar žmogučių nešiojančių tokius žiedelius blush2.gif
Mes tikimės, kad jie tikrai bus patogūs
Atsakyti
aš jau galvojau, kad mūsų vienų čia tokio pločio, tai bent paguoda kad yra dar žmogučių nešiojančių tokius žiedelius blush2.gif
[/quote]
Nepastebejau, galvojau,kad jau jus vede smile.gif , sveikinu su artejancia svente smile.gif ziedeliai tikrai bus patogus, as tai uzsimoviau ant pirsto ir iskarto jis man "prilipo", net nejauciu,kad nesioju smile.gif
Atsakyti
[quote=ikristute,2008 04 23, 21:25]
[/quote]
Nepastebejau, galvojau,kad jau jus vede smile.gif , sveikinu su artejancia svente smile.gif ziedeliai tikrai bus patogus, as tai uzsimoviau ant pirsto ir iskarto jis man "prilipo", net nejauciu,kad nesioju smile.gif
[/quote]

Ačiū biggrin.gif ,na mes iš karto kai jau rinkomės žinojome, kad jie tikrai turi būti plaesni nei standartiniai vestuviniai žiedai, tai ir užsisakėm tokius masyvokus blush2.gif ,dėl patogumo kiek buvau užsimovusi tai tikrai tas plotis net nemaišo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 23, 18:53)
Pagaliau ir mes pasiemem savo ziedelius smile.gif
user posted image

Labai gražūs žiedeliai wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 23, 18:53)
Pagaliau ir mes pasiemem savo ziedelius smile.gif
user posted image

superiniai ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 23, 20:52)
o kokio pločio jūsų moteriški žiedeliai? galvoju ar 4 mm ne per storas bus. Na dar turiu laiko matmenis keist...

Na mūsų abiejų žiedeliai po 7 mm pločio ir tikrai labai patogūs mirksiukas.gif
Atsakyti
prisijungiu prie jūsų ir aš ax.gif pridedu savuosius. Kaina 909 Lt su mūsų auksu. Dėl bendros info, su juvelyrinės auksu būtų buvę 2100 Lt. Sėkmės renkantis žiedukus thumbup.gif
http://public.fotki....i/ziedukai.html
Atsakyti
QUOTE(meskike @ 2008 04 24, 09:34)
prisijungiu prie jūsų ir aš ax.gif  pridedu savuosius. Kaina 909 Lt su mūsų auksu. Dėl bendros info, su juvelyrinės auksu būtų buvę 2100 Lt. Sėkmės renkantis žiedukus thumbup.gif 
http://public.fotki....i/ziedukai.html

O slaptažodis koks ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2008 04 24, 09:41)
O slaptažodis koks ? mirksiukas.gif

as spejau ir pataikiau, pasw ziedai smile.gif
Atsakyti