QUOTE(Silvute @ 2007 01 18, 14:10)
gariunuose sunui patoges, odines basutes, atitinkancias ortopedinius reikalavimui nupirkau uz 60 Lt.
Odiniai zieminiai batai pas ta pati pardaveja kainuoja 70- 120 lt. Maximoje dukrai odinius Smile firmos batukus pirkau uz 90 Lt.
Bet cia tau matyt per prasta pasirodys - jokios prabangos, jokio zinomos firmos logotipo...
Odiniai zieminiai batai pas ta pati pardaveja kainuoja 70- 120 lt. Maximoje dukrai odinius Smile firmos batukus pirkau uz 90 Lt.
Bet cia tau matyt per prasta pasirodys - jokios prabangos, jokio zinomos firmos logotipo...
Aš tai truputį pigesnius vaikui batus perku, kažkaip gaila tokiam mažiui tokią brangią avalynę pirkt. Basutes vasarą turguj pirkau už 30 Lt., odines, bet ne ortopedinius. Jie tai tikrai labai brangūs. Bet ortopediniai manau labiau tinkami kai yra šiokia tokia problemėlė su pėdutėm. Mano nupirkti neortopediniai taip pat buvo labai patogūs, lengvi, lengvai lankstomas padas. Žieminius turguj pirkau už 65 Lt., nenatūralios odos, bet labai jau šilti, lengvi ir tikrai gražūs. Kai pernai nupirkau Maximoj, tai net baisu buvo išeiti po pirmojo mūsų pasivaikščiojimo. O dabar tai liuks batai. Su tokiu dar vaikščiojimu kaip maniškis vaikšto, tai net ir batai beveik nenudaužyti. Aš nesu linkusi brangius daiktus pirkti vaikui. Nes gaila pinigų, jie juk juos taip greit išauga. Aišku, rūbai mūsų labai gražūs, tačiau aš ieškau kad jie būti ir pigūs: rūbus perku per išpardavimus, batus - turguje. Reikia tik paieškoti ir galima nupirkti gražių ir ne taip jau brangių rūbų.