QUOTE(rittusia @ 2013 02 01, 13:44)
Lengva Jums mane teisti,kada nezinote mano situacijo,visur ir ir viska tenka daryti paciai,i parduotuve,pagaminti valgyti,isskalbti,su dukryte pabendrauti,o ir diena dar miega,tai tenka daug ka atideti,gryzti namo migdyti,suni isvesti. O del popieriu tvarkymo,pas mane ir be kpmpensacijos uz buta uztenko popieriu tvarkimo.Kka tik baigiau tvarkyti popierius del alimentu. O del ju,patikekite reikejo,is vieno miesto galo i kita vazineti. o dar kaip visad,vienu kartu niekaip nesigaudavo,vis kazko pritrukdavo,tekdavo vel kazkur kazkokio dokumento vaziuoti,o kartai ir pestute del pinigu trukumo. O visur su dukryte,o ir ant ranku nest reikia,nes oziu pilna. Del viresnes dukros,taip galetu padeti,bet,deja,ne visos mamos gali girtis ir didziuotis savo dukromis. Nenoriu ir ne privalau Jums cia destyti apie dukra. O jus sakote pritingiu. Neturiu as laiko tingeti
.Parasiau savo situacija,ne del to kad cia smerktumete,ir taip viskas is po koju slysta. Sekmes jums,netingincioms!
.Parasiau savo situacija,ne del to kad cia smerktumete,ir taip viskas is po koju slysta. Sekmes jums,netingincioms!
su 2 metų vaiku visur galima aplėkti, netgi su kūdikiu aš su vežimu visur lėkdavau. taip vienišos mamos gyvenimas ir dienos nėra lengvos nes viską pačiai tenka daryti...bet toks gyvenimo tarpsnis ir jį reikia kažkaip pragyventi.sunku dabar, bet reik tikėtis kad bus geriau ryt.dėl išdeklaravimo dukros va pirmadienį ir varykite, vaiką ant rankų ir varote. jei dar turite ir sėdi į vežimuką įsodinate ir varote reikalus tvarkyti. soc pinigus skiria tą patį ar ateinantį mėnesį, taip kaip ir biržos pinigėlius.
atsistokite ant kojų stipriai ir niekas neslys. mieloji viskas bus gerai, kartais reikia ir paverkti, kad iš ryto pasaulis atrodytų šviesesnis.dukra paaugs ir viskas bus tik geryn.
matau jūs turite 3 dukteris:keik suprantu didžioji užsienyje, 2 metukų pati auginate, o ta 1992metų gimimo su jumis gyvena?
Papildyta:
QUOTE(*liūtė* @ 2013 02 01, 15:22)
As neteisiu, kodel tureciau?
As sakau,kad tingit.
Vaikui 2m, nebe kudikis, tikrai visur pilnai galima nueiti ir viska sutavrkyti.Gi visos tai perejo.
Ilipot i troleibusa/autobusa ir vaziuojat. As suprantu,akd sunku ir daug laiko uzima dirbanciam, bet Jus kad ir nuo 7 ryto galit vazinet. Grizot,vaikas pamiegojo ir vel i trasa. Turi visas 5 dienas juk tam. Esme uzsibrezti ir daryti, nes kalbam jau apie labai reikia.
Kai man reikejo,as po visa Kauna su vezimeliu islakstydavau,taupydama talonelius.Tad..
As sakau,kad tingit.
Vaikui 2m, nebe kudikis, tikrai visur pilnai galima nueiti ir viska sutavrkyti.Gi visos tai perejo.
Ilipot i troleibusa/autobusa ir vaziuojat. As suprantu,akd sunku ir daug laiko uzima dirbanciam, bet Jus kad ir nuo 7 ryto galit vazinet. Grizot,vaikas pamiegojo ir vel i trasa. Turi visas 5 dienas juk tam. Esme uzsibrezti ir daryti, nes kalbam jau apie labai reikia.
Kai man reikejo,as po visa Kauna su vezimeliu islakstydavau,taupydama talonelius.Tad..
sutinku su jumis manoji mažė vemdavo važiuojant troleibusais, tai kai reikdavo reikalus tvarkyti aš su vežimu pusė miesto apvarydavau...sunku bet o ką daryti.