QUOTE(marsiukė @ 2006 02 11, 21:26)
Labai gaila, kad likau nesuprasta Vaikui mokami pinigai turi buti skirti jo poreikiams, o ne mamos lupdaziams ar aprangai (cia jau jos problema) o jei vaiko poreikiai yra antriniai ar paskutiniai vietoj, o pirmiausia reik susitvarkyti savo gyvenima, tai tikrai yra skaudu. Man tu pinigu negaila, gyvenu ir islaikau ne tik musu mergyte, savo vyra, o ir jo dukrai moku alimentus.Gyvenu neblogai ir jokio pavydo nejauciu.Gaila vaiko, kai sedi namuose istisai viena, o mama nezinia kur trankosi, ka veikia, ir pan0.0
Bat dažnai vaiko poreikiai būna DAUG didesni, nei gaunami alimentai... Jei iš gaunamų alimentų susimoku kokį lizingą, tai nereiškia, kad išleidau juos savo poreikiams, nes labai labai didelė mano algos dalis atitenka mano vaikui... Žinoma, aš neperku baby borno ar Mexx rūbų, nors per mėnesį iš gaunamų alimentų, vieną tokį daiktą galėčiau nupirkti ir stop, tai ir viskas.... O kur maistas, butas, apranga, tai irgi labai daug kainuoja.... Čia aš netaikau tavo atvejui, bet tu tiesiog bandai pagrįsti nuomonę, kad alimentai atitenka motinos poreikiams... Jei taip gaila vaiko, jį gali pasikviesti pas save ir jo (jos) tėvą, tada nebus viena (s).... Gal tuo žodžiu "nupirk" ji(s) tiesiog prašo tėvo dėmesio...