jooooooooo nu ir prisiskaičiau čia
va iš mano patirties, laukėm vaiko abu, daug planavom, kai pastojau vyrelis pradėjo trankytis, išvariau tik dabar kai vaikui 1,3metukai, ir ką į darbą galiu gryžti tik po mėnesio nes mažytę pratinu į daržiuką eiti
ir ką vyrelis duoda tuos kelis litus, tai man jų turi užtekt vaikui išlaikyt, per jį negaliu greit sugryžt į darbą, per jį įklimpau į skolas stengdamasi išlaikyt vaiką kol jis leidžia uždirbtus pinigus savo draugėms ir draugams. Moku už paskolą, lizingus, už darželį, butą, maistas vaikui, rūbeliai ir kiti daiktai mažytei, aš jau nekalbu apie save....ir jis duoda tuos pinigus ir įsivaizduoja kad už juos reik man jaustis tokiai dėkingai
sutinku kad turim išlaikyt abu vaiką, bet pala tai jis duodamas tuos pinigus jau tipo kaip ir išlaiko vaiką
nu nemanau,jei galėčiau neimčiau tų pinigų tegu jis sau juos pasilieka, bet dabar negaliu nes darbas mano už 600lt
ir išvis man taip šlykštu kai kitos turėdamos savo diedą šalia drysta aiškinti , kaip jos viską supranta iir skaičiuoja tos mamytės likusios su vaikučiu pinigiukus
bjauru...tikiuosi aš čia ne per piktai