Įkraunama...
Įkraunama...

Limonadai [cocola,sprite,fanta ir kt.]

Galetu i Lietuva atkeliauti platesnis pasirinkimas.Va, Austrijoje teko ragauti avieciu skonio "Fantos" (rusiu buvo dar daugiau) wub.gif ,arba taip pat ivairiu uogu skonio "Cappy Ice Fruit" ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Be Colos nė dienos doh.gif Žinau, kad nesveika, bet čia kaip narkotikas - reikia ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
Jokiu negeriu tik mineralini smile.gif
Atsakyti
na o pas mane visuomet stovi butelis fantos nes tik ja arba vynuogiu sultis geriu ,na o kaime bat geriu sulinio vandeny thumbup.gif
Atsakyti
dazniausiai geriame negazuotus lietuviskus limonadus,taciau labai patinka sprite mirksiukas.gif
Atsakyti
as isvis jokiu praktiskai negeriu siaip skanu bet neperku todel kad nesveika juos gert smile.gif nera namie ir nesinori mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai labai neskanūs negazuoti gėrimai doh.gif Tik gazuoti man thumbup.gif Šeip geriu limonadus, sultys, mineralinį,Nestea thumbup.gif Kai būnu kine ar šeip užsimanau tai tada tik nusiperku Colos, Sprite, Fantos ax.gif
Atsakyti
iš limonadų geriu nebent Gaja arba Sprite clap_1.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi savo pasiekimais, kad Colos jau nežinia kelinta savaitė negeriu. Iškeičiau ją į NESTEA citrininį biggrin.gif
Atsakyti
Kazkur esu skaiciusi, kad is visu triju (cola, fanta, sprite), maziausiai kenkia fanta 4u.gif
Atsakyti
Baltuju persiku skonio Nestea, kazkada kibirais biggrin.gif gerdavau Coca - cola, bet meciau ir netruksta jos biggrin.gif
Atsakyti
Apskritai nei cola, nei fanta ir kiti limonadai yra nesveika doh.gif Pati buvau colos maniake, o jau puse metu kai nei laso jokio limonado negeriau. Zinot kas nutiko? smile.gif Net kvepuoti lengviau pasidare bigsmile.gif
Atsakyti