Įkraunama...
Įkraunama...

Limonadai [cocola,sprite,fanta ir kt.]

Negeriu jokių sintetinių gėrimų schmoll.gif ir vaikas nuo jų baidosi irgi... nesuprantu, kam žmonės nuodijasi tais limonadais.... doh.gif man geriausias natūralus vandenėlis arba šviežių sulčių stiklinė per pusryčius...

Ir dar nesuprantu, kodėl kitos mamos pirkdamos vaikams limonadus vadina tai 'lepinimu'? g.gif
Atsakyti
niu as megstu visus situos "nuodingus" gerimus... bet siaip kazkaip man Cola labiausiai tinka, nes megstu makaluotis kokteiliukus su Jacku ar Martelliu ax.gif o ir vasara man saltas Sprite su alum skanu .... kaip sakant kas draudziama ir nesveika - to labiausiai norisi hihihi.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 06 26, 17:53)
Ar tiesa, kad į juos deda specialias medžiagas sukeliančias troškulį?  g.gif

siaip gal del to , kad cukrus ar saharinas dedamas todel g.gif reikia tarp visu E raideliu paskaityti ka jos reiskia gal ir yra toks ingridiantas lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai sprite labai megstu, taip pat megstu nestea thumbup.gif bet kasdien negeriu, nes nesveika..
Atsakyti
vengiu aš tokių gėrimų, juolab kad troškulį kaži ar numalšinsi jais ax.gif o jei jau perku, tai Sprite, guodžiu save, kad bent dažiklių nebus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na mes gyvenam ne Lietuvoj,tai cia sitie gazuoti gerimai labai populiarus,stengiames nenaudoti,bet kartais tenka blush2.gif kai valgai kokia pica ar siaip kur paskaunaujam doh.gif
Atsakyti
as geriu cola...zinau kad nesveika,bet man skanu..
Atsakyti
As tai nemegstu tu gerimu ir negeriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2008 06 20, 16:11)
as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus  ir arbatas  thumbup.gif

labai pritariu. gal esu per griežta, bet esu prisiskaičius daug mandrų knygų, iš kurių pasidariau išvadas kad iš mūsų parduotuvių galima gerti tik mineralinį, ekologišką pieną ir grynas šviežias sultis. Visa kita - baisūs burbulai sintetiniuose chemikalų kokteiliuose, sultys iš pakelių - taip pat schmoll.gif Tai stengiuos tiesiog gert vandenuką, arbatas ar šviežias sultis, tik sulčiaspaudę užknisa plauti smile.gif
Atsakyti
Dabar pamėgau šaltąsias arbatas ax.gif
Ypač "Vichy" bigsmile.gif
Atsakyti
į visus išvardintus gėrimus deda "kažko" nepamenu ko, skaičiau, bet tai sukelia kaip ir priklausomybę, todėl vos atsigėrus vėl norisi gerti, man coca-cola manija,viską žinau, skaičiau nemažai, bet vistiek karts nuo karto suvilioja,o vat spraito nemėgstu,fanta per daug man gazuota...dažniausai geriu mineralinį negazuotą arba sultis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulka: 09 liepos 2008 - 22:06