QUOTE(Ferrari @ 2006 08 27, 00:22)
Marsiuke, rašai, kad tavo vyro ex turi 4 kambarių butą ir dvi mašinas - šaunuolė moteris, kad sugeba tiek turėti
ir ne jos kaltė, kad jos ex vyras sukūręs kitą šeimą negali naujosios šeimos materialiai aprūpinti.
Gal jos pajamos pakankamai didelės ir kelis kart didesnės, už Jūsų, bet dėl to tėčio Pareiga išlaikyti vaiką (gal apie išlaikymą nekalbėkim - tiesiog paremti finansiškai) niekur nedingsta
Gal nereikėtų skaičiuoti kur ji leidžia tuos alimentus, juo labiau jei taupo ir stato naujus langus, kuriame gyvena ne tik Ji, bet ir tavo vyro vaikas.
O Jūsų vaikučiui jau dveji metukai, todėl gali drąsiai eiti į darželį, o tėtis galės prisidėti prie šeimos biudžeto. O gal jis ruošiasi sėdėti su vaiku, kol jam sueis treji? Tuomet neverk, kad Jūsų vaikui lieka mažiau nei 250 Lt.
Žinai, kada dauguma vienišų mamų pradeda leisti vaikus į darželį - nuo vienerių metų - tam, kad galėtų duoti daugiau, nei tėčio alimentai....
Be pykčio
Tiesiog išsakiau savo nuomuonę
Vaikui nėra leidžiama eiti į darželį, nes mergaitė ištisai serga.Gydytojai uždraudė. Ir vyras tikrai sėdės su mergaite iki 3m. Nes mano alga didesnė nei jo.Daugiau tokių vyrų.Galiu pasakyti valio visoms exėms, kurios sugeba gerai gyventi, bet tegu jos nesitampo ir netampo vyrų, kurie kiekvieną mėnesį sąžiningai moka pinigėlius vaikui(nesvarbu kokia ta suma, ji yra mokama kiekvieną mėnesį), dėl 5 litų. Mat, jai mažai pasirodė 250lt suma, tai sugalvojo ją pasikelti iki 255lt.Juokinga? Tačiau mano laimei, ji ne tik negavo tų 5 litų, bet kadangi vyras nedirbantis, tai vaikui išlaikymas buvo sumažintas iki 150lt.
Pati norėjo karo.Ne veltui sakoma, geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj.Iš savo godumo tegu sprogsta.O man jos teismai tik į naudą.Nei kiek nepykstu dėl išsakytų nuomonių. Įdomu.