na ir malacius Navy pagarba tokioms moterims
bet ir suslikas gi tas vyrelis ...fu
o beje pas mus LT manau tokiu dauguma ....duok dieve , kad ateinanti karta butu kitokia.
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 16:54)
Nors tiesiogiai ir nepasakyta, bet sau pasidariau išvadą, kad skiriamasi dėl žmonos neištikimybės...
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 17:17)
Teoriškai taip.
Bet priežastys, kurios davedė žmoną iki neištikimybės .......
Įsivaizduokit dviejų sutuoktinių gyvenimą......6 metai miegantys atskiruose ne tik lovose, bet ir kambariuose....Vyras daug dirba, jis pavargęs, jam reikia pailsėti.... nevalia jam trukdyti....Žmona nežino, kas yra atostogos, neatsimane, kada buvo su savo vyru svečiuose....negavus dovanų gimtadienio proga.....galų gale - gerai nepadulkinta.....
...... visos dovanėlės ir malonios smulkmenėlės iš JOS pusės, buvo pakomentuotos kaip "bet juk tai brangu"..... "ar mums to tikrai reikėjo".....
Ir dar....Vyras 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jam nereikia kitų...Yra prasti darbiniai, ir yra išeiginiai.....Ir tie išeiginiai nesunešiojami faktiškai, nes jie retai kada dėvimi.....
Tiesa, žmoną pastebi kiti vyrai, nes ji visai daili.... .... sulaukia komplimentų iš kitų, bet tik ne iš savojo.....
Paklausus "ar aš gražiai atrodau?" ...Atsakymas" taip, tu atrodai gražiai"....
Bet priežastys, kurios davedė žmoną iki neištikimybės .......
Įsivaizduokit dviejų sutuoktinių gyvenimą......6 metai miegantys atskiruose ne tik lovose, bet ir kambariuose....Vyras daug dirba, jis pavargęs, jam reikia pailsėti.... nevalia jam trukdyti....Žmona nežino, kas yra atostogos, neatsimane, kada buvo su savo vyru svečiuose....negavus dovanų gimtadienio proga.....galų gale - gerai nepadulkinta.....
...... visos dovanėlės ir malonios smulkmenėlės iš JOS pusės, buvo pakomentuotos kaip "bet juk tai brangu"..... "ar mums to tikrai reikėjo".....
Ir dar....Vyras 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jam nereikia kitų...Yra prasti darbiniai, ir yra išeiginiai.....Ir tie išeiginiai nesunešiojami faktiškai, nes jie retai kada dėvimi.....
Tiesa, žmoną pastebi kiti vyrai, nes ji visai daili.... .... sulaukia komplimentų iš kitų, bet tik ne iš savojo.....
Paklausus "ar aš gražiai atrodau?" ...Atsakymas" taip, tu atrodai gražiai"....
Galima, aš perrašysiu scenarijų? Pradėkim nuo to, kad neištikimas vyras. Ir jis dėsto savo priežastis: žmona visą dieną tvarko, gamina, užsiima su vaikais, todėl vakare pavargusi, miega atskiram kambary, nėra sekso, vyrui nieko nedovanoja. Jei vyras ką dovanoja, tai priekaištauja, kad jis išlaidus. Žmona 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jai grindis plaunant išeiginių nereikia. O vyrą tik pastebi kitos moterys, o ne jo žmona, todėl jis ir susirado meilužę. Ar smerktumėt tokį vyrą? Aš smerkčiau. Nes jis neteisus. Žmonės skirtingi ir dėl to turi dėti pastangas, kad jų santuoka būtų sėkminga, o ne lakstyti per svetimas lovas. Na, jūs užsiėmėte internetiniu flirtu (jei nieko nepanioju?), bet tai jau tikrai ne santuokos puoselėjimu kvepia. Visada palaikau moteris, todėl jei neištikimas vyras, tai ir kaltinu jį, o ne žmoną ar meilužę. Bet šiuo atveju jūs ir pasielgėte kaip toks vyras... Visada neištikimi vyrai ieško pasiteisinimo: ji apsileido, neskiria dėmesio ir t.t. Beje, kalbant apie internetinę rašliavą. Jei jūsų vyras atsispausdins jūsų chatų logus, tai teisme jais nelabai ką gali įrodyti. Nesu susidūrusi su "virtualiais įrodymais", bet manau, kad galima būtų iš pažinčių svetainės savininko gauti susirašinėjimų logą, o tai jau galėtų būti rimtu įrodymu. Todėl jei turite įrodymų, kad skiriatės dėl vyro kaltės, tai tempkite juos į teismą, nes galite per skyrybas smarkiai nukentėti (finansiškai). Vyras jūsų turbūt nemenkas paršas, bet jūsų priežastys man atrodo "pritemptos".
Manau, kad vien paplepėjimais ten nesibaigė. Dėl sėdėjimo prie kompo vyras nebūtų taip išvadinęs. Beje, jei įrodymais laikomos sms žinutės, tai jau pokalbių išklotinės gali būti pridėtos prie bylos. Nors manau ne jos bus pagrindinis įrodymas.
Panele_Prym, bet pagal jūsų pavyzdį aš, būdamas vyru, pasijutau kaltas. Toks jausmas, kad kalbėjom apie moterį, bet vyrai vis tiek kaltesni Bet man patiko šis būdas, mielai naudosiu jį ateityje ir pats (jei neprieštarausite)
Panele_Prym, bet pagal jūsų pavyzdį aš, būdamas vyru, pasijutau kaltas. Toks jausmas, kad kalbėjom apie moterį, bet vyrai vis tiek kaltesni Bet man patiko šis būdas, mielai naudosiu jį ateityje ir pats (jei neprieštarausite)
QUOTE(astulkinas @ 2007 01 18, 00:49)
o beje pas mus LT manau tokiu dauguma ....duok dieve , kad ateinanti karta butu kitokia.
.... na, aš tikrai nesididžiuoju savimi..... nors kaltės taip pat nejaučiu.....
Panelei Prym norėčiau pridurti, kad aš , skirtingai nei jis, visuomet puoselėjau šeimą. Iki tam tikros ribos. Kurią peržengus - aš tiesiog pasirinkau kitą kelią.
Kaip ir sakiau - aš už moteris Minėtas vyriškis atrodo paršas, bet ėjimo į kairę nepateisinu bet kokiu atveju - nei vyrų, nei moterų. Apie tai, kiek ir kokios neištikimybės buvo, nesiimsiu fantazuoti, bet netrūksta vyrų, kurie ir dėl mažesnių dalykų dar ir ne taip gali išvadinti. Kaip prieš kelias dienas guodžiausi forume, laisvo elgesio moterim, psichikos negalią turinčia ir dar įvairių zoo-pasaulio atstovų vardais buvau pavadinta tik dėl kreipimosi į antstolius. Norint išgirsti tokių "komplimentų", daug stengtis nereikia. Iš navy pasakojimo nepanašu, kad buvo daug tos šeimyninės laimės, tai gal vyras ir pasinaudojo proga pelningai išsiskirti?
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 18, 08:43)
Iš navy pasakojimo nepanašu, kad buvo daug tos šeimyninės laimės, tai gal vyras ir pasinaudojo proga pelningai išsiskirti?
Daugiau informacijos šia tema.
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2007 01 17, 23:49)
Pagarba moterims, kurios atsiduoda už kuponą į Sarmą???
Ir kaip jūs manote, kokį vaiką ji užaugins? Nors augins močiutė, bet jei jau dukrelę tokią užaugino, tai ir anūkui gali nepasisekti.
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 10:10)
Papildyta:
Ir kaip jūs manote, kokį vaiką ji užaugins? Nors augins močiutė, bet jei jau dukrelę tokią užaugino, tai ir anūkui gali nepasisekti.
Papildyta:
Atsiduoda už sarmos kuponą? Žinote, kūs man išties keliate panieką visai vyrų giminei.
Ir čia tipiškas, senamadiškas požiūris, pagal kurį, jei jau priimi iš vyro dovaną, vadinasi, parsidavei.....
Vat tokie avigalviai kaip mano tikrasis sutuoktinis ir verčia moteris, anot panelės Prym, lakstyti per svetimas lovas. Pagaliau, ir sexso poreikį kiekvienas turime skirtingą. Gal penelei Prym, ar tarkim kokiai kitai "dorai, uoliai, padoriai" to visai nereikia...O aš kažkaiptai nepasirašau badauti......
Ir dar....Kaip mano dėstytojas sako...Apibrėžkime, kas yra padori moteris? O gi ta, kuriai sexsas kančia, kuriai jo nereikia, kitaip sakant, frigidiška.....
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 10:10)
Aaaa, šis tas aiškiau. Į neištikimybės temą daugiau nesigilinsiu, savo nuomonę išsakiau. Nors panašu, kad sutuoktiniai vienas kito verti... Bet tokie pareiškimai apie kuponus - nelabai gražu. Ar čia tokio efektingo posakio ieškojote? Turbūt nieko stebuklingo, kad meilužiai vienas kitam dovanoja dovanas, bet tai nereiškia, kad būtent dėl jų ir yra kartu. Ir nepranašaukite liūdnos ateities vaikui - visokių tėvų yra, ir net labai blogesnių...
QUOTE(navy @ 2007 01 18, 10:28)
Vat tokie avigalviai kaip mano tikrasis sutuoktinis ir verčia moteris, anot panelės Prym, lakstyti per svetimas lovas. Pagaliau, ir sexso poreikį kiekvienas turime skirtingą. Gal penelei Prym, ar tarkim kokiai kitai "dorai, uoliai, padoriai" to visai nereikia...O aš kažkaiptai nepasirašau badauti......
Ir dar....Kaip mano dėstytojas sako...Apibrėžkime, kas yra padori moteris? O gi ta, kuriai sexsas kančia, kuriai jo nereikia, kitaip sakant, frigidiška.....
Atsiprašau, jei mano nuomonė jus kaip nors įžeidė. Nenoriu dar labiau įžeisti, bet per svetimas lovas lakstyti niekas nieko negali priversti - kiekvienas žmogus yra atsakingas už savo veiksmus pats. Juk esate pilnametė ir veiksni? Galite kaltinti vyrą, kad nesirūpina vaiku, kad nevykdė sutuoktinio pareigų, bet tik ne dėl to, kad susiradote meilužį. Tiesiog įdomi atvirkštinė nuomonė, jei vyras, negaudamas pakankamai sekso, susiranda meilužę - tai jis juk paskutinis kiaulė, ar ne?
Bet Medinio išsireiškimas visgi netoleruotinas...
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 18, 11:11)
Atsiprašau, jei mano nuomonė jus kaip nors įžeidė. Nenoriu dar labiau įžeisti, bet per svetimas lovas lakstyti niekas nieko negali priversti - kiekvienas žmogus yra atsakingas už savo veiksmus pats. Juk esate pilnametė ir veiksni? Galite kaltinti vyrą, kad nesirūpina vaiku, kad nevykdė sutuoktinio pareigų, bet tik ne dėl to, kad susiradote meilužį. Tiesiog įdomi atvirkštinė nuomonė, jei vyras, negaudamas pakankamai sekso, susiranda meilužę - tai jis juk paskutinis kiaulė, ar ne?
Lyčių lygybė, gerbiamoji. Tiek vyras, tiek moteris, susiradę po meilužį yra atsakingi už savo veiksmus lygiai tiek pat.
Viskas, aš atsišalinu nuo šios diskusijos. Kažkaip nebeturiu daugiau ką pridurti, išsisėmiau.
Sėkmės....
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 13:23)
O klausyk, gal žinai kur prekiaujama odine, kokybiška avalyne kainuojančia "ne šimtus"?
gariunuose sunui patoges, odines basutes, atitinkancias ortopedinius reikalavimui nupirkau uz 60 Lt.
Odiniai zieminiai batai pas ta pati pardaveja kainuoja 70- 120 lt. Maximoje dukrai odinius Smile firmos batukus pirkau uz 90 Lt.
Bet cia tau matyt per prasta pasirodys - jokios prabangos, jokio zinomos firmos logotipo...