Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 18:01)
Vyro ex nelaido vaiko visai į darželį, samdė auklę. Taigi jokių sąžinės priekaištų sau neturiu.

Bet aukle kainavo 1000, o vaikas dar plius buvo ir maitinamas bei rengiamas, o tete 250 Lt mokejo. Gali kuo ramiausiai turet priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 08 27, 19:38)
Bet aukle kainavo 1000, o vaikas dar plius buvo ir maitinamas bei rengiamas, o tete 250 Lt mokejo. Gali kuo ramiausiai turet priekaistu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 08 27, 19:38)

Trumpai ir aiškiai,neturiu net ką pridurt unsure.gif turbūt tik tiek,kad tu teisi.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 08 27, 18:38)

jeigu turėjo iš ko, tai ir mokėjo. Aš negaliu mokėt auklei iki kol vaikas eis į mokyklą, tai džiaugiuos galimybe nors tėtį prie vaiko galėdama palikti iki 3m.Kaip man siūlėt, galėjo leist į darželį, būtų dar sutaupius.Mūsų vaikas oru gyvas-jam nei valgyt, nei gert nereikia.Sergantį į daržą vest reikia-taip išeina pagal jus, pirmąsias. Kad mes apsiženyjom už išsiskyrusio, tai nei mum, nei mūsų vaikam nieko nebereikia, tik mokėt alimentus vaikam iš pirmos santuoks.Mat, tik jiems visko reikia. Mano vyras nė 250lt mūsų mergaitei negali duot. ir neduoda nė lito. Aš išlaikau visus + moku alimentus.Pagal įstatymą, esantis tėvystės atostogose neprivalo mokėti jokių pinigėlių ir jokios skolos nėra. Pasiskatykit teisininko skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 21:08)
jeigu turėjo iš ko, tai ir mokėjo. Aš negaliu mokėt auklei iki kol vaikas eis į mokyklą, tai džiaugiuos galimybe nors tėtį prie vaiko galėdama palikti iki 3m.Kaip man siūlėt, galėjo leist į darželį, būtų dar sutaupius.Mūsų vaikas oru gyvas-jam nei valgyt, nei gert nereikia.Sergantį į daržą vest reikia-taip išeina pagal jus, pirmąsias. Kad mes apsiženyjom už išsiskyrusio, tai nei mum, nei mūsų vaikam nieko nebereikia, tik mokėt alimentus vaikam iš pirmos santuoks.Mat, tik jiems visko reikia. Mano vyras nė 250lt mūsų mergaitei negali duot. ir neduoda nė lito. Aš išlaikau visus + moku alimentus.Pagal įstatymą, esantis tėvystės atostogose neprivalo mokėti jokių pinigėlių ir jokios skolos nėra. Pasiskatykit teisininko skyrelyje.

Niekas tavęs įžeist tikrai nenori ir iš dalies aš su tavim sutinku drinks_cheers.gif Bet suprask vieną-vaiko iš 250 lt neišlaikysi,o jei jį mokėjai padaryt,tai ir mokėk jį išaugint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 27, 20:19)
Niekas tavęs įžeist tikrai nenori ir iš dalies aš su tavim sutinku  drinks_cheers.gif  Bet suprask vieną-vaiko iš 250 lt neišlaikysi,o jei jį mokėjai padaryt,tai ir mokėk jį išaugint  mirksiukas.gif

Puikiai žinau, kiek kas kainuoja. Nepamirškit, ir mes , antrosios, kad ir kaip mes vienos kitų nemėgstam, auginam vaikus. Jie taip pat valgo, jiems taip pat reikia rūbų, žaislų, pramogų. Mes nelinkę atiminėt. Jei reiks, duosiu valgyt ir tam vaikui iš anos santuokos, ir gyvent priimsiu. O posakis, kad mokėjai padaryt, mokėk ir išlaikyt, tinka visom- tiek pirmom, tiek anrtom. tai ir neverkit, kad vyrai tokie ir anokie, ir "mokėjot pasidaryt, mokėkit ir išlaikyt".
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 22:03)
Puikiai žinau, kiek kas kainuoja. Nepamirškit, ir mes , antrosios, kad ir kaip mes vienos kitų nemėgstam, auginam vaikus. Jie taip pat valgo, jiems taip pat reikia rūbų, žaislų, pramogų. Mes nelinkę atiminėt. Jei reiks, duosiu valgyt ir tam vaikui iš anos santuokos, ir gyvent priimsiu. O posakis, kad mokėjai padaryt, mokėk ir išlaikyt, tinka visom- tiek pirmom, tiek anrtom. tai ir neverkit, kad vyrai tokie ir anokie, ir "mokėjot pasidaryt, mokėkit ir išlaikyt".

user posted image bet tu ir pikciurna kokia
Atsakyti
"mokėjot pasidaryt, mokėkit ir išlaikyt".

Šituos žodžius aš skyriau kaip ir vyrų pusei,čia taviškis privalo aprūpinti savo vaikus,o ne numest po 250 lt.O kas liečia mane,tai vaiką auginu be vyro pagalbos.
Ir iš vis nesuprantu,ko tu čia skirstai-pirmos antros g.gif Pas mus čia visos lygios.Ir jei tau nepatinka mūsų verkšlenimai,tiesiog neskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 21:08)
jeigu turėjo iš ko, tai ir mokėjo. Aš negaliu mokėt auklei iki kol vaikas eis į mokyklą, tai džiaugiuos galimybe nors tėtį prie vaiko galėdama palikti iki 3m.

Nori pasakyt, kad tavo vyras, jei dirbtu, uzdirbtu maziau nei aukle? g.gif Gal jam darba laikas keist, kad visus savo vaikus galetu normaliai islaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 08 27, 21:11)
Šituos žodžius aš skyriau kaip ir vyrų pusei,čia taviškis privalo aprūpinti savo vaikus,o ne numest po 250 lt.O kas liečia mane,tai vaiką auginu be vyro pagalbos.
Ir iš vis nesuprantu,ko tu čia skirstai-pirmos antros  g.gif  Pas mus čia visos lygios.Ir jei tau nepatinka mūsų verkšlenimai,tiesiog neskaityk  mirksiukas.gif

Tai dabar visos malkos ant manęs. Ir visai aš ne pikčiurna. Tiesiog, kai aš bandžiau pasiguosti, užsipuolėt mane su įvairiuausiais pasiūlymais:tai vaiką į daržą vest, tai tik ex kainuoja viskas ir jom sunku verstis(nesakau, kad lengva), tai dar ką nors. Nu ir ėmiau gintis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2006 08 27, 21:15)
Nori pasakyt, kad tavo vyras, jei dirbtu, uzdirbtu maziau nei aukle?  g.gif Gal jam darba laikas keist, kad visus savo vaikus galetu normaliai islaikyt  mirksiukas.gif

Na, galiu pasakyt tik tiek, kad kai vyras dirbo gaudavo į rankas 700lt.Tai spręskit pačios-čia daugiau, ar mažiau nei auklei?
Atsakyti
tai ir neverkit, kad vyrai tokie ir anokie, ir "mokėjot pasidaryt, mokėkit ir išlaikyt".

blink.gif blink.gif blink.gif
pasikeikčiau , bet Mamulia neleidžia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 22:20)

Na, galiu pasakyt tik tiek, kad kai vyras dirbo gaudavo į rankas 700lt.Tai spręskit pačios-čia daugiau, ar mažiau nei auklei?

Cia is tikruju tiek ar cia tiek oficialiai? Nes laaaabai mazai. O dar kaip vyrui. Sakau, kaip zmogui, turinciam ne viena vaika, jam laikas skubiai keisti darba. As cia rimtai. Ziu, ir tau taip sirdies neskaudetu del atiduodamu pirmajam vaikui pinigu.
Atsakyti