Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(meskute_gauruota @ 2009 05 26, 11:07)
GABO, manau kad vertetu pakalbeti su pirmu vyru. Jei iskart pradesi teistis, sukelsi pykti, tada nemanau kad lengva bus. Gal visgi pries tai vertetu pabandyti susitikti?  g.gif pasakyk kad tau sunku, kad del vaiko juk prasai. Nemanau kad zmogus bus besirdis, galu gale juk jo vaikas... na o jei nepavyks susitarti, tada juk ir sazine negriauz i teisma kreiptis, o kas belieka  unsure.gif

tai kad be darbo likai labai blogai, taip iseina kad isvis jokiu pajamu neturi?  doh.gif gal bandyk bet kur darbintis, kad bent uz buta susimketum  g.gif labaiu nusviesk situacija, gal kokiu ideju kils, kaip issisukti  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą.

Esmė tokia, kad jis su manim nesišneka.
Pernai norėjo sūnus su juo susitikti, skambino nežinia kiek kartų, kol jis teikėsi su vaiku kalbėtis... Keli skambučiai bandymas suorganizuoti susitikimą... ir vistiek nesusitiko...

Be to jis dar skolingas už kelis mėnesius kažkada nemokėjo alimentų, dabar moka, bet aš niekada nežinau ar ateinantį mėnesį alimentus gausiu ar ne... Dažniausiai gaunu, bet tuo negaliu būt garantuota...

Kad ir darbą praradau, nesu aš beviltiškoje situacijoje... Kai pasiskaičiau, kad kitos su mažais leliukais ir nežino ką paduot vaikui valgyt rytoj reikės... tai jau yra baisu...

Rankas kojas turiu, galvą taip pat - vadinasi sugalvosiu kaip išsiversti... tik reikia viską gerai apmąstyt.

Dabar rašau diplomą, birželį ginu, o tada jau kibsiu į intensyvias darbo paieškas...

Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2009 05 26, 17:49)
Ačiū už atsakymą.

Esmė tokia, kad jis su manim nesišneka.
Pernai norėjo sūnus su juo susitikti, skambino nežinia kiek kartų, kol jis teikėsi su vaiku kalbėtis... Keli skambučiai bandymas suorganizuoti susitikimą... ir vistiek nesusitiko...

Be to jis dar skolingas už kelis mėnesius kažkada nemokėjo alimentų, dabar moka, bet aš niekada nežinau ar ateinantį mėnesį alimentus gausiu ar ne... Dažniausiai gaunu, bet tuo negaliu būt garantuota...

Kad ir darbą praradau, nesu aš beviltiškoje situacijoje... Kai pasiskaičiau, kad kitos su mažais leliukais ir nežino ką paduot vaikui valgyt rytoj reikės... tai jau yra baisu...

Rankas kojas turiu, galvą taip pat - vadinasi sugalvosiu kaip išsiversti... tik reikia viską gerai apmąstyt.

Dabar rašau diplomą, birželį ginu, o tada jau kibsiu į intensyvias darbo paieškas...

Kagi, manau kad vertetu pasitarti su advokatu. Tau augint vaika, ne jam. Pasinaudok nemokama advkato konsultacija, ji priklauso kiekvienam zmogui (reikia internete paieskoti kur kreiptis). Suprantu kad nemalonu, bet...

Labai dziugu,kad dar nera taip blogai. Ir aisku labai gerai kad isnaudosi laika diplominio rasymui smile.gif tik visgi siulyciau internete uzpildyti ir paskelbti CV iskarto, nes MB iesko jau puse metu darbo, bet nieko neranda... unsure.gif

Sekmes tau GABO ir tavo vaikuciui 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip sukuosi.nemazos finansines pagalbos sulaukiu is valstybes.jei ne skolos tai isvis gyventume be rupesciu...bet va ex'as iseidamas paliko nemazas skolas ant mano peciu...Rugpjuti pradesiu ieskotis normalaus darbo,o dabar griebiuosi visko,ka pasiulo.Vis i kisene ax.gif Turiu labai gera kaimyne,padeda vsaip kaip gali.Dirba salotu fasavimo fabrike,tai darzoviu namie netruksta.Taip pat paziuri mazyli kai man reikia(uz aciu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2009 05 30, 11:09)
Kazkaip sukuosi.nemazos finansines pagalbos sulaukiu is valstybes.jei ne skolos tai isvis gyventume be rupesciu...bet va ex'as iseidamas paliko nemazas skolas ant mano peciu...Rugpjuti pradesiu ieskotis normalaus darbo,o dabar griebiuosi visko,ka pasiulo.Vis i kisene  ax.gif Turiu labai gera kaimyne,padeda vsaip kaip gali.Dirba salotu fasavimo fabrike,tai darzoviu namie netruksta.Taip pat paziuri mazyli kai  man reikia(uz aciu)  ax.gif

O kas tai yra nemaža financinė parama iš valstybės???
Čia už vaikus ar kaip?
Kokiu būdu ji gaunama?...

Aš čia jau socialinis skyrius suteikia tokią paramą?
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2009 06 02, 23:26)
Čia už vaikus ar kaip?

puuupi gyvena ne Lietuvoj, kaip matau, tai pas juos visai kitos paramos
Nera net ko lyginti su LT
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2009 06 02, 22:26)
Čia už vaikus ar kaip?

Aha, aš irgi susidomėjus buvau, bet pažiūrėjau, kad ne Lietuvoje gyvena ir nusiraminau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GABO @ 2009 06 02, 21:26)
Čia už vaikus ar kaip?

QUOTE(ciuke @ 2009 06 02, 21:52)
puuupi gyvena ne Lietuvoj, kaip matau, tai pas juos visai kitos paramos
Nera net ko lyginti su LT

ax.gif Taip, gyvenu ne Lietuvoj ir labai dziaugiusosi.Buvo silpnumo akimirka uzejus(tada dar laukiaus) ir jau beveik kroviausi tases namo vaziuot...Bat aciu D... susiprotejau...Bijojau,kad viena nesusitvarkysiu,mat nei mamos,nei draugiu salia neturiu,bet dabar galiu pasakyt,kad kuo puikiausiai issisukau bigsmile.gif
Tikekimes,kad ir Lt kazkada bus sudarytos panasios salygos mamytem auginti vaikucius rolleyes.gif
Atsakyti
seip ne taip verciames ax.gif ...mudvieju pajamos apie 1300lt,gerai kad mesa,darzoves,vaisiai ir uogos is kaimo drinks_cheers.gif.dabar gerai,o sildymo sezonu nzn kaip reiks verstis,bet kazka sumastysiu. smile.gif
sunkiausia tai kad dar pries gera menesi pajamos buvo beveik dvigubai didesnes,sunku pritaikyt savo poreikius dabartinems pajamoms,bet manau viskas imanoma ir ne sildymo sezonu galima su tokiais pinigeliais suktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 11 birželio 2009 - 14:07
Darbas namuose – papildomi pinigai – man pavyko, pabandykite ir jus!!! cool.gif
Aš aptikau tai viename iš skelbimų ir nusprendžiau pabandyti. Dalyvaujant įvairiuose forumuose, aš randu šitą straipsnį, kuriame sakoma, kad galima padaryti tūkstančius litų per keletą savaičių įdedant tik 6 litus. Paistalai, pagalvojau, tai turėtų būti eilinis būdas apmauti, bet nusprendžiau perskaityti ir sužinoti kas siūloma...
Toliau ten sakoma, kad reikia persiųsti po 2 litus į banko sąskaitą, kiekvienam iš sąrašo. Paskui išbraukti pirmą sąskaitos numerį ir įrašyti savo sąskaitos numerį į paskutinę šeštą eilutę, ir talpinate šitą straipsnį kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose bei išsiuntinėjate įvairiais laiškais.
Jokiu apgaulių... aš pamąsčiau, kad nieko neprarandu išskyrus savo 12 litų ir nusprendžiau pabandyti...
Na atspėkit kas???
Po kelių dienų man į sąskaita pradėjo kauptis pinigai… aš negalėjau patikėti savo akimis, jog tai veikia. Per pora savaičių susikaupė apie 2000 litu, po trijų savaičių prisidėjo dar apie 2000 litų. Dabar jau turiu uždirbęs 4000 litų ir neskaitant smulkių išlaidų. Po pusantro mėnesio turėtų būti apie 16000 litų. Ir šita suma po truputį toliau didės. o prasidėjo tik nuo 12Lt...
Noriu su jumis pasidalinti kaip tai veikia, nes tai naudinga ir jums, ir man. Aš jums pažadu, jeigu jus tiksliai seksite mano instrukcijas ir neturėsite vilčių gudrauti, jus pradėsite gauti daug daugiau pinigu, negu tikitės, per daug nesistengdami.
Pasiūlymas: perskaitykite tai pora kartu!!! Išsaugokite savo kompiuteryje, arba išsiuntinėkite laiškais, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jūsų laukti. Sutikite - tai paprasta!!! Tai absoliučiai legalu, tai tik bankinė pinigų pavedimo operacija, ir jūsų indėlis yra tik 12 litų ir pora valandų internete. Svarbu: tai ne apgavystė, tai visiškai legalu ir jūs niekuo nerizikuojate ir nieko neprarandate, ir tai tikrai veikia!!! Atkreipkit dėmesį: tiksliai sekite instrukcija ir 60000 litų ir dar daugiau bus jūsų nuo 40 iki 80 dienų laikotarpyje. Visa tai sėkmingai veikia dėl dalyvių sąžiningumo.
Yra trys paprasti Žingsniai:
1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti sąskaita bet kuriame Lietuvos banke.
2. Pirmiausia į žemiau esančią 6 banko sąskaitą perveskite 2 litus. Po to perveskite po 2 litus ir į sekančias banko sąskaitas. Visa tai įvykdžius, jūs padarote paslaugą, ir svarbiausia - tai visiškai legalu. Jūs taip pat prašote teisėtos paslaugos, už kurią mokate.
1. LT284010040500258463
2. LT517300010097617610
3. LT697300010113315087
4. LT414010041200590857
5. LT317300010116561197
6.LT327044000925614459
Dabar išbraukite iš sąrašo Nr. 1 sąskaitos numeri, perneškite visas sąskaitas vienu eilės numeriu į viršų, o į atlaisvintą Nr. 6 eilutę įrašykite savo banko sąskaitos numerį.
3. Darykite bet kokius pokyčius, bet išlaikykite pagrindinę įdėją, išplatinkite šitą straipsnį kaip minimum 200-tuose forumų ir naujienų juostų, skelbimuose arba asmeniniais laiškais, įsidėmėkite - kuo daugiau informacijos pasklis apie šį straipsnį, tuo didesnės bus jūsų pajamos ir tos pajamos tiesiogiai priklauso nuo jūsų.
Šis verslas sėkmingai gyvuoja ir klesti dėl dalyvių sąžiningumo ir rimtumo. Todėl viską atlikite kruopščiai ir nepagailėkite 12 litų, nes jums tai atsipirks su kaupu. Sąžiningumas daro pinigus.
Tai kainuoja tik 12 litų ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!!
Užsiimkite tuo dabar, neatidėkite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!
O dabar aš papasakosiu, Kodėl jūs bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tikrai išlošiate.
Tiesiog paprasta aritmetika: sakysim iš 200 laiškų ar straipsnių aš gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiškia aš uždirbsiu 10 litu būdamas šeštoje sąrašo pozicijoje.
Dabar šitie 5 žmonės išplatina dar po 200 pranešimų su jūsų sąskaitos numeriu jau 5 pozicijoje. Pastariesiems taip pat atsako tik po 5 žmones – tai jau 500 litų i sąskaita. Toliau šie 25 žmonės daro po 200 patalpinimų su jūsų sąskaitos numeriu nr. 4 pozicijoje ir atsako vėl tik 5 žmonės – jūsų pajamos 2500 Lt. Toliau šitie 125 žmonės patalpinę po 200 pranešimų, į kuriuos taip pat atsako tik 5 žmonės - jums tai duoda 12500 litų pajamų (jūs 3 pozicijoje).
Toliau dar įdomiau: šitie 625 žmonės daro 200 patalpinimų, laiškų ar pranešimų su jūsų sąskaitos numeriu nr. 2 pozicijoje, atsako vėlgi po 5 žmones – tai 62500 litų. Paskaičiuokite kokie pinigai čia, ir visai nesunkiai uždirbti. Ar ne įspūdingas skaičius? Ir tai tik už pirmutinius 12 litu. Šiame versle svarbiausia būti sąžiningam. Kitaip nieko nesigaus. Ar jūs galite įsivaizduoti kiek žmonių kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito šitą straipsnį, kaip ir jūs?! Kiekvieną dieną internete pasirodo nuo 200 iki 500 naujų vartotojų. Ir toliau jų skaičius nuolat auga!!! Kokie šansai, kad jie užsinorės pamėginti save kokioje nors naujovėje??? Ar įsivaizduojate kokios galimybės?! Su 12 litų ir keliomis valandomis internete.
Sėkmės visiems, tikrai verta pabandyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalyte1 @ 2009 06 12, 16:00)
Darbas namuose – papildomi pinigai – man pavyko, pabandykite ir jus!!! cool.gif

Joooo.... čia turbūt vienas iš tų 200 forumų iš kur laukiama tų 2 litų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 25, 16:27)
Tai kai išsiskirsit, mokėsit alimentus kas mėnesį.... Galisit susitikt su vaiku kas antrą savaitgallį, natrą kalėdų dieną ir pirmą birželio mėnesio savaitgali.

Kazkada as visiems pasakodavau, kad is savo vyro galeciau tiketis bet ko, bet del vienintelio dalyko esu garantuota - vaikus jis myli be proto ir viska del ju padarytu.
Dabar toks juokas ima...
Pries kelias savaites snekedama telefonu pasakiau, kad jei jis nori alimentus nustatineti "minimalius valstybes leidziamus" tai tada susitikimus darysim standartiskai "kas antra savaitgali". Spekit kokia buvo reakcija? biggrin.gif Pradejo rekti, kad as bandau priversti vaikus lankyti dazniau, nei jis nori, kad as is viso bandau vaikais atsikratyti ir "kas tu per motina?" lotuliukas.gif doh.gif

Tai va taip vat. Linkiu visoms moterims, kurios siandien dar gyvena rozinemis iliuzijomis apie nuostabu savo vaiku teva, atsidaryti kokia slapta saskaitele vaiko vardu ir kas menesi joje palikti bent kelias desimtis lituku. Juodai dienai smile.gif Jei jau neissiskirsit, tai vaikui pilnametystes proga nemenka dovanele gausis smile.gif
Ir privalomai turekit tokia beveik sventa trejybe biggrin.gif :
1. vairuotojo pazymejima;
2. issilavinima;
3. SAVO draugu.

Patikekit, tokie dalykai padeda "nenumirti" dviems metams po skyrybu.
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2009 06 14, 18:42)
Kazkada as visiems pasakodavau, kad is savo vyro galeciau tiketis bet ko, bet del vienintelio dalyko esu garantuota - vaikus jis myli be proto ir viska del ju padarytu.
Dabar toks juokas ima...
Pries kelias savaites snekedama telefonu pasakiau, kad jei jis nori alimentus nustatineti "minimalius valstybes leidziamus" tai tada susitikimus darysim standartiskai "kas antra savaitgali". Spekit kokia buvo reakcija?  biggrin.gif Pradejo rekti, kad as bandau priversti vaikus lankyti dazniau, nei jis nori, kad as is viso bandau vaikais atsikratyti ir "kas tu per motina?"  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai va taip vat. Linkiu visoms moterims, kurios siandien dar gyvena rozinemis iliuzijomis apie nuostabu savo vaiku teva, atsidaryti kokia slapta saskaitele vaiko vardu ir kas menesi joje palikti bent kelias desimtis lituku. Juodai dienai smile.gif Jei jau neissiskirsit, tai vaikui pilnametystes proga nemenka dovanele gausis smile.gif
Ir privalomai turekit tokia beveik sventa trejybe biggrin.gif :
1. vairuotojo pazymejima;
2. issilavinima;
3. SAVO draugu.

Patikekit, tokie dalykai padeda "nenumirti" dviems metams po skyrybu.

patiko patarimai thumbup.gif drinks_cheers.gif ,ir poziuris su humoru. biggrin.gif
Atsakyti