Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Nostra @ 2012 12 26, 18:42)
Esu mama su dviem ūgtelėjusiais vaikais. Alimentų beveik negaunu, na gal būna kelis kart metuose ( per Kalėdas, gimtadienius) perveda kelis šimtus.....( kas atima galimybę gauti pastovius pinigus iš vaikų išlaikymo fondo...).
Neseniai dar ir darbą praradau, dėl etatų mažinimo. Sukuosi kaip galiu, prašiau šildymo kompensacijų, gaunu bedarbio pašalpą, dar šiek tiek kaip įmanydama prisiduriu iš šalies papildomais darbeliais ( bet tai katino ašaros....). Stumiam dieną po dienos, bet šviesos tunelio gale kaip nėr, taip nėr smile.gif Nuolatinis taupymo rėžimas, centų skaičiavimas, visko ribojimas. Dieve, kaip tai vargina.....Žinau, jog net ir susiradus darbą būtų nelengva - juk ir mokėti už butą, ir vaikų augantys poreikiai, o ir vasarą bent kelioms dienoms bent jau prie mūsų jūros noris nuvažiuoti.....o atlyginimai dabar.....pasiskaičiuoji, ir matai kad bus minusas, kaip besisuktum. Bet kad net ir tie darbai nesimėto, jei ieškai ne už minimumą....
Kaip jūs sukatės, mamos? Iš kur semiatės jėgų, stiprybės, kad nepalūžti, nes kai negali savo vaikui nupirkt parduotuvėje saldainio, pasijunti tokia nieko verta, kad skradžiai žemę norisi prasmegti.......
Mąstau ir apie darbą užsienyje - bet vaikų palikti, bent kol įsikurčiau ( jei toks stebuklas įvyktų) nėra kur.....
Pasidalinkite patirtimi. Bent morališkai gal bus lengviau, žinant, kad ne aš viena taip gyvenu......

Uzuojauta ir stiprybes Jums 4u.gif
Jei alimentai tik pora kartu i metus tai is fondo visvien gautumet nors uz tuos menesius kur nemoka g.gif Taip pat galite paduoti pareiskima policijai del piktybinio nemokejimo ir kartais tokie tevai prabunda mirksiukas.gif Jei susikaupus skola tai as net fondui nepranesciau o tiesiog nurasyciau kaip skola g.gif
Atsakyti
aciu...smile.gif
kai skaitau istorijas su laiminga pabaiga, visad noriu tiketi, kad ir man kazkada pasiseks....
Atsakyti
Stiprybės tau, reikia tik didžiuotis tokiomis moterimis kaip tu, tad nepasiduok:)

Ar teko išbandyti daugiapakopę rinkodarą (darbo principas atitinka vadybininko)? Ne viena mamytė sugebėjo uždirbti gerus pinigus iš to jau per pirmus mėnesius, o jei tai užsienio bendrovė tai grubiai tariant gauni užsieno atlyginimą gyvendama lietuvoje. Mano atstovaujama kompanija leidžia dirbti namuose tad net vaikus galima auginti pačiai:)
Parašyk asmeniškai, jei nori galėsiu papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(AliveMax @ 2012 12 30, 17:35)
Stiprybės tau, reikia tik didžiuotis tokiomis moterimis kaip tu, tad nepasiduok:)

Ar teko išbandyti daugiapakopę rinkodarą (darbo principas atitinka vadybininko)? Ne viena mamytė sugebėjo uždirbti gerus pinigus iš to jau per pirmus mėnesius, o jei tai užsienio bendrovė tai grubiai tariant gauni užsieno atlyginimą gyvendama lietuvoje. Mano atstovaujama kompanija leidžia dirbti namuose tad net vaikus galima auginti pačiai:)
Parašyk asmeniškai, jei nori galėsiu papasakoti.

prasideda........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 01 01, 20:49)
prasideda........ doh.gif

smile.gif daugiapakopė rinkodara tėra viena iš galimų pasirinkimų, asmeniškai esu tikras kad tai yra geriau nei anglijoj arti savo sveikatos sąskaita, nors ši verslo idėja tikrai ne kiekvienam
Atsakyti
QUOTE(AliveMax @ 2013 01 02, 23:06)
smile.gif daugiapakopė rinkodara tėra viena iš galimų pasirinkimų, asmeniškai esu tikras kad tai yra geriau nei anglijoj arti savo sveikatos sąskaita, nors ši verslo idėja tikrai ne kiekvienam

na kodel jus taip isitikine, kad toj anglijoj zmones ARIA????? doh.gif

Dirba ten zmones ir visai padorius darbus, jeigu ka mirksiukas.gif

O jus pigiais triukais bandot paluzusia moteri itraukti savo niekam tikusiu produkteliu platinima...'tinkline rinkodara'- na ir pavadinima islauzet lotuliukas.gif

As siai mamai kaip tik linkiu susitelkti ir pasieiskoti galimybiu ismauti is LT su vaikais. O dar jei kalba mokate- isvis super. Gal turit isvykusiu pazystamu, ar artimuju, kurie galetu jums padeti isspresti busto problema? Darba rasti ten nera labai sunku, tad pirmyn! Lengva nebus, bet nebus taip ziauru, kaip LT

Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 12 28, 21:00)
aciu...smile.gif
kai skaitau istorijas su laiminga pabaiga, visad noriu tiketi, kad ir man kazkada pasiseks....

4u.gif
Nekiudek, tegaliu pasakyti, as taip pat vargstu panasiai ir jau ketveri metai is eiles.... uzburtas ratas..... tereikia kol kas susitaikyti su tuo, ir bent prie vaiku nerodyti susierxinimo, nors is tikruju - be galo sunku. neturiu darbo, ir negaunu.... nes gyvenu mazam mieste.... tiesiog kazkada turetu visvien buti geriau rolleyes.gif

planuoju vasarop menesiui palikti vaikus.... kad isikurciau kur, o po to pasiimti kartu su savimi in anglija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 66778: 23 sausio 2013 - 16:54
Labai sunku. Nuo gruodio 14 dienos turejau pradeti dirbti. Teko liuosuotis is darbo,nes dukryte nepateko i darzeli. Is kart istojau i darbo birza. tad si menesi gavau tik uz dukryte 250Lt.,uz 13 dienu is sodros,ir is birzos,uz savaite 125Lt.Turiu dar gauti elementus is vaiku paramos fondo,bet dar kol kas nepervede. Tai kad neisivaizduoju,jei neperves,net ir uz buta neturesiu,bent jau kazkiek,susimoketi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2013 01 27, 19:19)
Labai sunku. Nuo gruodio 14 dienos turejau pradeti dirbti. Teko liuosuotis is darbo,nes dukryte nepateko i darzeli. Is kart istojau i darbo birza. tad si menesi gavau tik uz dukryte 250Lt.,uz 13 dienu is sodros,ir is birzos,uz savaite 125Lt.Turiu dar gauti elementus is vaiku paramos fondo,bet dar kol kas nepervede. Tai kad neisivaizduoju,jei neperves,net ir uz buta neturesiu,bent jau kazkiek,susimoketi cray.gif

Pabandykite parasyti i savivaldybe ar kur nors kas kuruoja darzeliu vietas. Idestykite savo situacija ir gal pavyks rasti kur nors vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 27, 21:04)
Pabandykite parasyti i savivaldybe ar kur nors kas kuruoja darzeliu vietas. Idestykite savo situacija ir gal pavyks rasti kur nors vieta  g.gif

Sausio men. ejau i savivaldybe,nes darzelyje kai buvau paskutini karta, liepe,kad eiciau i savivaldybe. Viska papasakojau savivaldybeje,ir ka,skescioja rankomis,daugiau nieko.Liepe laukti iki birzelio 1d.Tada tik bus viskas aisku. Aisku,jei tureciau kokia "PADEKA",manau is kart atsirastu vieta,bet deja,auginu viena dukryte,ir lisnu pinigeliu neturiu. O ir jei pasiulis kur kitame miesto gale darzeli,neisgalesiu vezioti,uzdirbgama minimuma verysad.gif . Tai ir teks laukti darzelyje vietos,arciau namu.
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2013 01 28, 17:54)
Sausio men. ejau i savivaldybe,nes darzelyje kai buvau paskutini karta, liepe,kad eiciau i savivaldybe. Viska papasakojau savivaldybeje,ir ka,skescioja rankomis,daugiau nieko.Liepe laukti iki birzelio 1d.Tada tik bus viskas aisku. Aisku,jei tureciau kokia "PADEKA",manau is kart atsirastu vieta,bet deja,auginu viena dukryte,ir lisnu pinigeliu neturiu. O ir jei pasiulis kur kitame miesto gale darzeli,neisgalesiu vezioti,uzdirbgama minimuma verysad.gif . Tai ir teks laukti darzelyje vietos,arciau namu.

Tokius dalykus visuomet reikia rasyti rastiskai, tiesiog isiuskit laiska su savo situacija ir su prasymu. Jie tures rastiskai ir atsakyti. Jau pasitvirtines faktas, kad tokiu atveju jie geriau dirba 4u.gif Kaip as sakau visi budai pateisinami, svarbu vaikui butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 28, 21:28)
Tokius dalykus visuomet reikia rasyti rastiskai, tiesiog isiuskit laiska su savo situacija ir su prasymu. Jie tures rastiskai ir atsakyti. Jau pasitvirtines faktas, kad tokiu atveju jie geriau dirba  4u.gif  Kaip as sakau visi budai pateisinami, svarbu vaikui butu gerai  4u.gif

Aciu Jums labai uz patarima. Gal zinote kokiu adresu,ar kur siusti laiska? Bandziau atsidariusi Savivaldybes puslapi ieskoti kur galeciau issiusti,bet kazkaip man nesiseka atrasti verysad.gif . Tikrai parasyciau jiems laiska,nes nezinau kaip bus,kai baigsis tie 6 men.uz kuriuos gaudineju is darbo birzos, pinigus. Kaip paskiau bus gyventi verysad.gif . O ir darbo birzoje reikalauja kad ieskociausi darbo,nors as jiems paaiskinau savo situacija,kad teko iseiti is darbi,nes dukryte nepateko i darzeli.
Atsakyti