QUOTE(sonna @ 2007 07 26, 22:20)
sveiki,esu naujoke.paskaicius,nusprendziau prisijunkt.as taip pat auginu keturmeti sunu viena,gyvenu pas tevus,sako kad pas juos gerai gyventi,bet man taip nera.tad susiemiau ir pradejau tvarkytis busto paskola,gal pasiseks ir gausiu,labai noriu dali namo nusipirkt,vaika perrasiau i savaitini darzeli,nes dirbu iki astuoniu ir ilgiau,tai dabar pati ji galesiu nuvest ir parsivest pati,mat mano mama nenori vedziot,perdidele nasta jai.tikiuosi pavyks man su paskola ir galesiu pradeti atskirai gyventi nuo ju
sveika
o kas tai per savaitinis darzas? ar ten vaika visai savaitei palikt turi ar tiesiog is jo galima veliau pasiimti vakare? dabar dar nedirbu, bet iki nestumo darbe parom sedejau..
tikiuosi dabar taip nebus, nes be dukrytes neistverciau
Papildyta:
QUOTE(sonna @ 2007 07 26, 22:20)
sveiki,esu naujoke.paskaicius,nusprendziau prisijunkt.as taip pat auginu keturmeti sunu viena,gyvenu pas tevus,sako kad pas juos gerai gyventi,bet man taip nera.tad susiemiau ir pradejau tvarkytis busto paskola,gal pasiseks ir gausiu,labai noriu dali namo nusipirkt,vaika perrasiau i savaitini darzeli,nes dirbu iki astuoniu ir ilgiau,tai dabar pati ji galesiu nuvest ir parsivest pati,mat mano mama nenori vedziot,perdidele nasta jai.tikiuosi pavyks man su paskola ir galesiu pradeti atskirai gyventi nuo ju
mano tevai irgi ne piragai.. ne duok dieve ko nors paprasyti, paskui teks kojas buciuoti.. gaila, kad busto paskolos man nera sansu kol kas pasiimti
Bet labai dziaugiuosi, kad tvarkaisi, tikiuosi Tau viskas bus labai gerai!!!