QUOTE(rittusia @ 2013 02 01, 19:33)
O kai liūtė raso,7 val. atsikeliat ir einat reikalus tvarkyti.
Kai tik bus galimybe,eisiu ir isdeklaruosiu dukra,o dabar niekur negaliu iseiti,nes apsirgo mazute . Viena beda ne beda .
Kai tik bus galimybe,eisiu ir isdeklaruosiu dukra,o dabar niekur negaliu iseiti,nes apsirgo mazute . Viena beda ne beda .
Niekas Jusu nemoko, tik bando irdyti, kad nera viskas taip blogai. Kartais reikia spyrio i uzpakali,kai atrodo viskas beprasmiska ir nera iseiciu. Tam ir kuria cia temas, issikalba,gauna ir patarimu ir pabarimu. Svarbu tai atnestu naudos.
Dabar mergyte serga,tai aisku niekur neisi. Jau vaiko gaila..o visi kiti atvejai tai imi ir darai. Sunku,nepatogu. Esme,kai nori imanoma viskas.Sakykim isdeklaravimui dukros reikia 4val...ar neimanoma ju rasti per savaite?
Kartais verta paklausyti zmoniu,kaip pati sakete, nezinom viena kitos gyvenimisku istoriju, tai gal jum sako zmones,kurie perejo dar ne tiek. Niekas nesako,kad bus lengva..viska daryti vienai.
Kas man dar uzkliuvo, saket neasarosit,kad dukra padetu, bet neriekia bijoti ir gedintis prasyti pagalbos. Dabar jum,veliau gal kazkam kitam padesit. Per sita man paciai buvo labai buvo sunku perlipti. Bet yra mzoniu,kurie padeda,tikrai.
Ar nera kam paziureti mazytes? Bent prie seniunijos,kad pavaiksciotu lauke,kol jus eileje stovesit? Drauge,bendradarbe buvus,kursioke kokia? teta,mociute kazkas? Gal vyras bent pastovet prie pastato valanda galetu?
As kai egzaminus laikiau ir bakalaurini rasiau, tai as pas kuratriu, grupiokai uz duru dukra paziuredavo. Man egzas zodziu, jie dukra uz duru paziuri.
QUOTE(Laabeille @ 2013 02 02, 15:40)
man labai idomu cia kiekvienos patirtis, noretusi kad daugiau mamyciu drasiau pasidalintu
as dar tik kaupiuosi vienisos mamos nastai, tai man labai aktualu... esu linkusi ilgai planuoti ir kai visos detales sudeliotos, tada tik imtis veiksmu
Vienintelis ka galit supalnuoti,tai darba..dar dabar gyvenant kaupti pinigelius sau slapta. Visa kita taip greitai keiciasi.
Esminius dalykus apsvarstykite,kur ir is ko gyvensite. O kiek vaikai sirgs, ar mokes vyras alimentus ir kt dalykia nesuplanuojami. Patirtis rodo
Kas dar, mano amzius turbut dvigubai mazesnis nei autores, bet tai visiskai neparodo ka teko pereiti ir isgyventi
QUOTE(rittusia @ 2013 02 02, 18:55)
Nesigauna man ,matyt kazka ne taip darau . Teks eiti
Paziurejau, ar cia ne pats asmuo turi savo isvykima deklaruoti?