QUOTE(navy @ 2007 01 17, 15:06)
Galvoju apie tai, kai man rytoj reikės ten pas ginekologę papukus parodyt......
Tai ten tik pamaigys, pačiupinės ir duos siuntimą į Santariškes Sunku ką pasakyti, bet negalvok tik apie blogiausią Žinau atvejų, kai tie guzeliai buvo riebalinės sankaupos ir dar keistesnis atvejas, kai nuo dezų užsikemša prakaito liaukos Malonumas menkas visais atvejais, bet galimos pasekmės skiriasi
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 14:45)
ne, tai netiesa. Sūnus mano dar tikrai nesupranta, ar tas megztukas akrylinis, ar medvilninis. Ar tie marškinėliai polysteriniai, ar medvilniniai. O tėvui, tai kad tik pigiau.
Kiek viskas kainuoja jis nepamatys, nes jis paprasčiausiai neis ten, kur parduodami kokybiški daiktai.
Kiek viskas kainuoja jis nepamatys, nes jis paprasčiausiai neis ten, kur parduodami kokybiški daiktai.
Dėl šito jus puikiai suprantu. Nežinau, kokie jūsų santykiai, bet gal galite tėvui pasakyti, kad vaikas gali nešioti tik medvilnę ir visus kitus nurodymus? Paprašykite nupirkti vitaminų, vaistų, sumokėti už būrelį. O ir sūnui bandykite aiškinti, tokių dalykų reikia mokytis, juk nenorite ateityje 20mečiui vyrui mūrui pati pirkti "šeimyninius" ? Aišku, jei tėvui parduotuvės "kilogramas - tik 2 litai" yra šventa apsipirkinėjimo vieta, tada turbūt neverta...
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 14:50)
Dėkui, panele_Prym, laukiau jūsų komentaro.
Nesutinku, kad kokybiški daiktai visuomet brangūs. Jei vaikui nereikia specialios ortopedinės avalinės (apie tai nebuvo pasakyta) tai Nelabai suprantu, kodėl mano medinukas gali vaikščioti su basutėmis už 35Lt, o šitos moters būtinai turi vaikščioti už 130Lt, nors mano pajamos didesnės. Kokybė toks dalykas, kurio neišmatuosi. Jūsų mercedesas kokybiškas, mano opelis - taip pat, didesnių problemų neturiu. Gal norėtumėt keistis? (Čia šiaip, apie kokybę )
Beje, dėl po skyrybų vaiko padėties... Kiek suprantu vaiko tėvui keletas biznių neišdegė, todėl materialinė padėtis pasikeitė. Neprieštarausite, kad pasikeitus vaiko tėvų materialiniai padėčiai, jų indėlis į vaiko išlaikymą gali keistis? Beje, gal tai viena iš vis dar vykstančių skyrybų priežąsčių....
Apranga žinoma turi būti kokybiška - tegu mama nusiperka medvilnės ir pasiuva iš jos drabužių. Bus labai kokybiška, natūrali, pritaikyta pagal vaiką... O dėl baldų... Jei teismui bus pateikti įrodymai, kad vaiko estetiniam vystymuisi reikalingi Liudviko XIV autentiški baldai, tai gal... bliamba, aš tiek metų su broliu vienoj lovoj miegojau... Reikėtų išsireikalauti kompensacijos iš tėvų....
Nesutinku, kad kokybiški daiktai visuomet brangūs. Jei vaikui nereikia specialios ortopedinės avalinės (apie tai nebuvo pasakyta) tai Nelabai suprantu, kodėl mano medinukas gali vaikščioti su basutėmis už 35Lt, o šitos moters būtinai turi vaikščioti už 130Lt, nors mano pajamos didesnės. Kokybė toks dalykas, kurio neišmatuosi. Jūsų mercedesas kokybiškas, mano opelis - taip pat, didesnių problemų neturiu. Gal norėtumėt keistis? (Čia šiaip, apie kokybę )
Beje, dėl po skyrybų vaiko padėties... Kiek suprantu vaiko tėvui keletas biznių neišdegė, todėl materialinė padėtis pasikeitė. Neprieštarausite, kad pasikeitus vaiko tėvų materialiniai padėčiai, jų indėlis į vaiko išlaikymą gali keistis? Beje, gal tai viena iš vis dar vykstančių skyrybų priežąsčių....
Apranga žinoma turi būti kokybiška - tegu mama nusiperka medvilnės ir pasiuva iš jos drabužių. Bus labai kokybiška, natūrali, pritaikyta pagal vaiką... O dėl baldų... Jei teismui bus pateikti įrodymai, kad vaiko estetiniam vystymuisi reikalingi Liudviko XIV autentiški baldai, tai gal... bliamba, aš tiek metų su broliu vienoj lovoj miegojau... Reikėtų išsireikalauti kompensacijos iš tėvų....
Nupirkite vaikui kada nors batus iš Maximos už 35, ir Bartekus už 100, turėtumėte pastebėti skirtumą. (Beje, OT apie taupymą - reikia mokėt ieškot. Savo provincijoj esu atradus tikrą lobį - vaikų prekių parduotuvikę, kur ortopedinius batus galima pirkti už įprastų kainą, ir šiaip visokių nebrangių daiktų. O štai Vilniuje tokios vietos niekur neužtinku...) Jokių ginčų, vaikas turi žinoti pinigų vertę. Ir ypatingai vaikas neturi turėti visko. Kad dar liktų ko norėti ir apie ką svajoti. Todėl aš neperku dukrai antros Barbės (vargani 30 litų - tiek tikrai galėčiau leisti), nors jos draugė turi tris, neperku 2 lėlių vežimėlių, nors draugė turi du ir t.t. Kiekvieną kartą bandau paaiškinti, kad užtenka vieno, kad jei nemyli tos Barbės, kurią turi, tai gal nereikia nė vienos? Taupau žaislų, pramogų, skanumynų sąskaita. Bet tik ne batų, vitaminų, drabužių. O opelio nei mercedeso neturiu, bet mielai paimčiau abu O minėto tėvo materialinė padėtis ir šiuo metu neatrodo labai skurdi - alga 3000, gali leisti sau nupirkti vaikui ir brangesnes basutes. Ne kiekviena mama moka siūti, todėl pasiūlymas siūti drabužius ne visada išeitis. Beje, kokybiška siuvimo mašina kainuoja ne mažiau 500 litų. Antikvariniai baldai vaikui gal ir nebūtini, bet vienoj lovoj irgi neturėtų miegoti. Visi psichologai vienu balsu tvirtina, kad kiekvienas šeimos narys turėtų turėti atskirą kambarį.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 14:59)
Jei aš turėčiau jėgų toliau su juo gyventi, aš galėčiau išsiskirti pagal ieškinį, mano pačios pateiktą jam, kaip santuokos nutraukimą dėl jo kaltės. Man taip pasakė advokatė. Bet aš pasiduodu jam, nes aš nebegaliu gaišti gyvenimo su kvailiais.....
Beje, biznis tai neišdegė, bet kad babkes išplovė (apie500 000 neapmokestintų pinigų), apie tai nutylėjau......Ir man iki jo pinigų neprisikast, nes jų nėra....jie niekur nefigūruoja...jokie popieriiai jų nerodo.....
Beje, biznis tai neišdegė, bet kad babkes išplovė (apie500 000 neapmokestintų pinigų), apie tai nutylėjau......Ir man iki jo pinigų neprisikast, nes jų nėra....jie niekur nefigūruoja...jokie popieriiai jų nerodo.....
Na, kad ir kaip būtų gaila, bet nelegalūs pinigai visada lieka jų darytojams... Bet jei galite netylėdama šioj vietoj ką nors pakeisti, gal verta pabandyti? Pusė limono turėtų būti nemenkas biznis, gal verta atsargiai priminti apie teisėsaugą ir jos taikomas sankcijas...
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 17, 14:25)
Visi psichologai vienu balsu tvirtina, kad kiekvienas šeimos narys turėtų turėti atskirą kambarį.
Jei man už tokį tvirtinimą pinigus mokėtų, aš tiek daug kartų tai tvirtinčiau, kad kiekvienam po du kambarius išeitų...
Ot tundra, nežinau kas yra "Bartekai". Gal paieškot ir nupirkt... Nesakau, kad būtų blogai, ale po to ir pats gal užsinorėčiau Vėl papildomos išlaidos... Mat juos velniai, tuos "Bartekus"
Panele Prym, būkite mano vaiko aukle
O jei rimtai, taip, aš galėčiau vaikytis jo įmonės pinigų, ten gi pakelia visus balansus, kad ir veikla sustabdyta, vistiek ten jam iškeltų jau visai atskirą bylą. Bet suprantate, tai reikštų, kad pradėjau karą. Tai reikštų gyventi su juo dar minimum 2 metus, su visom apeliacijom, tai šlykštu..... Aš noriu kvėpuoti, man tik svarbu pagaliau gyventi su juo atskirai, ir aš vėl pavirsiu į žmogaus pavidalą.
Papildyta:
O jūsų avalynė ne odinė? Nejaugi medinė?
O jei rimtai, taip, aš galėčiau vaikytis jo įmonės pinigų, ten gi pakelia visus balansus, kad ir veikla sustabdyta, vistiek ten jam iškeltų jau visai atskirą bylą. Bet suprantate, tai reikštų, kad pradėjau karą. Tai reikštų gyventi su juo dar minimum 2 metus, su visom apeliacijom, tai šlykštu..... Aš noriu kvėpuoti, man tik svarbu pagaliau gyventi su juo atskirai, ir aš vėl pavirsiu į žmogaus pavidalą.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 15:30)
Jei man už tokį tvirtinimą pinigus mokėtų, aš tiek daug kartų tai tvirtinčiau, kad kiekvienam po du kambarius išeitų...
Ot tundra, nežinau kas yra "Bartekai". Gal paieškot ir nupirkt... Nesakau, kad būtų blogai, ale po to ir pats gal užsinorėčiau Vėl papildomos išlaidos... Mat juos velniai, tuos "Bartekus"
nu sorry, ir ash tundra o kas tie "bartekai?
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 15:30)
Niekas nesako, kad vaikui privalomas atskiras kambarys. Bet tikrai nekenkia. Ir jei iki skyrybų turėjo po kambarį žaidimui, miegui ir pamokoms ruošti, tai jei po skyrybų vaikas ir mama turi glaustis vieno kambario butelyje, tai jau akivaizdus sąlygų pablogėjimas. Bartek yra avalynės firma, berods, lenkų, viena populiaresnių Lietuvoje. Pavadinimas buvo pateiktas tik pavyzdžiui, kompetetingai tvirtinu, kad bet kuris vaikas gali išgyventi ir be jų, galite atsipalaiduoti.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 15:33)
Panele Prym, būkite mano vaiko aukle
Papildyta:
Papildyta:
Tiesą sakant, man labai jau neįtikėtina atrodo, kad privalote gyventi su vyru iki skyrybų. Jei turite įrodymų, kad skiriamasi dėl jo kaltės, pateiksite juos teisme, o tai, kad dėl nepakenčiamų gyvenimo salygų netgi turėjote išsikelti su vaiku į prastesnį būstą, bus tik papildomas įrodymas, kad gyvenimas iš tiesų buvo nepakenčiamas. Labai jau neįtikėtinas toks advokato patarimas... Juk jeigu, pvz., vyras smurtaujantis, tai pirmas reikalas būtų apsigyventi atskirai, kad apsaugoti save ir vaiką, o jau paskui skirtis. Kuo šitas atvejis kitoks?
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 16:54)
Nors tiesiogiai ir nepasakyta, bet sau pasidariau išvadą, kad skiriamasi dėl žmonos neištikimybės...
Teoriškai taip.
Bet priežastys, kurios davedė žmoną iki neištikimybės .......
Įsivaizduokit dviejų sutuoktinių gyvenimą......6 metai miegantys atskiruose ne tik lovose, bet ir kambariuose....Vyras daug dirba, jis pavargęs, jam reikia pailsėti.... nevalia jam trukdyti....Žmona nežino, kas yra atostogos, neatsimane, kada buvo su savo vyru svečiuose....negavus dovanų gimtadienio proga.....galų gale - gerai nepadulkinta.....
...... visos dovanėlės ir malonios smulkmenėlės iš JOS pusės, buvo pakomentuotos kaip "bet juk tai brangu"..... "ar mums to tikrai reikėjo".....
Ir dar....Vyras 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jam nereikia kitų...Yra prasti darbiniai, ir yra išeiginiai.....Ir tie išeiginiai nesunešiojami faktiškai, nes jie retai kada dėvimi.....
Tiesa, žmoną pastebi kiti vyrai, nes ji visai daili.... .... sulaukia komplimentų iš kitų, bet tik ne iš savojo.....
Paklausus "ar aš gražiai atrodau?" ...Atsakymas" taip, tu atrodai gražiai"....