Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 06, 16:31)
O gal geriau buhalterei taktiškai priminti apie VDI egzistavimą?

Na va as cia del tu 35 atostogu dienu,as esu issiskyrusi ir viena auginu vaikus,gaunu alimentus ir t.t.Bet 35atostogu dienos man nepriklauso.As butent skambinau i VDI ir klausiau ir man paaiskino kad viena auginamti vaikus tai kai tevas yra mires,kaleime arba jam apribotos tevystes teises va taip.Tipo darbdavis jei laaaabai geras butu tai suteikti tas prailgintas atostogas galetu,o reikalauti as nieko negaliu,vat.

O jus tiek cia visko priraset,kad dabar pasimetus esu g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(stellcis @ 2005 04 26, 10:39)
Man šis mėnuo taip pat iš siunkiųjų buvo... tokie žmonės pridarė man skolų, tad teks suktis, ko gero, iki rudens, kol išsilyginsiu nuostuolius... as išgyvenu, nors žinoma visada kažko trūksta... o dar tos aprangos taisyklės darbovietėje šiek tiek kerta per piniginę cry.gif Aišku, tokiu atveju galėtų bent daugiau mokėti... Mažulkai nieko netrūksta... Auklėmis yra mano giminės, tai moku joms ypač mažai... va, nuo birželio vesiu į darželį, tai manau dar daugiau sutaupysiu, na tikiuosi smile.gif Sau per daug nieko neleidžiu, turiu lizingo sutartį, telefoną ir tiek. o butopaskolos ir taip niekas neduotų... Gerai, kad bent tam tikras pramogas: kai kuriuos filmus, spektaklius bei abonementą į sporto klubą gaunu nemokamai  thumbup.gif  O šiaip pinigėlių atrodo, kad visada trūksta, ypač likus mažiausiai savaitei iki atlyginimo pradedi super skaičiuoti: aha čia pigesnis pienas, čia košyte vietoj jogurto valgysim, čia grikių į darbą nusinešiu  doh.gif  biggrin.gif  bet kai pagalvoju, prieš du metus teko gyventi praktiškai ant nulio ir išgyvenau, bet turbūt išprotėčiau, jei grįžčiau į tą patį tašką unsure.gif

thumbup.gif Sveikinu u gimtadienių ir su tuo, kad esi tokia optimiste!!!
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 01 25, 17:41)
Jei gaunu alimentus(nesvarbu, kad skola siuo metu, bet priteisti yra, o tevysteje nera bruksniuko), tai as skaitausi, jog auginu vaikus viena? g.gif Viena laisva diena-mamadieni-as gaunu blush2.gif

atsiprasau..o Ta viena laisva diena i metus ar i menesi? atleiskyt, kad ne viska perskaicius klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 20, 14:33)
Problema, kad tėvai per daug kreipia dėmesio į moterų nuomonę. Sutikit - tėvas būtų nupirkęs, bet jo draugės noras jam pasirodė baisesnis nei dukters... Blogai. Išsiskyrę vyrai nebeturėtų užmegzti rimtų draugysčių iki užaugs jų vaikai...

Išsiskyrę vyrai gana greitai sukuria kitą šeimą ir joje augina jau kitus savo vaikus,vaikui iš pirmosios santuokos duodamas šimtą kitą g.gif Niekada neskaičiavau savo buvusio pinigų,kaip nors mudvi išgyvensim,tik štai pamačiusi tokią žinutę turėjau parašyti ir savo nuomonę...
Atsakyti
kiek skaiciau kad dauguma dirba, o mano padetis sudetingesne. nedirbu, rugseji i mokslus, ir dar neturiu kur gyventi, neisivaizduoju kaip reiks viska suderint ( mokslus, vaiko priziura ir dar kazkaip uzsidirbti...)dabar pas tevus gyvenu, bet jie ne vilniuje, tai nuo rudens reikes kazka darysi su gyvenamaja vieta...nuoma vilniuje renormaliomis kainomis...gal iseis gauti bendrika.gal turite patarinmu...gal kazkam buvo panasi padetis? gal kas papasakos nuo ko pradeti kad galeciau isitvirtinti ir ramiai gyventi su vaikuciu...
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 07 25, 12:37)
gal kas papasakos nuo ko pradeti kad galeciau isitvirtinti ir ramiai gyventi su vaikuciu...

aš pradėjau nuo bendrabučio studentų, gyvenom Kamčiatkoj, Saulėteky, šeimų korpuse. pradžiai tikrai buvo super thumbup.gif ten yra daug mamų, galima kooperuotis vaikų priežiūrai, padėdavom vienos kitoms, gal galėtum padirbėt vakarais kur... sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 07 25, 12:20)
aš pradėjau nuo bendrabučio studentų, gyvenom Kamčiatkoj, Saulėteky, šeimų korpuse. pradžiai tikrai buvo super  thumbup.gif ten yra daug mamų, galima kooperuotis vaikų priežiūrai, padėdavom vienos kitoms, gal galėtum padirbėt vakarais kur... sėkmės  4u.gif

o gal gali man patarti kur kreiptis del bendrabucio?
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 07 25, 13:46)
o gal gali man patarti kur kreiptis del bendrabucio?

o kur tu studijuoji?
Atsakyti
o ar galetu bendrabutyje giventi mama, kuri nestudijuoja..? nes as jau turiu bakalauro diploma..
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmė @ 2007 07 25, 15:27)
o ar galetu bendrabutyje giventi mama, kuri nestudijuoja..? nes as jau turiu bakalauro diploma..

Mama, kuri nestudijuoja galėtų gyventi viešbutyje, arba nuomojamame bute. Įdomu, kodėl aš turėčiau mokėti už jos pragyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 07 25, 12:47)
o kur tu studijuoji?

VGTU statybos fakultetas
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 07 25, 15:15)
VGTU statybos fakultetas

Kiek žinau jie irgi turi šeimų bendrabučius, kreipkis į administraciją ir tau viską turi paaiškinti wink.gif Aš studijavau VU, ten reikia į administraciją kreiptis su prašymu, paaiškinti aplinkybes ir tt. Tiesa, teko ir kyšį duoti, kad reikalai greičiau spręstųsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(džiaugsmė @ 2007 07 25, 14:27)

žinau atvejų, kad gyveno jau studijas baigę studentai. Skiria kambarį, jei turi laisvų.
Atsakyti