Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(mamulia @ 2007 07 25, 18:08)
Kiek žinau jie irgi turi šeimų bendrabučius, kreipkis į administraciją ir tau viską turi paaiškinti wink.gif  Aš studijavau VU, ten reikia į administraciją kreiptis su prašymu, paaiškinti aplinkybes ir tt. Tiesa, teko ir kyšį duoti, kad reikalai greičiau spręstųsi smile.gif
Papildyta:
žinau atvejų, kad gyveno jau studijas baigę studentai. Skiria kambarį, jei turi laisvų.

Aciu smile.gif
Atsakyti
sveiki,esu naujoke.paskaicius,nusprendziau prisijunkt.as taip pat auginu keturmeti sunu viena,gyvenu pas tevus,sako kad pas juos gerai gyventi,bet man taip nera.tad susiemiau ir pradejau tvarkytis busto paskola,gal pasiseks ir gausiu,labai noriu dali namo nusipirkt,vaika perrasiau i savaitini darzeli,nes dirbu iki astuoniu ir ilgiau,tai dabar pati ji galesiu nuvest ir parsivest pati,mat mano mama nenori vedziot,perdidele nasta jai.tikiuosi pavyks man su paskola ir galesiu pradeti atskirai gyventi nuo ju
Atsakyti
QUOTE(sonna @ 2007 07 26, 21:20)
sveiki,esu naujoke.paskaicius,nusprendziau prisijunkt.as taip pat auginu keturmeti sunu viena,gyvenu pas tevus,sako kad pas juos gerai gyventi,bet man taip nera.tad susiemiau ir pradejau tvarkytis busto paskola,gal pasiseks ir gausiu,labai noriu dali namo nusipirkt,vaika perrasiau i savaitini darzeli,nes dirbu iki astuoniu ir ilgiau,tai dabar pati ji galesiu nuvest ir parsivest pati,mat mano mama nenori vedziot,perdidele nasta jai.tikiuosi pavyks man su paskola ir galesiu pradeti atskirai gyventi nuo ju

Labai uzjauciu, kad tevai nepadeda ir nesupranta, juk tai ju anukas... verysad.gif Visko buna gyvenime ir blogumu , ir gerumu, o kas jau kas, tevai visuomet turetu padeti, juk nesedi koju susikelus.... Juk pries dieva mes isispareigoje pagelbeti vieni kitiems...
Tau daug stiprybes ir cia tau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
svieziai likus viena esu ax.gif nelabai turiu laiko ieskoti tokios info,tai jusu klausiu-ar yra kokia nors pagalba vienisoms siais laikais? nes kolkas nelabai isivaizduoju kaip mes.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 07 29, 17:06)
sveikos  biggrin.gif
svieziai likus viena esu  ax.gif  nelabai turiu laiko ieskoti tokios info,tai jusu klausiu-ar yra kokia nors pagalba vienisoms siais laikais? nes kolkas nelabai isivaizduoju kaip mes.... g.gif

Is tavo zinutes nelabai suprasi kokios pagalbos tau reikia,ar moralines ar materialines,tai jei turi laiko tai parasyk,tada galesim ka patarti
Atsakyti
QUOTE(sonna @ 2007 07 26, 22:20)

sveika smile.gif o kas tai per savaitinis darzas? ar ten vaika visai savaitei palikt turi ar tiesiog is jo galima veliau pasiimti vakare? dabar dar nedirbu, bet iki nestumo darbe parom sedejau..sad.gif tikiuosi dabar taip nebus, nes be dukrytes neistverciau smile.gif
Papildyta:
thumbup.gif
QUOTE(sonna @ 2007 07 26, 22:20)

mano tevai irgi ne piragai.. ne duok dieve ko nors paprasyti, paskui teks kojas buciuoti.. gaila, kad busto paskolos man nera sansu kol kas pasiimti sad.gif
Bet labai dziaugiuosi, kad tvarkaisi, tikiuosi Tau viskas bus labai gerai!!! thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi norejau paklausti...tiesiog dabar tokia situacija kad neaisku kaip cia viskas issispres, galvoju kad reikes skirtis o kur detis man su mazius po to net neisivaizduoju, gal gausiu bendrabutyje kambariuka, bet jeigu ne...neisivaizduoju kur reikes gyventi...ir dar tokia problemyte, ka daryti del pinigeliu, nuo rugsejo i universitete noreciau testi mokslus, taciau neisivaizduoju kaip suderinti mokslus su vaikucio prieziura ir dar kaip pinigu uzsidirbti...visai nelinksma dorosi nezinau kur detis...taigi norejau paprasyti vienisu mamyciu patarti kaip galeciau isitvirtinti...labai noriu mazyliui duoti viska kas geriausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novika85: 30 liepos 2007 - 12:17
QUOTE(Edeja @ 2007 07 28, 18:26)
Labai uzjauciu, kad tevai nepadeda ir nesupranta, juk tai ju anukas...  verysad.gif Visko buna gyvenime ir blogumu , ir gerumu, o kas jau kas, tevai visuomet turetu padeti, juk nesedi koju susikelus.... Juk pries dieva mes isispareigoje pagelbeti vieni kitiems...
Tau daug stiprybes ir cia tau...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš kažkodėl neskaičiau kad man tėvai(tiksliau mama turi padėti, ji mane užaugino kiek galėjo padėjo ir dabar aišku padėtų... juk mama, bet mano supratimu ji neturi to daryti, juk aš suaugusi motera pati kuriau savo gyvenimą, pati ir sprendžiau savo problemas(didesnės dalies jų- mama net nežinojo- būtų išprotėjus) Išsikapsčiau pati
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 14:31)
Mama, kuri nestudijuoja galėtų gyventi viešbutyje, arba nuomojamame bute. Įdomu, kodėl aš turėčiau mokėti už jos pragyvenimą?

konkrečiai už ką tu mokėtum? ką čia paisai? blush2.gif

mamai patarčiau stoti į magistrą, turėtum ir diplomą, gal dėstytojai susimiltų ir leistų duotų tau šiokioų tokių lengvatų, ir baraką gautum unsure.gif
Atsakyti
o as visiskai priklausoma nuo tevu verysad.gif ,dar mokausi 12kl,dukryte islaikau is 97 lt per menesi.gyvenu pas tevus ir jie man padeda,bet su priekaistais,ir prie to dar aiskina kaip ja aukleti.kad pabutu su mazike cia viena syki per pora menesiu...labai noreciau gyventi be ju,bet tada tektu mesti mokslus ir eiti dirbti,ir tai vargu ar iseitu islaikyti mus abi...
Atsakyti
QUOTE(Paparte @ 2007 07 30, 15:11)
konkrečiai už ką tu mokėtum? ką čia paisai? blush2.gif

Konkrečiai iš mano mokamų mokesčių yra išlaikomi universitetai, tuo pačiu ir tie patys bendrabučiai. Kodėl aš turėčiau mokėti už kažką, kuris nesiekia mokslo, nesiekia būti naudingas savo šaliai.
Taip, galbūt turi būti kitokie finansavimo šaltiniai sunkiai gyvenančioms šeimoms, vienišiems tėvams ir tt. Bet tai ir turi būti įvardinta.
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(vilma_klp @ 2007 08 17, 12:41)
o as visiskai priklausoma nuo tevu verysad.gif ,dar mokausi 12kl,dukryte islaikau is 97 lt per menesi.gyvenu pas tevus ir jie man padeda,bet su priekaistais,ir prie to dar aiskina kaip ja aukleti.kad pabutu su mazike cia viena syki per pora menesiu...labai noreciau gyventi be ju,bet tada tektu mesti mokslus ir eiti dirbti,ir tai vargu ar iseitu islaikyti mus abi...

Man tas pat.. tik as jau turiu diploma.. o siaip sunku su tevais ..neimanoma..
jie nieko nesidomejo nei apie vaku mitiba, nei apie vistima..ka mokejo jau seniai uzmirso.. dabar man aiskina ka daryti.. nors visi daktarai aiskina prieingai.. kai nemaciau tai mano 4men. vaikui duodavo meliono, manu koses kuria savu vire su karves pienu ir cukrumi, ir dar visokiu kudikiui nereikaligu daliku doh.gif taip pikta, juk prasiau, nedaryti parsiuko ir kudikio.. verysad.gif
Atsakyti