Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Medinis @ 2009 05 23, 20:33)
Sau esu pasakęs, kad kai prarasiu darbą, tai eisiu į gatves batų valyti. Pradinės investicijos nedidelės, uždarbis tikriausiai taip pat, bet nuo bado turėtų apsaugoti.
Įdėją dovanoju.

Na,as metalo lauza ir akumuliatorius vienu metu rinkau,kai be pajamu buvau likusi ar jos buvo per mazos smile.gif gaila,dabar metalai atpigo,nebeapsimoka sitas biznis...
Atsakyti
SUNKU....labai sunku ištverti tai ir išlikti žmonemis...
Bet svarbiausia draugai ir kiti artimieji...svarbu psichologinė padėtis, o kai su psihologine savijauta viskas puiku ir žmogus nusiteikes pozityviai tuomet ir darbai geriau sekasi...
Reikia kurti mamų palaikančia draugyja VŠĮ
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 23, 20:33)
Įdėją dovanoju.

Nedovanok schmoll.gif Dar pačiam prireikt gali-pats gi per visas temas rėki, kaip auga vargšų tėvelių bedarbystė doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 24 gegužės 2009 - 17:30
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 24, 18:29)
Nedovanok schmoll.gif Dar pačiam prireikt gali-pats gi per visas temas rėki, kaip auga vargšų tėvelių bedarbystė doh.gif  ax.gif

Ji vis dar lieka mano. Bet nesu šykštus ir dalinuosi tuo, ką turiu - idėjomis.
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2009 05 24, 08:18)
SUNKU....labai sunku ištverti tai ir išlikti žmonemis...
Bet svarbiausia draugai ir kiti artimieji...svarbu psichologinė padėtis, o kai su psihologine savijauta viskas puiku ir žmogus nusiteikes pozityviai tuomet ir darbai geriau sekasi...

Kad aplink apsidairai ir matai, kad kitiems irgi ne pyragai, dažnai tenka kitus guosti verysad.gif . O kas juokingiausia, kad darbo netekimas, pamato iš po kojų slydimas ir kerta pirmiausia per psichiką... Na ir liūdnai aš čia, bet kitaip kol kas neišeina... Kada kursit VšĮ? biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 17:37)
Ji vis dar lieka mano. Bet nesu šykštus ir dalinuosi tuo, ką turiu - idėjomis.

Sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri.... na bet Jūsų, Medini, dovanėlė pilnai atitinka Tamstos požiūrį į moteris...
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 05 24, 20:07)
Sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri.... na bet Jūsų, Medini, dovanėlė pilnai atitinka Tamstos požiūrį į moteris...

Aš sakau atvirai - pasigendu Lietuvoje tokios paslaugos. Mokėčiau tris litus. Kas antrą dieną... Ir visą tai žinodamas aš tikrai pradėsiu teikti tokią paslaugą, kai tik nebegalėsiu uždirbti pinigų kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 20:12)
Aš sakau atvirai - pasigendu Lietuvoje tokios paslaugos. Mokėčiau tris litus. Kas antrą dieną... Ir visą tai žinodamas aš tikrai pradėsiu teikti tokią paslaugą, kai tik nebegalėsiu uždirbti pinigų kitaip.

O tecio puslapyje sia ideja pasidalinot?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 24, 19:12)

Net jei Jūs ir labai draugiškas ir atviras, bet, žinant Jūsų požiūrį, pirma mintis - sumokėtumėt ir 10 litų, kad MOTERIS Jums batus nuvalytų 4u.gif
Atsiprašau, turbūt nuklydau nuo temos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 24 gegužės 2009 - 20:00
QUOTE(ciuke @ 2009 05 24, 20:40)
O tecio puslapyje sia ideja pasidalinot?

Ten tokios temos nėra.

QUOTE(barbarux @ 2009 05 24, 20:58)
Net jei Jūs ir labai draugiškas ir atviras, bet, žinant Jūsų požiūrį, pirma mintis - sumokėtumėt ir 10 litų, kad MOTERIS Jums batus nuvalytų  4u.gif

Net nežinau... jei graži... Gal ir sumokėčiau. Ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2009 05 24, 08:18)

audžiu mintį 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau aš visą temą...
Kažkaip tikėjausi čia rasti realių atsakymų, kaip FINANSIŠKAI IŠSILAIKYT VIENAI, bet....

Išsiskyriau neseniai, jau antrą kartą...

Tai vat ir galvoju gal man iš pirmo vyro prisiteisti didesnius alimentus.... Nes jis man moka tik 125 lt už vieną vaiką... o jo vaikai yra du..., bet kažkaip morališkai aš to negaliu padaryti, nes jis serga vėžiu... ir sunkiai serga, bet manau uždirba irgi neblogai...

Šiaip mes nebendraujam... Visiškai... vaikai irgi su juo nebendrauja...

Bet iš kitos pusės pasižiūrėjus, juk vaikai valgyt tai nori... o aš vėl likau viena...

Palikčiau aš jį ramybėj, bet krizė.... darbo netekau...

Iš anksto dėkoju už atsakymus...
Atsakyti
GABO, manau kad vertetu pakalbeti su pirmu vyru. Jei iskart pradesi teistis, sukelsi pykti, tada nemanau kad lengva bus. Gal visgi pries tai vertetu pabandyti susitikti? g.gif pasakyk kad tau sunku, kad del vaiko juk prasai. Nemanau kad zmogus bus besirdis, galu gale juk jo vaikas... na o jei nepavyks susitarti, tada juk ir sazine negriauz i teisma kreiptis, o kas belieka unsure.gif

tai kad be darbo likai labai blogai, taip iseina kad isvis jokiu pajamu neturi? doh.gif gal bandyk bet kur darbintis, kad bent uz buta susimketum g.gif labaiu nusviesk situacija, gal kokiu ideju kils, kaip issisukti mirksiukas.gif
Atsakyti