Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(rittusia @ 2013 02 01, 13:44)
Lengva Jums mane teisti,kada nezinote mano situacijo,visur ir ir viska tenka daryti paciai,i parduotuve,pagaminti valgyti,isskalbti,su dukryte pabendrauti,o ir diena dar miega,tai tenka daug ka atideti,gryzti namo migdyti,suni isvesti. O del popieriu tvarkymo,pas mane ir be kpmpensacijos uz buta uztenko popieriu tvarkimo.Kka tik baigiau tvarkyti popierius del alimentu. O del ju,patikekite reikejo,is vieno miesto galo i kita vazineti. o dar kaip visad,vienu kartu niekaip nesigaudavo,vis kazko pritrukdavo,tekdavo vel kazkur kazkokio dokumento vaziuoti,o kartai ir pestute del pinigu trukumo. O visur su dukryte,o ir ant ranku nest reikia,nes oziu pilna. Del viresnes dukros,taip galetu padeti,bet,deja,ne visos mamos gali girtis ir didziuotis savo dukromis. Nenoriu ir ne privalau Jums cia destyti apie dukra. O jus sakote pritingiu. Neturiu as laiko tingeti verysad.gif
.Parasiau savo situacija,ne del to kad cia smerktumete,ir taip viskas is po koju slysta. Sekmes jums,netingincioms!

su 2 metų vaiku visur galima aplėkti, netgi su kūdikiu aš su vežimu visur lėkdavau. taip vienišos mamos gyvenimas ir dienos nėra lengvos nes viską pačiai tenka daryti...bet toks gyvenimo tarpsnis ir jį reikia kažkaip pragyventi.sunku dabar, bet reik tikėtis kad bus geriau ryt.dėl išdeklaravimo dukros va pirmadienį ir varykite, vaiką ant rankų ir varote. jei dar turite ir sėdi į vežimuką įsodinate ir varote reikalus tvarkyti. soc pinigus skiria tą patį ar ateinantį mėnesį, taip kaip ir biržos pinigėlius.
atsistokite ant kojų stipriai ir niekas neslys. mieloji viskas bus gerai, kartais reikia ir paverkti, kad iš ryto pasaulis atrodytų šviesesnis.dukra paaugs ir viskas bus tik geryn. smile.gif
matau jūs turite 3 dukteris:keik suprantu didžioji užsienyje, 2 metukų pati auginate, o ta 1992metų gimimo su jumis gyvena?
Papildyta:
QUOTE(*liūtė* @ 2013 02 01, 15:22)
As neteisiu, kodel tureciau?
As sakau,kad tingit. 4u.gif
Vaikui 2m, nebe kudikis, tikrai visur pilnai galima nueiti ir viska sutavrkyti.Gi visos tai perejo.
Ilipot i troleibusa/autobusa ir vaziuojat. As suprantu,akd sunku ir daug laiko uzima dirbanciam, bet Jus kad ir nuo 7 ryto galit vazinet. Grizot,vaikas pamiegojo ir vel i trasa. Turi visas 5 dienas juk tam. ax.gif  Esme uzsibrezti ir daryti, nes kalbam jau apie labai reikia. 4u.gif
Kai man reikejo,as po visa Kauna su vezimeliu islakstydavau,taupydama talonelius.Tad..

sutinku su jumis drinks_cheers.gif manoji mažė vemdavo važiuojant troleibusais, tai kai reikdavo reikalus tvarkyti aš su vežimu pusė miesto apvarydavau...sunku bet o ką daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 01 vasario 2013 - 16:20
QUOTE(*liūtė* @ 2013 02 01, 16:22)
As neteisiu, kodel tureciau?
As sakau,kad tingit. 4u.gif
Vaikui 2m, nebe kudikis, tikrai visur pilnai galima nueiti ir viska sutavrkyti.Gi visos tai perejo.
Ilipot i troleibusa/autobusa ir vaziuojat. As suprantu,akd sunku ir daug laiko uzima dirbanciam, bet Jus kad ir nuo 7 ryto galit vazinet. Grizot,vaikas pamiegojo ir vel i trasa. Turi visas 5 dienas juk tam. ax.gif  Esme uzsibrezti ir daryti, nes kalbam jau apie labai reikia. 4u.gif
Kai man reikejo,as po visa Kauna su vezimeliu islakstydavau,taupydama talonelius.Tad..

Negaliu tylet - isbandziau gyvenima Kaune ir Vilniuje (gyvenu pusiau ten pusiau ten) - ner ka lygint ....

Kauna tikrai galima ir su vezimeliu apeit, ir su pilvu, ir su vaiku ant ranku, o Vilniuje ir atstumai ne tie ir kalvotumas ne tas, galiausiau Kaune daug kur su dviraciu galima - turint jegu vezt vaika dviracio keduteje.

Dar paklausiu - Liute, kiek jums metu, kiek metu jus dirbote ir auginote vaikus? Abejoju ar jusu amzius, gyvenimiskos jegos bei nuovargis lygus oponentes wink.gif 4u.gif

Ne vienos nenoriu izeist, tiesiog objektyviai lyginu.
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 01, 17:17)
su 2 metų vaiku visur galima aplėkti, netgi su kūdikiu aš su vežimu visur lėkdavau. taip vienišos mamos gyvenimas ir dienos nėra lengvos nes viską pačiai tenka daryti...bet toks gyvenimo tarpsnis ir jį reikia kažkaip pragyventi.sunku dabar, bet reik tikėtis kad bus geriau ryt.dėl išdeklaravimo dukros va pirmadienį ir varykite, vaiką ant rankų ir varote. jei dar turite ir sėdi į vežimuką įsodinate ir varote reikalus tvarkyti. soc pinigus skiria tą patį ar ateinantį mėnesį, taip kaip ir biržos pinigėlius.
atsistokite ant kojų stipriai ir niekas neslys. mieloji viskas bus gerai, kartais reikia ir paverkti, kad iš ryto pasaulis atrodytų šviesesnis.dukra paaugs ir viskas bus tik geryn. smile.gif
matau jūs turite 3 dukteris:keik suprantu didžioji užsienyje, 2 metukų pati auginate, o ta 1992metų gimimo su jumis gyvena?
Papildyta:

sutinku su jumis drinks_cheers.gif manoji mažė vemdavo važiuojant troleibusais, tai kai reikdavo reikalus tvarkyti aš su vežimu pusė miesto apvarydavau...sunku bet o ką daryti.

Vaikas vaikui nelygus. Dukryte hiperaktyvi,su ja ne lengva kelionej,neisbuna vietoj ne minutes. Jei ji man sedetu vezimuke,as i pasaulio krasta nueiciau,buvo laikai,kai ejau ir tikrai nesiskundziau,bet ne dabar visai kitaip. O kai liūtė raso,7 val. atsikeliat ir einat reikalus tvarkyti. Kaip galima mokyti ka man daryti ir kelinta keltis,nesedejot gi mano rogese,,nezinote mano gyvenimo! Dukryte naktimis neramiai miega,ramesnis miegelis pas ja buna paryciui,o jei as ja dar taip anksti kelsiu,kokia bus pas mus diena. Gal ir as turiu kazkiek pailseti unsure.gif ? Rasote,kartais reikia ir paverkti,patikekite,neturiu jau asaru verysad.gif . Tikrai tikiu kad praeis tas juodulys virs mano galvos,ir siuo metu nesedziu sudejus ranku,o bandau kabintis uz visko,kur tik galima. Taip turiu trys dukras,vireniosios isvykusios i uzsienius. Vyriausia karts nuo karto padeda,bet as ne is tu,kurios verksliana ir praso pagalbos,nes tiesiog geda.Viska stengiuosi pati, Vidurinioji istojo i mokslus,taciau del finansu,teko mest mokslus. Isvyko i uzsieni,bet kol kas neranda darbo. verysad.gif
Kai tik bus galimybe,eisiu ir isdeklaruosiu dukra,o dabar niekur negaliu iseiti,nes apsirgo mazute verysad.gif . Viena beda ne beda verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 01 vasario 2013 - 18:36
QUOTE(Laabeille @ 2013 02 01, 16:34)
Negaliu tylet - isbandziau gyvenima Kaune ir Vilniuje (gyvenu pusiau ten pusiau ten) - ner ka lygint ....

Kauna tikrai galima ir su vezimeliu apeit, ir su pilvu, ir su vaiku ant ranku, o Vilniuje ir atstumai ne tie ir kalvotumas ne tas, galiausiau Kaune daug kur su dviraciu galima - turint jegu vezt vaika dviracio keduteje.

Dar paklausiu - Liute, kiek jums metu, kiek metu jus dirbote ir auginote vaikus? Abejoju ar jusu amzius,  gyvenimiskos jegos bei nuovargis lygus oponentes wink.gif  4u.gif

Ne vienos nenoriu izeist, tiesiog objektyviai lyginu.

lygint miestų, miestelių ir kaimų nereikia.bet nepykite gyvenime tikrai būna tokių sudėtingų situacijų, kad atrodo kaip žmonės sugeba viską pragyventi. o čia problemos tik reikia susitvarkyti dokumentus ir išdeklaruoti dukterį.-reikia keletos dienų ir viskas sutvarkoma, juolab jokių teismų nereikia ir pan.tiesiog reikia nueiti ir susitvarkyti.jei ieškoma problemų nerasti išeities, visada jų atsiras.esmė liute labai teisingai pasakė-eini ir darai, o ne verkšleni.
Papildyta:
QUOTE(rittusia @ 2013 02 01, 18:33)
Vaikas vaikui nelygus. Dukryte hiperaktyvi,su ja ne lengva kelionej,neisbuna vietoj ne minutes. Jei ji man sedetu vezimuke,as i pasaulio krasta nueiciau,buvo laikai,kai ejau ir tikrai nesiskundziau,bet ne dabar visai kitaip. O  kai liūtė raso,7 val. atsikeliat ir einat reikalus tvarkyti. Kaip galima mokyti ka man daryti ir kelinta keltis,nesedejot gi mano rogese,,nezinote mano gyvenimo! Dukryte naktimis neramiai miega,ramesnis miegelis pas ja buna paryciui,o jei as ja dar taip anksti kelsiu,kokia bus pas mus diena. Gal ir as turiu kazkiek pailseti unsure.gif ? Rasote,kartais reikia ir paverkti,patikekite,neturiu jau asaru verysad.gif . Tikrai tikiu kad praeis tas juodulys virs mano galvos,ir siuo metu nesedziu sudejus ranku,o bandau kabintis uz visko,kur tik galima. Taip turiu trys dukras,vireniosios isvykusios i uzsienius. Vyriausia karts nuo karto padeda,bet as ne is tu,kurios verksliana ir praso pagalbos,nes tiesiog geda.Viska stengiuosi pati, Vidurinioji istojo i mokslus,taciau del finansu,teko mest mokslus. Isvyko i uzsieni,bet kol kas neranda darbo.  verysad.gif
Kai tik bus galimybe,eisiu ir isdeklaruosiu dukra,o dabar niekur negaliu iseiti,nes apsirgo mazute verysad.gif . Viena beda ne beda verysad.gif .

taip vaikai nelygūs. mirksiukas.gif ir jūsų niekas nemokina,man atrodo jūs esate bent jau už mane daug vyresnė, turite daugiau patirties ir galite daugiau patarimų jaunesnėm padalinti.
linkiu kad kuo greičiau mergaitė pasveiktų.o visa kita sutvarkoma. smile.gif
o kad jums dabar labai sunku, aš tikrai suprantu, pinigų trūkumas yra baisus dalykas, kai reikia valgyti, mokesčius mokėt, vaistus pirkt, o pinigėlių neturi. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 01 vasario 2013 - 20:59
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 01, 21:45)
lygint miestų, miestelių ir kaimų nereikia.bet nepykite gyvenime tikrai būna tokių sudėtingų situacijų, kad atrodo kaip žmonės sugeba viską pragyventi. o čia problemos tik   reikia susitvarkyti dokumentus ir išdeklaruoti dukterį.-reikia keletos dienų ir viskas sutvarkoma, juolab jokių teismų nereikia ir pan.tiesiog reikia nueiti ir susitvarkyti.jei ieškoma problemų nerasti išeities, visada jų atsiras.esmė liute labai teisingai pasakė-eini ir darai, o ne verkšleni.
Papildyta:

taip vaikai nelygūs. mirksiukas.gif ir jūsų niekas nemokina,man atrodo jūs esate bent jau už mane daug vyresnė, turite daugiau patirties ir galite daugiau patarimų jaunesnėm padalinti.
linkiu kad kuo greičiau mergaitė pasveiktų.o visa kita sutvarkoma. smile.gif
o kad jums dabar labai sunku, aš tikrai suprantu, pinigų trūkumas yra baisus dalykas, kai reikia valgyti, mokesčius mokėt, vaistus pirkt, o pinigėlių neturi. verysad.gif

Aciu uz linkejimus 4u.gif Visas problemas spresiu ir isspresiu. Tik kodel manote kad pas mane tik sios problemos, Ir jums atrodo kas cia yra.Gi tik ten tereikia nueiti. Ir kas cia yra su 2 metu vaiku. O nueiti ne viskas,nueini o ten dar eile kilometrine,kuria reik atstoveti,su tuo dvimeciu vaiku,o dar buna nueini,o ten,be uzrasymo nepriima.Jeigu butu tema,pasakojimas apie mano gyvenima,isdestyciau visas savo problemas,ir kiek kur reikia eiti reikalus tvarkyti. Juk ne tik poperizmas yra gyvenime,yra ir sveikata,ir demesys vaikui ir t.t... Paprasciausiai radau tokia tema,ir parasiau vienisos mamos nasta. O patarimu ir pamokymu tikrai neprasiau is ne vienos! Kuriu sulaukiau. Is vis man sausio men. buvo sunkus,ne pastoviai gi taip pas mane.Piniguose nesimaudziau niekados,bet tai dienai uztekdavo. Tai kad pati zinau kaip ir ka daryti. Tikrai issikapstysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 02 vasario 2013 - 10:19
QUOTE(rittusia @ 2013 02 02, 10:16)
Aciu uz linkejimus 4u.gif Visas problemas spresiu ir isspresiu. Tik kodel manote kad pas mane tik sios problemos, Ir jums atrodo kas cia yra.Gi tik ten tereikia nueiti. Ir kas cia yra su 2 metu vaiku. O nueiti ne viskas,nueini o ten dar eile kilometrine,kuria reik atstoveti,su tuo dvimeciu vaiku,o dar buna nueini,o ten,be uzrasymo nepriima.Jeigu butu tema,pasakojimas apie mano gyvenima,isdestyciau visas savo problemas,ir kiek kur reikia eiti reikalus tvarkyti. Juk ne tik poperizmas yra gyvenime,yra ir sveikata,ir demesys vaikui ir t.t... Paprasciausiai radau tokia tema,ir parasiau vienisos mamos nasta. O patarimu ir pamokymu tikrai neprasiau is ne vienos! Kuriu sulaukiau. Is vis man sausio men. buvo sunkus,ne pastoviai gi taip pas mane.Piniguose nesimaudziau niekados,bet tai dienai uztekdavo. Tai kad pati zinau kaip ir ka daryti. Tikrai issikapstysiu smile.gif

juk šitoj temoj mes analizuojame kaip jums išgyventi turint šiandien mažas pajamas, kaip daryti kad atsirastų vieta darželyje, kaip jums greičiau gauti darbuką....juk kitų gyvenimo jūsų problemų mes neanalizuojame, jei jums aktualu, jūs sukurkite kitą temą ir išliekite savo problemas. būtų net įdomu paskaityti jūsų gyvenimo istoriją- vis tik užauginote 2 dukteris, ir dar pagrandukę turite 2 metukų.planuota buvo?kita problema pas jus darželis vaiko ir darbo gavimas.taip?o problemų jų bus ..ar apsvarstėte tokį dalyką-gausite darbą, vaikas eis į darželį, prasidės ligios. ką darysite ligos vaiko atveju? kur jį dėsite?kaip žinia gavus darbą ir pradėjus imti biuletenius, bus ate darbui.va ir problemos prasideda...ach toks tas gyvenimas, bet kažkaip reikia spręsti bėdas.va čia tai galėtų kas ir patarimų duotibent man tai aktualu
jūs man galite nerašyti kad oi kaip sunku...aš mieloji pati tą kelią praėjau ir praeinu. su kūdikiu ant rankų daug kur teko eiti, ir daug nemiegių naktų ir pan. kaip liūtė rašė 7 valandą atsikeli ir eini, jūs rašote vaikui miego reikia, paskui diena sugadinta bus ir pan...taip tai žinau...pas mane būdavo tokių situacijų:kai pvz kūdikiui paskirtas talona 8 valandą ryto klinikinėje ligoninėje, talono laukta 1 mėnesį, prarasti jo negalima,ir kaip tyčia bemiegė naktis, vaikas tik į rytą užmiega, ryte ką daryti? taip galiu neiti ir bus problema išspręsta, tiksliau atidėta sekančiam vizitui po mėnesio ar dar po kiek laiko...bet ne mieloji aš visas jėgas sukaupiu, atsikeliu 6,30,padarau mišinuką, vaiką prikeliu sumaitinu, 7val su nemiegotu vaiku pas gydytoją varau, nes 8 talonas.ir varau..vaikas irzlus aš pavargusi ir pan...bet kam tai rūpi. mano vargas jį ir nešu.taip ta diena sugadinta, vaikas irzlus, piktas,nervuotas,diena galima sakyti košmariška, sugadinta kaip jūs sakote- bet ne mieloji aš sakau nesugadinta, mes padarėme reikalą ir atmiegosime tą sugadintą dieną ir pan...bet reikalas padarytas.
o kaip vienišai mamai išėjus iš ligoninės su 9 mėnesiu sirgusiu vaiku grįžti namo?visą tai praėjau ir žinau .vienišai mamai begalo sunku.
tikiu kad jūs išsikapstysite ir viskas bus gerai. jūs turite gyvenimišką patirtį ,, jūs net neabejoju man daugiau patarimų galite duoti nei aš jums.
o dėl eilių paprastai galima internetu užsirašyti, jei neužsirašoma, eilės didelės, teko stovėti po 2-3 valandas su 1,5 metukų vaiku. ir ką?atstovėjome, tiksliau vaikas parėkavo gerai tenai, bet stovėjome...juk niekas neužleidžia su vaiku,
moterei vienai be galo sunku auginant vaiką.
TIKRAI IŠSIKAPSTYSITE.linkiu kad į jūsų gyvenimą ateitų daug daug saulės spindulėlių
ps galiu išdrįsti paklausti, o jūsų vaikučiai iš vienos santuokos?vienas tėvelis, ar skirtingi? ax.gif tai asmeniška, tai galite ir neatsakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 02 vasario 2013 - 11:43
na, man tai visai normalu, kad mamytes cia pasiguodzia, "paverkslena"... juk dazniausiai tai zmogus issikalba ne tam kad gautu patarima, o kad isdestes mintis pats rastu atsakyma (as kai turiu laiko kartais tuo tikslu rasau laiskus sau). Juk kiekvienam reikia peties, ant kurio issiverktum...

man labai idomu cia kiekvienos patirtis, noretusi kad daugiau mamyciu drasiau pasidalintu
as dar tik kaupiuosi vienisos mamos nastai, tai man labai aktualu... esu linkusi ilgai planuoti ir kai visos detales sudeliotos, tada tik imtis veiksmu

vat irgi mastau kaip cia reiktu vienai su dukrytem isgyventi i dar suziureti, o abi mazos , ir su sveikatom visokie reikalai....

viska svarstau - nezinau kaip bus su darbu, bet faktas tas, kvalifikacija per 5m praradau, gal nebent like kalbu zinios kazkokios... tai vat vakar maciau skelbima, kad reiktu valytojos pusei etato nuo 16val, uz 700Lt i rankas - visai variantas, galima ir vaiku i darza nevesti, o toms kelioms val kazka samdyt (kad ir kaimyne ar studente kokia) ar tartis su vaiku tevu, kad pabus pora valandu...
net svarstau apie isvykima i UK ...
na, bet kol kas tik svarstau, deliojuosi...

visoms mamytems grazaus savaitgalio ir daug kantrybes 4u.gif bei tolerancijos ir siltesniu, atsargesniu zodziu vienai kitai sioje temoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2013 02 02, 14:40)
na, man tai visai normalu, kad mamytes cia pasiguodzia, "paverkslena"... juk dazniausiai tai zmogus issikalba ne tam kad gautu patarima, o kad isdestes mintis pats rastu atsakyma (as kai turiu laiko kartais tuo tikslu rasau laiskus sau). Juk kiekvienam reikia peties, ant kurio issiverktum...

man labai idomu cia kiekvienos patirtis, noretusi kad daugiau mamyciu drasiau pasidalintu
as dar tik kaupiuosi vienisos mamos nastai, tai man labai aktualu... esu linkusi ilgai planuoti ir kai visos detales sudeliotos, tada tik imtis veiksmu

vat irgi mastau kaip cia reiktu vienai su dukrytem isgyventi i dar suziureti, o abi mazos , ir su sveikatom visokie reikalai....

viska svarstau - nezinau kaip bus su darbu, bet faktas tas, kvalifikacija per 5m praradau, gal nebent like kalbu zinios kazkokios... tai vat vakar maciau skelbima, kad reiktu valytojos pusei etato nuo 16val, uz 700Lt i rankas - visai variantas, galima ir vaiku i darza nevesti, o toms kelioms val kazka samdyt (kad ir kaimyne ar studente kokia) ar tartis su vaiku tevu, kad pabus pora valandu...
net svarstau apie isvykima i UK ...
na, bet kol kas tik svarstau, deliojuosi...

visoms mamytems grazaus savaitgalio ir daug kantrybes  4u.gif  bei tolerancijos ir siltesniu, atsargesniu zodziu vienai kitai sioje temoje wink.gif

Laabeille 4u.gif linkiu kad nebūtumėte vieniša mamytė ax.gif bet kaip bus taip bus gerai.svarbu išlikti tvirtai smile.gif
dėl pasiguodimo, tai normalu pasiguosti, paverkslenti, bet pati pagalvokite jei visos mes čia verkšlensime ir dejuosime kaip sunku, tai juk nuo to geriau netaps...pvz dokumentai patys nesusitvarkys.reikia mažais mažais žingsneliais judėti į priekį ir galop ir tikslas bus pasiektas.šita tema vadinasi materialinė vienišos mamos našta.ir beabejo kiekviena dalinasi patirtimi, patarimais kaip tą naštą palengvinti.
o jūsų rastas darbo skelbimas išties visai neblogas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine-as: 02 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(rittusia @ 2013 02 01, 18:33)

Dukra isdeklaruoti galite ir is namu:
puslapis
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 02, 16:31)
Laabeille 4u.gif linkiu kad nebūtumėte vieniša mamytė ax.gif bet kaip bus taip bus gerai.svarbu išlikti tvirtai smile.gif
dėl pasiguodimo, tai normalu pasiguosti, paverkslenti, bet pati pagalvokite jei visos mes čia verkšlensime ir dejuosime kaip sunku, tai juk nuo to geriau netaps...pvz dokumentai patys nesusitvarkys.reikia mažais mažais žingsneliais judėti į priekį ir galop ir tikslas bus pasiektas.šita tema vadinasi materialinė vienišos mamos našta.ir beabejo kiekviena dalinasi patirtimi, patarimais kaip tą naštą palengvinti.
o jūsų rastas darbo skelbimas išties visai neblogas.....

Dukrytes visos nuo to pacio tecio. Pirmosios santuoines.Issiskyriau su vyru seniai,bet rysi palaikydavom,budavo pagyvena pas mane kuri laika,uzgeria ,isvarau.Toks jau pas mane kvailas charakteris,atlaidi esu verysad.gif ,del to ir kenciu.O pagranduke(netyciuke),bet kai tik suzinojau kad esu nescia,net nebuvo minties kad vaikuciu reiktu atsikratyti,nors zinojau kokia ateitis ir sunkumai manes laukia. Visas nestumas buvo nerimo. Kad tik viskas butu gerai,kad tik sveikute butu. Vis delto gimdziau 43 metu. Vyras norejo kartu gyventi,bet geti ir nori,pasirinko stikliuka verysad.gif . Tad ir likau viena su pilvku. bet nei kiek nesigailiu,dziaugiuosi savo stebukleliu. Atrodo ko daugiau man reikejo,dukros uzaugintos,gyvenk pati sau. Bet kai dukros issilakste,vienatve pradejo slegti. o dabar turiu ka veikti rolleyes.gif ,neliudziu.
O i sia tema tikrai parasiau vien del to,kad issipasakoti,nes tiek manija buvo prisikaupe.
Rasote,dokumentai patys nesusitvarkys. Aisku kad ne. Ir tvarkau as juos,tik kad nesigauna taip greit kaip noretusi.Jei sedeciau susidejusi rankas ir nieko neveikciau,kazin koks likimas mane istiktu.O del patarimu, kazko tokio,kas tikrai praverstu, as cia neisgirdau. pasijutau tik kaltinama,kai kuriu nariu verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 02, 17:44)
puslapis

Aciu 4u.gif . Pirmas geras pasiulymas. Bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2013 02 02, 16:56)
Dukrytes visos nuo to pacio tecio. Pirmosios santuoines.Issiskyriau su vyru seniai,bet rysi palaikydavom,budavo pagyvena pas mane kuri laika,uzgeria ,isvarau.Toks jau pas mane kvailas charakteris,atlaidi esu verysad.gif ,del to ir kenciu.O pagranduke(netyciuke),bet kai tik suzinojau kad esu nescia,net nebuvo minties kad vaikuciu reiktu atsikratyti,nors zinojau kokia ateitis ir sunkumai manes laukia. Visas nestumas buvo nerimo. Kad tik viskas butu gerai,kad tik sveikute butu. Vis delto gimdziau 43 metu. Vyras norejo kartu gyventi,bet geti ir nori,pasirinko stikliuka verysad.gif . Tad ir likau viena su pilvku. bet nei kiek nesigailiu,dziaugiuosi savo stebukleliu. Atrodo ko daugiau man reikejo,dukros uzaugintos,gyvenk pati sau. Bet kai dukros issilakste,vienatve pradejo slegti. o dabar turiu ka veikti rolleyes.gif ,neliudziu.
O i sia tema tikrai parasiau vien del to,kad issipasakoti,nes tiek manija buvo prisikaupe.
Rasote,dokumentai patys nesusitvarkys. Aisku kad ne. Ir tvarkau as juos,tik kad nesigauna taip greit kaip noretusi.Jei sedeciau susidejusi rankas ir nieko neveikciau,kazin koks likimas mane istiktu.O del patarimu, kazko tokio,kas tikrai praverstu, as cia neisgirdau. pasijutau tik kaltinama,kai kuriu nariu verysad.gif .
Papildyta:

Aciu 4u.gif . Pirmas geras pasiulymas. Bandau smile.gif

šaunuolė thumbup.gif ne kiekviena ryžtųsi gimdyti.esate nuostabi mama 4u.gif
o dėl jūsų istorijos bent man pamoka kad nereikia grįžti į praeitį ax.gif
niekas jūsų nekaltina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 02, 17:44)
puslapis

Nesigauna man verysad.gif ,matyt kazka ne taip darau blush2.gif . Teks eiti unsure.gif
Atsakyti