Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(mamuliulia @ 2007 08 26, 13:05)
verysad.gif
Man tas pat.. tik as jau turiu diploma.. o siaip sunku su tevais ..neimanoma..
jie nieko nesidomejo nei apie vaku mitiba, nei apie vistima..ka mokejo jau seniai uzmirso.. dabar man aiskina ka daryti.. nors visi daktarai aiskina prieingai.. kai nemaciau tai mano 4men. vaikui duodavo meliono, manu koses kuria savu vire su karves pienu ir cukrumi, ir dar visokiu kudikiui nereikaligu daliku doh.gif  taip pikta, juk prasiau, nedaryti parsiuko ir kudikio.. verysad.gif

blink.gif nu jo,kai as savo vaikui per savo ziopluma 4men.banano primaitinau tai teko greitaja kviest,idomu kaip taviskis jautesi meliono gaves. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 09 11, 11:57)
blink.gif nu jo,kai as savo vaikui per savo ziopluma 4men.banano primaitinau tai teko greitaja kviest,idomu kaip taviskis jautesi meliono gaves. g.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 03 13, 14:57)
Matau, kad sunku bus atlaikyti tiek daug skirtingų nuomonių. Galiu pasakyti tik tiek, jog mokami alimentai yra tikrai ne tie 125lt, o dvigubai daugiau... Paprasčiausiai nenorim tampytis po teismus, įrodinėti, kaip gyvenam, pyktis, draskyti akių ir pan, net nenoriu su jo ex susitikti (kas būtų, nelabai įsivaizduoju, jei sugeba mane dar su pilvu ant perėjos partrenkt su savo mašina...). Vaikui yra perkama dauk kas: rūbai, batai, dovanos, nė vieno gimtadienio ar kalėdų tėtis nepamiršo. Vaikas eina į mokyklą-tėtis apiperka, sąsiuvinius ir pan. Negaila man, tik va tada dėl tų mokamų pinigėlių, tegu mama perka, o ne dėl kiekvienos smulkmenos kreipiasi į tėtį. Ir nežiūriu aš į jos piniginę ir neskaičiuoju, kiek turi, tik kad va labai jau akivaizdžiai visi tie pinigai kažkur investuojami... Pasirodo, reikia išlaikyti ir žiūrėti tik ex vaiko gerovės, o vaikai santuokose nenori nei valgyti, nei šiltai gyventi, jiems nereikia nei vitaminų, nei pramogų???Kodėl jūs skaičiuojat tuos 125? O kur jūsų tiek pat? Abu tėvai privalo išlaikyti vaikus, o ne žiūrėti, kad kuo daugiau "nusmaugus" tėtį. Jei mažai ar netenkina, tai eikit ir pačios ieškokitės geresnio darbo, papildomų pajamų ar pan. Suprantu, visokių yra, bet amno atveju vyro ex tikrai pinigų neskaičiuoja, yra verslininkė, važinėja dviem mašinom, gali išlaikyti 4 kambarių butą ir t.t., o savo vaikui kompaktinės plokštelės negali nupirkt? Baikim juokus. O vaiko paprasčiausiai neduoda. Teismai? Juokas ima, kai pagalvoji.Bandėm.Na ir kas? Ji viską teigis priešingai, jog duoda ir pan. Nesiruošiu teisintis- ne toks mano tikslas buvo.
Ir dar, mūsų tetukas bedarbis, bet tik tam, kad nereikėtų vaiko atiduoti į svetimas auklės rankas... Jis pasiėmė vaiko auginimo iki 3m atostogas.Džiuagiuosiu tuo, kad taip nusprendė smile.gif  Be to, lazda turi du galus...Mums gal dabar nepyragai (finansine prasme) bet gyventi galima.Tuo ir gžiaugiuos, kad vaikas turi tėtį.

o as tau is dalies pritariu brangioji, pazistu viena tokia podruske uzrietui nosi vaiksto pati puosiasi pustosi o mergaites nuo berniuko neatskirsi bet kuo uzvilko kai pasakiau tai atsako uzsidirbs apsirengs kaip nores nors kiek zinau tevelis irgi dvigubus alimentus moka,zodziu uz palikta vaiko ciulpinuka parduotuvej vos neuzkrate vaiko.o vat pati i klubus pavarineja,nieko as jai nesakiau ne mano reikalas,myli save o vaiko tikrai inoriu neziuri nei kiek ir vaika dar nustatineja,kartais baisu net klausyt net prie manes moko visokiu nesamoniu,sakau baik tu o ji:tegu pakrato tevelis pinigine naujajai zmonelei maziau bus taip kad yra visokiu variantu.stiprybes marsiuke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarena @ 2006 03 14, 17:47)
Vel isiterpsiu.
125 mes tik primetem, nes pasakei, kad tetukas bedarbis. Bet kaip suprantu is tavo pasisakymo - jis nera bedarbis, jis tiesiog vaikina jusu mazyli, gauna nors ir mazutytes, bet pajamas. Greiciausiai jusu abieju sprendimu, pasirinkote tinkamiausia varianta - tavo pajamos didesnes, del to jis isejo atostogu, o ne tu. Taip kad istatymiskai yra teisinga, jog tu islaikai seima, na o dalis tavo uzdirbtu pajamu atseikejima tavo vyro isipareigojimu vykdymui.
Taip kad nematau problemos. Bet juk tekedama zinojai, kad jis turi isipareigojimus  g.gif Jei ne, tai cia jau tavo vyro sazines reikalas, kad primeta tau jo esamo vaiko is ankstesnes santuokos dalini islaikyma. Bet kuo cia kalta buvusi zmona  g.gif Kad budama su juo santuokoj susilauke vaiko su tavo dabartiniu vyru  g.gif Ir ar tie 250 Lt jam yra daug jo vaikui  g.gif

Papildyta:
Vota, cia niekas nieko nepuola.Kas liecia marsiukes pasisakymus, nemanau, kad mama verslininke, pati vazinejanti su dviem automobiliais is vaikui mokamu pinigeliu sau lupdazius pirks, o vaikas sedes nabagas nevalges, nes jo islaidoms skiriami piniguciai bus isleisti tik mamos gerovei.

Kas liecia tavo pasisakyma, galiu pastebeti tai, jog jei tavo vyro buvusia zmona kamuoja psichine liga kaip sizofrenija, tai jus turite teise teismo keliu prisiteisti vaiko globa sau - jei mamos psichine bukle kenkia vaiko gerovei. Is tavo pasisakymo taip galima manyti. Taciau jei tu ta "sizofrenija" pripaisai pati lengva ranka, tai cia ne tavo dabartinio vyro buvusios zmonos beda. Ir siaip, jei tu buvusia zmona vadini ale sizofrenike ir t.t. neturedama tam pagrindo - t.y. medicininiu irodymu, tuomet man visai nenuostabu, kad ex nesutinka vaiko leisti pasimatyti su tavo vyru  ax.gif

oi patikek,man geda bet tokia drauge pati turiu,na vaikas ne nevalges bet uz palikta ciulpinuka kuris kainuoja 30cnt tasomas tai oi oi oi o parduotuvej mat jai nagu lakas 20lt pats tas as pati net tokio neperku,nederetu jum taip su marsiuke kai tiksliai nezinot kaip ten yra jus bandot aisku mamas gint bet ji arciau savo vyro ir geriau mato kaip yra,cia dazniausiai ne naujosios o buvusios pavydi ir bando bent jau pinigines ar nervus pakratyt
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2006 08 27, 22:03)
Puikiai žinau, kiek kas kainuoja. Nepamirškit, ir mes , antrosios, kad ir kaip mes vienos kitų nemėgstam, auginam vaikus. Jie taip pat valgo, jiems taip pat reikia rūbų, žaislų, pramogų. Mes nelinkę atiminėt. Jei reiks, duosiu valgyt ir tam vaikui iš anos santuokos, ir gyvent priimsiu. O posakis, kad mokėjai padaryt, mokėk ir išlaikyt, tinka visom- tiek pirmom, tiek anrtom. tai ir neverkit, kad vyrai tokie ir anokie, ir "mokėjot pasidaryt, mokėkit ir išlaikyt".

thumbup.gif gerai cia pasakyta kad jei jau atsirado kitas vaikiukas antroj santuokoj tai maitint nereik atiduot viska pirmasm,oi kaip teisingai pastebeta tai ir nori musu visa visuomene.suklydai kentek,niekam kitam neduok tik man thumbup.gif
Atsakyti
Oficialiai dar nesu vieniša, bet greit būsiu tikriausiai. Darbo neturiu, 97lt už vaikiuką, kaip su alimentais neaišku, jei ir gausiu, tai viską atiduosiu paskolai ir už butą. Nežinau, kaip reiks gyventi verysad.gif Žinoma, padės tėvai, gal ir kiti seneliai, bet taip nesinori prašyti, gėda.
Atsakyti
QUOTE(Pieva100 @ 2009 01 25, 02:46)
Oficialiai dar nesu vieniša, bet greit būsiu tikriausiai. Darbo neturiu, 97lt už vaikiuką, kaip su alimentais neaišku, jei ir gausiu, tai viską atiduosiu paskolai ir už butą. Nežinau, kaip reiks gyventi  verysad.gif  Žinoma, padės tėvai, gal ir kiti seneliai, bet taip nesinori prašyti, gėda.

Svarbiausia nepulk i nevilti,nera padeties be iseities,linkiu tau stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(Pieva100 @ 2009 01 25, 02:46)
Oficialiai dar nesu vieniša, bet greit būsiu tikriausiai. Darbo neturiu, 97lt už vaikiuką, kaip su alimentais neaišku, jei ir gausiu, tai viską atiduosiu paskolai ir už butą. Nežinau, kaip reiks gyventi  verysad.gif  Žinoma, padės tėvai, gal ir kiti seneliai, bet taip nesinori prašyti, gėda.

doh.gif Baisi padėtis.
Aš niekaip nesuprantu, kai skiriasi vyras su žmona, tai ne visa šeima. Vaikas ir po skyrybų lieka mano vaiku. Kaip gali tėvai neprisidėti prie vaiko išlaikymo. Man tiesiog netelpa į galvą. Normalūs tėvai, manau, nori, jog jų išsvajotam vaikeliui nieko netruktų... Nenoriu prisikarksėt, bet neįsivaizduoju, kad išsiskyrus man su vyru, jis nepadėtų išlaikyt mūsų bendros atžalos ax.gif Ją myli beprotiškai. Visi planai sukasi vien, kad jai pagerint gyvenimo sąlygas ir pan. Nu tikrai, jis sako, kad gyvenimas dabar sukasi vien apie ją...
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2009 01 25, 15:19)
Nu tikrai, jis sako, kad gyvenimas dabar sukasi vien apie ją...

Tai kai išsiskirsit, mokėsit alimentus kas mėnesį.... Galisit susitikt su vaiku kas antrą savaitgallį, natrą kalėdų dieną ir pirmą birželio mėnesio savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 25, 16:27)
Tai kai išsiskirsit, mokėsit alimentus kas mėnesį.... Galisit susitikt su vaiku kas antrą savaitgallį, natrą kalėdų dieną ir pirmą birželio mėnesio savaitgali.

Apgailėtini kartais tamstos komentarai biggrin.gif
Priverskit susitikti dažniau tėtukus, kurie prieš skyrybas klykia "čia mano vaikas, nebūsiu sekmadieninis tėvas", o po skyrybų pasimatymas su vaikais apsiriboja pusvalandžiu per mėnesį - ir tikrai ne todėl, kad mama draudžia doh.gif

Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2009 01 25, 13:19)
Normalūs tėvai, manau, nori, jog jų išsvajotam vaikeliui nieko netruktų... Nenoriu prisikarksėt, bet neįsivaizduoju, kad išsiskyrus man su vyru, jis nepadėtų išlaikyt mūsų bendros atžalos  ax.gif Ją myli beprotiškai. Visi planai sukasi vien, kad jai pagerint gyvenimo sąlygas ir pan. Nu tikrai, jis sako, kad gyvenimas dabar sukasi vien apie ją...

Normalūs tėvai rolleyes.gif Tokių vienetai wink.gif
Atsakyti
NEžnau, kaip dabar išgyvensiu nes ką tik atleido iš darbo. Po skyrybų 2 metus buvau mirusi,prireikė lankyti savipagalbos grupę, kad atsigaučiau, jau kai rodėsi viskas eina geryn atleidimas iš darbo ir taip trapus mano pasaulėlis subyrėjo. Nebaigti mokslai ir visa kita dingo už horizonto. Tiesa gausiu bedarbio pašalpą, bet ar tai yra gyvenimas-net neegzistavimas o pasyvus vegetavimas. Prašau Dievo stiprybės, nes nežinau ko daugiau prašyti.....Suprantu tas, kurios nori siekti gėrbūvio, mokslo,bet tam reikia jėgų ir palaikymo.....
Atsakyti
monnrat nepergyvenk susirasi kitą, visvien turi šiokios tokios patirties, be to gi tikriausiai turi tėvus, jie tikrai padės.
Atsakyti