Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Dew drop @ 2006 03 14, 21:09)
Žinoma, kad yra  drinks_cheers.gif  bet palyginus tokių moterų-aferisčių kiekį su aferistais-vyrais, tai greičiausiai santykis 1:100  g.gif jei ne daugiau...

Kas tiesa, tai tiesa.
Atsakyti
Taip, visi tiek ex vyrai -vargšai, amžinai neturintys pinigų, nors sugeba ir namus išsistatyti, ir mašinas pirkiotis g.gif . O vaikui pinigėlių - gaila schmoll.gif. Vistik didžiausias vaiko išlaikymo krūvis (materialine prasme, jau nebekalbant apie moralinę), tenka vaiko mamai ir aš nesuprantu, kai teigiama ar piktinamasi, kad mama išleidžia vaiko pinigus savo reikmėms.Na ir kas, jei mama, gavusi alimentus, nueis į kosmetikos paduotuvę ir nusipirks kvepalus? Užtat gavusi algą, ji apipirko vaiką nuo galvos iki kojų. Manau čia jau mamos reikalas kaip tais pinigais disponuoti ir nėra jokio skirtumo kurie pinigai panaudojami vaikui, kurie - ne vaikui. Manau, kad problema kyla tada, kai vaikas gauna iš tėvo pinigus ir yra neaprūpinamas taip, kaip derėtų, o mama apsirūpina pati vaiko sąskaita.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 14, 20:09)
Pats įdomiausias dalykas yra tai, kai taviškis "brangiausias" išeina pas kitą ir tik tuomet kai savo atžalai iš pirmos santuokos (ar šiaip bendro gyvenimo kartu) prireikia mokėti pinigėlius ar pirkti dovanėles, jis pastebi, kad jau laaabai mažai uždirba, tačiau kai tie patys pinigai ar dovanėlės liečia dabartinės žmonos ar draugės vaikeliui (tai jau gali būti ir nebe jo vaikas), pinigų kažkaip atsiranda. Čia jau man būna labai įdomu  g.gif

Gakiu pasakyti tik tiek, kad mano vaikui nelieka sumokėjus visus mokesčius ir alimentus, net tų 250lt, kurie yra atiduodami kitam vaukui.Gerai, kad dar yra amno mama, kuri begalo rūpinasi savo anūke, nes aš taip neįstengiu...Negaliu jai pirkti kiekvieno skiepo po 130lt, nes vaikas yra alergiškas valstybinėm, sergam atopiniu dermatitu, ir t.t. Nesiskundžiu, tik vat nuomonė, kad savo vaikui pinigėliai atrandami, nėra visada teisinga.Žiūriu, kad tik sumokėt tuos alimentus ir neturėti problemų su antstoliais, teismais ir pan.O savo vaikas kaip ir lieka be daug ko...
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2006 03 14, 21:09)
Žinoma, kad yra  drinks_cheers.gif  bet palyginus tokių moterų-aferisčių kiekį su aferistais-vyrais, tai greičiausiai santykis 1:100  g.gif jei ne daugiau...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 03 17, 07:16)
Gakiu pasakyti tik tiek, kad mano vaikui nelieka sumokėjus visus mokesčius ir alimentus, net tų 250lt, kurie yra atiduodami kitam vaukui.Gerai, kad dar yra amno mama, kuri begalo rūpinasi savo anūke,  nes aš taip neįstengiu...Negaliu jai pirkti kiekvieno skiepo po 130lt, nes vaikas yra alergiškas valstybinėm, sergam atopiniu dermatitu, ir t.t. Nesiskundžiu, tik vat nuomonė, kad savo vaikui pinigėliai atrandami, nėra visada teisinga.Žiūriu, kad tik sumokėt tuos alimentus ir neturėti problemų su antstoliais, teismais ir pan.O savo vaikas kaip ir lieka be daug ko...

Užjaučiu dėl finansų trūkumo, tai patirti tenka tikrai daugeliui unsure.gif tiek pilnom šeimom, tiek vienišom mamom...Turbūt retas vaikelis dabartinėje Lietuvoje auga visko pertekęs schmoll.gif bet tai jau kita problema...
Atsakyti
mano buves vyrelis vaikui alimentu taip pat nemoka. dar praejo tik 3 menesiai po skyrybu, tai as kol kas jo dar neuzsipuolu, na gi reikia juk atsigaut vargseliui... gerai tik, kad kol jis atsigavines, vaikui valgyti nereikia..
o pragyvenam is mano stipendijos, kurai gaunu besimokydama universitete (125lt), bei vaiko pasalpos (93lt).
o daugiau tai tevai padeda. kitaip tikrai neissiverstume
Atsakyti
Įdomu, kodėl toms antrosioms atrodo, jog vyro ex gautus alimentus išleidžia ne vaikui, o sau. O tai kas tada vaiką rengia, maitina, vitaminus ir vaistus, kai reikia, perka, už įvairiausias ugdymo veiklas moka... Ir ar užtenka vaikui 125 - 165 lt. per mėnesį? Norėčiau pamatyti tokį vaiką, vargšelį.
Ar išsiskyrusi ir iš ex gaunanti alimentus moteriškė netenka teisės užeiti į kavinę ar barą, nueiti į spektaklį, nusipirkti kvepalų, kosmetikos, naujų drabužių??? ar ji privalo gedėti ir nekišti nosies iš namų???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švonderis: 25 kovo 2006 - 18:08
Marsiuke, rašai, kad tavo vyro ex turi 4 kambarių butą ir dvi mašinas - šaunuolė moteris, kad sugeba tiek turėti thumbup.gif ir ne jos kaltė, kad jos ex vyras sukūręs kitą šeimą negali naujosios šeimos materialiai aprūpinti.
Gal jos pajamos pakankamai didelės ir kelis kart didesnės, už Jūsų, bet dėl to tėčio Pareiga išlaikyti vaiką (gal apie išlaikymą nekalbėkim - tiesiog paremti finansiškai) niekur nedingsta schmoll.gif
Gal nereikėtų skaičiuoti kur ji leidžia tuos alimentus, juo labiau jei taupo ir stato naujus langus, kuriame gyvena ne tik Ji, bet ir tavo vyro vaikas.
O Jūsų vaikučiui jau dveji metukai, todėl gali drąsiai eiti į darželį, o tėtis galės prisidėti prie šeimos biudžeto. O gal jis ruošiasi sėdėti su vaiku, kol jam sueis treji? Tuomet neverk, kad Jūsų vaikui lieka mažiau nei 250 Lt.
Žinai, kada dauguma vienišų mamų pradeda leisti vaikus į darželį - nuo vienerių metų - tam, kad galėtų duoti daugiau, nei tėčio alimentai....

Be pykčio 4u.gif
Tiesiog išsakiau savo nuomuonę
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2006 08 27, 00:22)
Marsiuke, rašai, kad tavo vyro ex turi 4 kambarių butą ir dvi mašinas - šaunuolė moteris, kad sugeba tiek turėti    thumbup.gif    ir ne jos kaltė, kad jos ex vyras sukūręs kitą šeimą negali naujosios šeimos materialiai aprūpinti.
Gal jos pajamos pakankamai didelės ir kelis kart didesnės, už Jūsų, bet dėl to tėčio Pareiga išlaikyti vaiką (gal apie išlaikymą nekalbėkim - tiesiog paremti finansiškai) niekur nedingsta  schmoll.gif
Gal nereikėtų skaičiuoti kur ji leidžia tuos alimentus, juo labiau jei taupo ir stato naujus langus, kuriame gyvena ne tik Ji, bet ir tavo vyro vaikas.
O Jūsų vaikučiui jau dveji metukai, todėl gali drąsiai eiti į darželį, o tėtis galės prisidėti prie šeimos biudžeto. O gal jis ruošiasi sėdėti su vaiku, kol jam sueis treji? Tuomet neverk, kad Jūsų vaikui lieka mažiau nei 250 Lt.
Žinai, kada dauguma vienišų mamų pradeda leisti vaikus į darželį - nuo vienerių metų - tam, kad galėtų duoti daugiau, nei tėčio alimentai....

Be pykčio  4u.gif
Tiesiog išsakiau savo nuomuonę

Vaikui nėra leidžiama eiti į darželį, nes mergaitė ištisai serga.Gydytojai uždraudė. Ir vyras tikrai sėdės su mergaite iki 3m. Nes mano alga didesnė nei jo.Daugiau tokių vyrų.Galiu pasakyti valio visoms exėms, kurios sugeba gerai gyventi, bet tegu jos nesitampo ir netampo vyrų, kurie kiekvieną mėnesį sąžiningai moka pinigėlius vaikui(nesvarbu kokia ta suma, ji yra mokama kiekvieną mėnesį), dėl 5 litų. Mat, jai mažai pasirodė 250lt suma, tai sugalvojo ją pasikelti iki 255lt.Juokinga? Tačiau mano laimei, ji ne tik negavo tų 5 litų, bet kadangi vyras nedirbantis, tai vaikui išlaikymas buvo sumažintas iki 150lt. tongue.gif Pati norėjo karo.Ne veltui sakoma, geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj.Iš savo godumo tegu sprogsta.O man jos teismai tik į naudą.Nei kiek nepykstu dėl išsakytų nuomonių. Įdomu.
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 17:46)
Vaikui nėra leidžiama eiti į darželį, nes mergaitė ištisai serga.Gydytojai uždraudė. Ir vyras tikrai sėdės su mergaite iki 3m. Nes mano alga didesnė nei jo.Daugiau tokių vyrų.Galiu pasakyti valio visoms exėms, kurios sugeba gerai gyventi, bet tegu jos nesitampo ir netampo vyrų, kurie kiekvieną mėnesį sąžiningai moka pinigėlius vaikui(nesvarbu kokia ta suma, ji yra mokama kiekvieną mėnesį), dėl 5 litų. Mat, jai mažai pasirodė 250lt suma, tai sugalvojo ją pasikelti iki 255lt.Juokinga? Tačiau mano laimei, ji ne tik negavo tų 5 litų, bet kadangi vyras nedirbantis, tai vaikui išlaikymas buvo sumažintas iki 150lt. tongue.gif Pati norėjo karo.Ne veltui sakoma, geriau žvirblis rankoj, nei briedis girioj.Iš savo godumo tegu sprogsta.O man jos teismai tik į naudą.Nei kiek nepykstu dėl išsakytų nuomonių. Įdomu.

Dalinai suprantu tave. Bet ikisiu savo trigrasi. Ar kada pagalvojai, kad vienisa mama net negali apsvarstyti patarimu neleisti vaiko i darzeli?

O kad vyras nedirba ir todel sumazinta pinigu suma... Linkiu, kad kai prades dirbti, ji butu padidinta bent iki kokiu 500 Lt. Sekmes jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2006 08 27, 16:52)
Dalinai suprantu tave. Bet ikisiu savo trigrasi. Ar kada pagalvojai, kad vienisa mama net negali apsvarstyti patarimu neleisti vaiko i darzeli?

O kad vyras nedirba ir todel sumazinta pinigu suma... Linkiu, kad kai prades dirbti, ji butu padidinta bent iki kokiu 500 Lt. Sekmes jums visiems  4u.gif

Vyro ex nelaido vaiko visai į darželį, samdė auklę. Taigi jokių sąžinės priekaištų sau neturiu.
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 17:46)

Man tik labai idomu, kai tu atsidursi (aisku ne duog dieve) jos vietoj, kokia tada giesmele giedosi mirksiukas.gif
Ir labai butu idomu ar tau uztektu 250lt.
Atsakyti