Na ir pridiskutavot. Paskutinių lapų neskaičiau, bet manau, kad tiek Medinis, tiek navy pernelyg kategoriški.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:57)
O kad ir toks pavyzdys. Eisim į Triušį Kvanką. Aš nusipirkau bilietus po 70 Lt. O jo manymu, reikėjo pirkti po 20 (ar kiek ten) ir sėdėti ten, kur nieko nesimato...
Bilietus galite pirkti kokius norite ir galite. Tačiau jūsų bilietas - jūsų išlaidos, o ne vaiko. Todėl iš jūsų paminėtų 300 vis dar lieka 230 vaikui + 300 skiriami jūsų... Be to, kas mėnesį į Triušį Kvanką turbūt nevaikštote?
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:08)
O jei jis tok kaip ir aš, tai gerai supranta, kad jei jis gali iš Maximos batus pirkti už 60, tai vaikui vienai vasarai už 130 yra per brangu. Suprantu, kad norisi visko, kas geriausia, bet yra norai ir yra galimybės. Ir vaikas turi suprasti pinigų vertę. Beje, nemanau, kad Triušis Kvanka būtų prastesnis, jei bilietai būtų po 20 Lt. Juk ne stadione turbūt filmas buvo... O ir galima palaukti, po poros metų prieš kalėdas jį rodys per tv3.
Štai čia jūs klystate. Brangūs batai ne visada yra kokybiški, bet kokybiški - visada brangūs. Jūs esate suaugęs vyras, vaiko organizmas dar tik auga, formuojasi. Labai daug vaikų šiais laikais turi ortopedinių problemų dėl neteisingos avalynės, todėl į vaiko avalynę ir aprangą bei baldus investuoti būtina. Nes taupymas šiuo atveju yra sveikatos sąskaita. O bilietų kaina visuose renginiuose visada priklauso nuo sėdėjimo vietos patogumo, todėl drįsčiau teigti, kad pigesnėse vietose spektaklis būtų prastesnis. Pastebėjau, jog domitės teise, tai turėtumėte žinoti, kad teismuose laikomasi nuostatos, kad po skyrybų vaiko padėtis neturi pablogėti. Tai reiškia, kad jei vaikas lanko kelis būrelis, nešioja firminius batus ir rūbus, taip ir turi likti.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 12:53)
O jo apipirkimas? Gal geriau nereikia, aaa? Atsimenu, kai gimė vaikas, atvažiavo jo motina ir atvežė dovanų baisų, kraupų kostiumėlį, kurį aš vėliau padėjau prie konteinerio. Jo skonis ir supratimas gana prastas.
Bet jūsų sūnui jau 7 metai. Manau, kad apsipirkdamas su tėvu jis galėtų išreikšti savo nuomonę ir norus. Iš to daug išloštumėte - tėvas pamatytų, kiek viskas kainuoja, tuo pačiu pabūtų su sūnum, jums liktų pinigų kitiem reikalam ir t.t.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 13:01)
Man padeda darbingo amžiaus mano mama. Be abejo, be jos man būtų sunku.
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 13:08)
Na taip, aš labai vertinu jos pagalbą......Ir nesuprantu moterų, kurios "neserga" anūkų liga....
Anūkus myli dauguma močiučių, bet meilė šiuo atveju neturi būti = išlaikymas. Juk vaikus tėvai turi išlaikyti iki pilnametystės, o jums jau turbūt seniai suėjo 18?