Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(ooo @ 2007 01 23, 15:51)
na as nezinau, kaip tamsta atrodote  ax.gif 

Hm... ar tai reiškia, kad aš dar kvailesnis nei atrodau? 1999 patvirtinta ir įteisinta, o kada vis dėlto pradėjo veikti? Bliamba, bet kokie žmonės žiaurūs, vienintelį šansą turėjau pasipuikuoti ne savom žiniom... ech... einu užrėksiu ant ko nors...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 23, 17:40)
Hm... ar tai reiškia, kad aš dar kvailesnis nei atrodau? 1999 patvirtinta ir įteisinta, o kada vis dėlto pradėjo veikti? Bliamba, bet kokie žmonės žiaurūs, vienintelį šansą turėjau pasipuikuoti ne savom žiniom... ech... einu užrėksiu ant  ko nors...

blink.gif blink.gif kas nutiko mediniui? niekada nemaniau, kad tamsta galite viesai reiksti emocijas...maniau, kalbate tik straipsniais ir punktais blush2.gif dziugu matyti kartais ir gyva zmogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 23, 18:40)
Hm... ar tai reiškia, kad aš dar kvailesnis nei atrodau? 1999 patvirtinta ir įteisinta, o kada vis dėlto pradėjo veikti? Bliamba, bet kokie žmonės žiaurūs, vienintelį šansą turėjau pasipuikuoti ne savom žiniom... ech... einu užrėksiu ant  ko nors...

veike jau ir pries 1999 metus ax.gif tik 1999 metais buvo nuspresta pakeisti sistema i tokia, kokia dabar yra ax.gif nerek, Medini ant nieko ax.gif ne visi sugeba pazvelgti atgal i istorija ax.gif tik kita karta nebuk taip uztikrintas tuo ka sakai ax.gif nes kyla naturalus noras irodyti priesinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 01 23, 18:47)
blink.gif  blink.gif kas nutiko mediniui? niekada nemaniau, kad tamsta galite viesai reiksti emocijas...maniau, kalbate tik straipsniais ir punktais blush2.gif dziugu matyti kartais ir gyva zmogu ax.gif

na musu Medinis toks teisus visame forume, kad jam, matyt, buvo didziule staigmena ir isvede is pusiausvyros tai, kad jis pasirode esas neteisus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 23, 16:59)
nerek, Medini ant nieko 

vėlu, gyvenimas jau sugadintas. Taip, aš kategoriškas. Bet bent jau forume pripažystu savo akivaizdžias klaidas ir gražiai ATSIPRAŠAU...... notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 09:58)
vėlu, gyvenimas jau sugadintas. Taip, aš kategoriškas. Bet bent jau forume pripažystu savo akivaizdžias klaidas ir gražiai ATSIPRAŠAU...... notworthy.gif

oj, kaip vertinu zmones, kurie sugeba suklyde atsiprasyti wub.gif mano nuomone apie tamsta vis gereja ax.gif o siaip jei jau aprekei, tai gali dar pridurt,kad pakvailino mergiote, net pirmo teises kurso nebaigus hihihi.gif tik mokanti naudotis www.lrs.lt dokumentu paieska hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 23, 10:50)
jei esate vel istekejusi ir kartu su sutuoktiniu auginate savo vaika, tai jus jau ne viena ji auginate, nepriklausomai,kad sutuoktinis neisivaikines

Ups, ir vėl iš pradžios doh.gif Tai prie ko čia mano naujas vyras ir mano vaikas? g.gif Mano supratimu po vestuvių aš pakeisiu savo šeimyninę padėtį iš netekėjusios į ištekėjusi, čia aš "gausiu" vyrą, bet ne mano vaikas tėvą g.gif Ar klystu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 24, 13:00)
Ar klystu? blink.gif

Klystate. Nebent sugebėsite įrodyti, kad jūsų naujas sutuoktinis visiškai neprisideda prie jūsų su vaiku gyvenimo - gyvenate atskirai, neturite bendro turto, nevedate bendro ūkio ir iš vis su juo nepažystama. Tuomet vaiką auginsite viena.
O vaikas tėvą vis tiek turi ir tai, kad jūs auginate vaiką viena neturi nieko bendro su tuo, kad vaikas neturi tėvo. Nebent jis miręs... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 24 sausio 2007 - 13:13
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 14:12)
Klystate. Nebent sugebėsite įrodyti, kad jūsų naujas sutuoktinis visiškai neprisideda prie jūsų su vaiku gyvenimo - gyvenate atskirai, neturite bendro turto, nevedate bendro ūkio ir iš vis su juo nepažystama. Tuomet vaiką auginsite viena.
O vaikas tėvą vis tiek turi ir tai, kad jūs auginate vaiką viena neturi nieko bendro su tuo, kad vaikas neturi tėvo. Nebent jis miręs... verysad.gif

Tai aš apie tą patį, kad vaikas turi tėvą ir tas turi prievolę juo rūpintis ir t.t., o ne tas naujas žmogus, kuris vedė mamą, perima teisę ir vaiku rūpintis g.gif g.gif Tai gal tėtis dar gali ir alimentus susimažinti - tipo padalinti išlaidas į tris dalis: tėtis duoda, mama ir mamos vyras doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 24, 16:33)
Tai aš apie tą patį, ...

Yra du skirtingi dalykai.
1. Vaiką išlaikyti turi jo tėvai. Taškas.
2. Vieniša mama/tėvas, kaip mažesnes pajamas ir didesnes išlaidas turinti grupė gali gauti tam tikrų lengvatų. Bet ne todėl, kad ji vieniša, o todėl, kad pinigų mažai. O jei mama išteka antrą kartą (beje to net nereikia, užtenka turėti sugyventinį ir "gerus" kaimynus) pereina į "normalių" žmonių kategoriją. Jei pajamos mažos, tai gauna lengvatas, kaip socialiai remtini. Daugtaškis.
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 24, 16:33)
Tai aš apie tą patį, kad vaikas turi tėvą ir tas turi prievolę juo rūpintis ir t.t., o ne tas naujas žmogus, kuris vedė mamą, perima teisę ir vaiku rūpintis  g.gif  g.gif Tai gal tėtis dar gali ir alimentus susimažinti - tipo padalinti išlaidas į tris dalis: tėtis duoda, mama ir mamos vyras doh.gif  g.gif

Ir tas naujas vyras , naujasis tėtis, jei jam reikalinga mama, tai priklauso ir jos vaikai taip pat remti ir išlaikyti. O gal ji ar jis tik lovoj ramsto? ir tokia jo pareiga?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 17:41)
Yra du skirtingi dalykai.
1. Vaiką išlaikyti turi jo tėvai. Taškas.
2. Vieniša mama/tėvas, kaip mažesnes pajamas ir didesnes išlaidas turinti grupė gali gauti tam tikrų lengvatų. Bet ne todėl, kad ji vieniša, o todėl, kad pinigų mažai. O jei mama išteka antrą kartą (beje to net nereikia, užtenka turėti sugyventinį ir "gerus" kaimynus) pereina į "normalių" žmonių kategoriją. Jei pajamos mažos, tai gauna lengvatas, kaip socialiai remtini. Daugtaškis.

Tai kaip vieniša, tai aš tik neapmokestinamą minimumą didesnį turiu ( ir tai todėl, kad nedalina man ir tėčiui per pusę po 14.5 Lt) bei atostogų 7 dienom daugiau ( turbūt todėl, kad vaikas galėtų ilgiau paatostogauti, nes nesigauna, kad gali 28 dienas su mama ir 28 su tėčiu) 4u.gif O daugiau tai lyg ir jokių lengvatų g.gif
Jei mažai pinigų ir noriu pašalpos iš valstybės, tai pirma ir turiu tėtį pričiupti arba įrodyti, kad jo tikrai nėra ar neįmanoma atrasti (pagal naują pataisą), nes kitaip jokių pašalpų.
Tai užtat ir klausiu, argi ištekėjusi aš nebebūsiu vieniša mama ir nebegausiu didesnio neapmokestinamo minimumo ir papildomos atostogų savaitės? g.gif g.gif Beveik 100 % įsitikinusi, kad viskas liks kaip likę, nes tam reikia pateikti tik vaiko gimimo liudyjimą, kur aiškiai matosi, kad joks tėtis su vaiku neatostogauja ir 14.5 Lt sau prie algos negauna 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodulys: 25 sausio 2007 - 10:16