Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 01 17, 13:57)
Jei negauni demesio is saviskio, isivaizduoju, kad norisi is kitur gaut rolleyes.gif
Prisipazinsiu, turiu drauga, su kuriuo kelis kartus buvau susitikusi (cia jau po ex isejimo ir pareiskimo del skyrybu padavimo), internetinis kaip nekeista (real susipazint ner laiko rolleyes.gif ). Tai maniskis EX suzinojes, pradejo visokios info apie ji ieskot ir atkase blink.gif Neisivaizduojat, koki skandala pakeliau, kad seka mane, kisas i mano gyvenima! O jis tipo ar gaila pasipasakot, mat jam idomu, su kuo bendrauha jo buvusioji unsure.gif

Tai mano irgi tas pats....įsidėjo namie keyloger, tokią programą, ten visus pokalbius fiksuoja..... ai, nenoriu atsiminti net, šlykštu....per jį raukšlė kaktoj atsirado.....
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 12:57)
gal peržengiau, o gal ir ne.....

Matau, kad gyvenimą susitvarkysit, greitai atsiras kitas (kiti), kuris mokės už jūsų norus. Iš savo pusės diskusiją baigiu. Sėkmės, jei ką...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 13:58)
1. Ne visai to klausiau, nors suprantu, kad norisi išsipasakoti. Aš daugiau dėl teisinių dalykų... Nes jei dėl jūsų kaltės, tai gali būti problemų finansinių...
2. O gal vyras ir nėra visiškai neteisus? Ypač jei sexas su juo nebuvo stiprioji pusė...  g.gif  Bet tikrai nenoriu įžeisti.

..............galiu ir noriu išsipasakot, nes niekas niekada manęs neidentifikuos.....
O gal tuomet paklauskit "kodėl tas sex nebuvo stiprioji mūsų pusė"? Ar monot, kad dėl manęs?
Dabar tas...."kaltės įrodymas" tai kaip mano advokatėsako "ką jis turi? Kokius įrodymus? Aš sakau....."jis turi tik internetinių rašliavų texstą...... ir viskas"..."
Tai juk jokie ne įrodymai..... internete esi laisvas paukštis, gali sau leisti viską..... gali fantazuoti, seilėtis, gali sienom lipti......
Aš galėčiau įrodyti JO kaltę..... Nesu iš jo gavus dovanų, nesu buvus atostogų, aš apskritai su juo NIEKO nesu....
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 14:00)
Matau, kad gyvenimą susitvarkysit, greitai atsiras kitas (kiti), kuris mokės už jūsų norus. Iš savo pusės diskusiją baigiu. Sėkmės, jei ką...

Na, jei būčiau jaunesnė, įsižeičiau......
Tiesiog...nemaytom viena skito akių, negirdim tono..... tembro..... tebūnie....
Aš išsilavinus, laisva (pagaliau) moteris, finansiškai priklausanti dalinai nuo savo mamos, bet dar niekuomet nuo vyro........ nebuvau ir nebūsiu....
Sėkmės ir Jums....

Pagarba

Navy...

2007 01 17

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 01 17, 14:08)
Maniskis irgi mane sekdavo per pc rolleyes.gif nors ir uzdejau pass ant niko prisijungimo. Kol atknisau, kad jis gali kaip adminas prisijungt ir viska keisti  doh.gif Emiau kardinaliu priemoniu - nebeprileidziu isvis prie win, jam palikau "vargti" su linux lotuliukas.gif

jo, maniškis irgi su admin teisėm iki šiol...... va grįš vakare, pasiskaitys, ir smaugs mane..... durnelis.....
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 01 17, 14:15)
Matai, mes abu turejom 2 kompus. Savo issiveze ta pacia diena, kai isvaziavo is musu. Kadangi zinojau jo tradicini visur dedama pass, tai ir pakeiciau. As siaip nekisu nosies i asmeniskus dalykus, o galeciau.... Net jam skirto laisko nuo Tele2 neplesiu, ne man skirtas ir taskas. Principo reikalas.

Aš taip pat....Aš gerbiu kito žmogaus privatumą......
ai, na ką čia ir kalbėti......tuoj turėsiu atostogas..... jei jis bus protingas ir leis išvažiuoti man su vaiku, vyksim į Egiptą...o jei ne - tada nors į Druskininkus...
Nusprendžiau negalvoti negatyviai.....Nors taip atrodo dieną, o vakare, kai grįžta jis - vėl blogos mintys lenda .....
Atsakyti
Na ir pridiskutavot. Paskutinių lapų neskaičiau, bet manau, kad tiek Medinis, tiek navy pernelyg kategoriški.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:57)
O kad ir toks pavyzdys. Eisim į Triušį Kvanką. Aš nusipirkau bilietus po 70 Lt. O jo manymu, reikėjo pirkti po 20 (ar kiek ten) ir sėdėti ten, kur nieko nesimato...

Bilietus galite pirkti kokius norite ir galite. Tačiau jūsų bilietas - jūsų išlaidos, o ne vaiko. Todėl iš jūsų paminėtų 300 vis dar lieka 230 vaikui + 300 skiriami jūsų... Be to, kas mėnesį į Triušį Kvanką turbūt nevaikštote?

QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:08)
O jei jis tok kaip ir aš, tai gerai supranta, kad jei jis gali iš Maximos batus pirkti už 60, tai vaikui vienai vasarai už 130 yra per brangu. Suprantu, kad norisi visko, kas geriausia, bet yra norai ir yra galimybės. Ir vaikas turi suprasti pinigų vertę. Beje, nemanau, kad Triušis Kvanka būtų prastesnis, jei bilietai būtų po 20 Lt. Juk ne stadione turbūt filmas buvo... O ir galima palaukti, po poros metų prieš kalėdas jį rodys per tv3.

Štai čia jūs klystate. Brangūs batai ne visada yra kokybiški, bet kokybiški - visada brangūs. Jūs esate suaugęs vyras, vaiko organizmas dar tik auga, formuojasi. Labai daug vaikų šiais laikais turi ortopedinių problemų dėl neteisingos avalynės, todėl į vaiko avalynę ir aprangą bei baldus investuoti būtina. Nes taupymas šiuo atveju yra sveikatos sąskaita. O bilietų kaina visuose renginiuose visada priklauso nuo sėdėjimo vietos patogumo, todėl drįsčiau teigti, kad pigesnėse vietose spektaklis būtų prastesnis. Pastebėjau, jog domitės teise, tai turėtumėte žinoti, kad teismuose laikomasi nuostatos, kad po skyrybų vaiko padėtis neturi pablogėti. Tai reiškia, kad jei vaikas lanko kelis būrelis, nešioja firminius batus ir rūbus, taip ir turi likti.

QUOTE(navy @ 2007 01 17, 12:53)
O jo apipirkimas? Gal geriau nereikia, aaa? Atsimenu, kai gimė vaikas, atvažiavo jo motina ir atvežė dovanų baisų, kraupų kostiumėlį, kurį aš vėliau padėjau prie konteinerio. Jo skonis ir supratimas gana prastas.

Bet jūsų sūnui jau 7 metai. Manau, kad apsipirkdamas su tėvu jis galėtų išreikšti savo nuomonę ir norus. Iš to daug išloštumėte - tėvas pamatytų, kiek viskas kainuoja, tuo pačiu pabūtų su sūnum, jums liktų pinigų kitiem reikalam ir t.t.

QUOTE(navy @ 2007 01 17, 13:01)
Man padeda darbingo amžiaus mano mama. Be abejo, be jos man būtų sunku.

QUOTE(navy @ 2007 01 17, 13:08)
Na taip, aš labai vertinu jos pagalbą......Ir nesuprantu moterų, kurios "neserga" anūkų liga....

Anūkus myli dauguma močiučių, bet meilė šiuo atveju neturi būti = išlaikymas. Juk vaikus tėvai turi išlaikyti iki pilnametystės, o jums jau turbūt seniai suėjo 18?
Atsakyti

Bet jūsų sūnui jau 7 metai. Manau, kad apsipirkdamas su tėvu jis galėtų išreikšti savo nuomonę ir norus. Iš to daug išloštumėte - tėvas pamatytų, kiek viskas kainuoja, tuo pačiu pabūtų su sūnum, jums liktų pinigų kitiem reikalam ir t.t.

ne, tai netiesa. Sūnus mano dar tikrai nesupranta, ar tas megztukas akrylinis, ar medvilninis. Ar tie marškinėliai polysteriniai, ar medvilniniai. O tėvui, tai kad tik pigiau.
Kiek viskas kainuoja jis nepamatys, nes jis paprasčiausiai neis ten, kur parduodami kokybiški daiktai.
Atsakyti
Dėkui, panele_Prym, laukiau jūsų komentaro.
Nesutinku, kad kokybiški daiktai visuomet brangūs. Jei vaikui nereikia specialios ortopedinės avalinės (apie tai nebuvo pasakyta) tai Nelabai suprantu, kodėl mano medinukas gali vaikščioti su basutėmis už 35Lt, o šitos moters būtinai turi vaikščioti už 130Lt, nors mano pajamos didesnės. Kokybė toks dalykas, kurio neišmatuosi. Jūsų mercedesas kokybiškas, mano opelis - taip pat, didesnių problemų neturiu. Gal norėtumėt keistis? (Čia šiaip, apie kokybę smile.gif )
Beje, dėl po skyrybų vaiko padėties... Kiek suprantu vaiko tėvui keletas biznių neišdegė, todėl materialinė padėtis pasikeitė. Neprieštarausite, kad pasikeitus vaiko tėvų materialiniai padėčiai, jų indėlis į vaiko išlaikymą gali keistis? Beje, gal tai viena iš vis dar vykstančių skyrybų priežąsčių....
Apranga žinoma turi būti kokybiška - tegu mama nusiperka medvilnės ir pasiuva iš jos drabužių. Bus labai kokybiška, natūrali, pritaikyta pagal vaiką... O dėl baldų... Jei teismui bus pateikti įrodymai, kad vaiko estetiniam vystymuisi reikalingi Liudviko XIV autentiški baldai, tai gal... bliamba, aš tiek metų su broliu vienoj lovoj miegojau... Reikėtų išsireikalauti kompensacijos iš tėvų....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 14:50)
Dėkui, panele_Prym, laukiau jūsų komentaro.
Nesutinku, kad kokybiški daiktai visuomet brangūs. Jei vaikui nereikia specialios ortopedinės avalinės (apie tai nebuvo pasakyta) tai Nelabai suprantu, kodėl mano medinukas gali vaikščioti su basutėmis už 35Lt, o šitos moters būtinai turi vaikščioti už 130Lt, nors mano pajamos didesnės. Kokybė toks dalykas, kurio neišmatuosi. Jūsų mercedesas kokybiškas, mano opelis - taip pat, didesnių problemų neturiu. Gal norėtumėt keistis? (Čia šiaip, apie kokybę smile.gif )
Beje, dėl po skyrybų vaiko padėties... Kiek suprantu vaiko tėvui keletas biznių neišdegė, todėl materialinė padėtis pasikeitė. Neprieštarausite, kad pasikeitus vaiko tėvų materialiniai padėčiai, jų indėlis į vaiko išlaikymą gali keistis? Beje, gal tai viena iš vis dar vykstančių skyrybų priežąsčių....
Apranga žinoma turi būti kokybiška - tegu mama nusiperka medvilnės ir pasiuva iš jos drabužių. Bus labai kokybiška, natūrali, pritaikyta pagal vaiką... O dėl baldų... Jei teismui bus pateikti įrodymai, kad vaiko estetiniam vystymuisi reikalingi Liudviko XIV autentiški baldai, tai gal... bliamba, aš tiek metų su broliu vienoj lovoj miegojau... Reikėtų išsireikalauti kompensacijos iš tėvų....

Jei aš turėčiau jėgų toliau su juo gyventi, aš galėčiau išsiskirti pagal ieškinį, mano pačios pateiktą jam, kaip santuokos nutraukimą dėl jo kaltės. Man taip pasakė advokatė. Bet aš pasiduodu jam, nes aš nebegaliu gaišti gyvenimo su kvailiais.....
Beje, biznis tai neišdegė, bet kad babkes išplovė (apie500 000 neapmokestintų pinigų), apie tai nutylėjau......Ir man iki jo pinigų neprisikast, nes jų nėra....jie niekur nefigūruoja...jokie popieriiai jų nerodo.....
Atsakyti
Na, man tas posakis "Dabar metė biznį...... ir sėdi ant 3000 algos....." daug ką pasako ax.gif cool.gif Kaip suprantu, čia ir problemų pradžia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodulys: 17 sausio 2007 - 14:01
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 17, 15:00)
Na, man tas posakis "Dabar metė biznį...... ir sėdi ant 3000 algos....." daug ką  ax.gif  cool.gif Kaip suprantu, čia ir problemų pradžia cool.gif

nelabai supratau....
Atsakyti
Nebesvarbu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti