Geriu negazuotus,nes isgerus gazuotu limonadu skarndis iskart streika kelia.
gazuotus limonadus senokai pakeiciau i apelsinu sultys.
nes pirma nesveika skrandziui , kaloriju laaaabai jau aug ižypac cocacoloj
o beto ir celiulito atsiradima skatima (nzn ar tikrai taip yra
)
nors zinoma sulciu nepasiimsi su savim kazkur einant, tada renkuos mineralini vandeni
nes pirma nesveika skrandziui , kaloriju laaaabai jau aug ižypac cocacoloj
o beto ir celiulito atsiradima skatima (nzn ar tikrai taip yra

nors zinoma sulciu nepasiimsi su savim kazkur einant, tada renkuos mineralini vandeni

Man cocacola ir nepatynka
labiausei tai perku sultys.. sveika ir skanu
, bet kartais ir palepinu savo dickius nuperku rasos gazuotu kokiu gerimu arba sprite dazniausei

QUOTE(kajjja @ 2008 05 11, 00:43)
Gerti reikia vandeni, arbatas ar sultis, o isvardintu gerimu net nenoriu gerti del ju neigiamo poveikio organizmui. Jei kas geria coca cola iskart pries akis stoja vaizdas, kad su ja galima atsukinet prirudijusius varztus, istirpdyt danti imetus i buteliuka ir pan., tai ka ji daro patekus i skrandi?Baisu net isivaizduoti
...

jokiu sintetiku neperku ir pykstu jei vyras atsigerti kokia nesamone nusiperka..

Šiaip mėgstu sprite, kartais pasimėgauju coca cola,bet nuo jos negaliu atsigerti, vis norisi ir norisi jos, todėl geriausia išeitis mineralinis.
man atrodo kad cola, fanta ir sprite pervertinams gerimas, va as asmeniskai uz H2O
, o jei paskanauti tai nestee zalioji arbata arba sultys, tik ne tie buruliukai

as tai negeriu tokiu gerimu geriu tik naturalias sultis arba negazuotus ir arbatas

as tai ir arbatas ir cola ir sprite ir fanta bet skaniausias gerimas vasara svieziai spaustos sultys

Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio.
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:47)
Dažniausiai geriu mineralinį negazuotą, nes limonadai visai neatgaivina ir nenumalšina troškulio.
pritariu

Man tai nuo Coca colos atšimpa dantys, Sprite neskanu, Fanta irgi nelabai, tai kažkaip ir tenka gert mineralinį arba sultis.