Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:52)
jei navy vaikui dar reikai pampersų, tai vaikas tuomet turi sutrikimų ir jam reikalingas gydymas, kurį kompensuoti taip pat turi vaiko tėvas.

nekalbejau apie konkretaus dalyvio konkretu vaika ax.gif siaip klausimas toks iskilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:20)
Na, jo atlyginimas yra 3 000 Lt. Ar manote, kad, gyvendamas vienas , jis negali leisti sau vaikui nupirkti batų už 130?

Manau, kad už tokį atlyginimą neišeis tenkinti visas užgaidas. Puikiai tinka ir už 35 iš Maximos. Mano medinukas nešioja tokius, nesiskundžia, o yra pakankamai išlepintas. Kvailai atrodo, kai svarbu ne tai ar tinka daiktas ar jis patogus, o tai, kad jis būtų brangus ir garsios firmos. O po to drausti vaikui čiuožti per asfaltą tomis basutėmis, ar į medžius lipti, nes brangiai kainuoja.
Teisingai <ooo> pasakė, perkant tokius batus, lupdažiams nebeužteks...
Nepyk, <ooo> žinau, kad taip nesakėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:26)
Manau, kad už tokį atlyginimą neišeis tenkinti visas užgaidas. Puikiai tinka ir už 35 iš Maximos. Mano medinukas nešioja tokius, nesiskundžia, o yra pakankamai išlepintas. Kvailai atrodo, kai svarbu ne tai ar tinka daiktas ar jis patogus, o tai, kad jis būtų brangus ir garsios firmos. O po to drausti vaikui čiuožti per asfaltą tomis basutėmis, ar į medžius lipti, nes brangiai kainuoja.

Ties tuo ir pabaigsime....Tiesieg diskusija su jumis bevertė.....
...tik..... kalbant apie "drausi vaikui čiuožti per asfalta..."....Aš savo sūnui leidžiu laisvai elgtis drabužių atžvilgiu.....Niekada nedariau tragedijos, jei išsitepė, suplėšė ar dar ką nors....Proto ribose, žinoma. O štai mano vyras - visuomet mėgėjas zyzti kaip boba, nelipk, suplėšysi, ištepsi.....
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:31)
Ties tuo ir pabaigsime....Tiesieg diskusija su jumis bevertė.....

Sutinku su jumis. Tik labai jau man smalsu pasidarė... Jei ne paslaptis, kiek jūs uždirbate?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:32)
Sutinku su jumis. Tik labai jau man smalsu pasidarė... Jei ne paslaptis, kiek jūs uždirbate?

Ne, tikrai ne paslaptis. Aš uždirbu 1200 Lt. Vasarą jau turėsiu diplomą, todėl prisidės dar 150 Lt.+ 50 Lt valstybės pašalpa. Ir taip mes turime......1400 Lt.....
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:35)
Ne, tikrai ne paslaptis. Aš uždirbu 1200 Lt. Vasarą jau turėsiu diplomą, todėl prisidės dar  150 Lt.+ 50 Lt valstybės pašalpa. Ir taip mes turime......1400 Lt.....

Mjoooo... Norai dideli, o galimybės kol kas ne. Šiaip tai yra dar vienas būdas, kuriuo moterys noriai naudojasi ir kurį dažnai noriai priima tėvai. Jei normaliai pakalbėtumėte su vaiko tėvu, gal jis sutiktų "apipirkti" vaiką kartas nuo karto. Nupirktų jam drabužius, tokius kokius norėtų ir nebūtų gaila. Nustebtumėte, kiek daug tėvas gali išleisti savo vaikui. Ir į spektaklius jie galėtų kartu nueiti. Tiesa tam reikėtų palaikyti normalius santykius. Bet gal dėl sūnaus tai įmanoma ?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 13:26)

Medini, cia provokacija? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 17 sausio 2007 - 11:45
QUOTE(ooo @ 2007 01 17, 11:45)
Medini, cia provokacija?  ax.gif

Dedukcija smile.gif Jei 300Lt alimentų - 130Lt batams, lieka 170. O sakėt, kad panašiai lūpdažis kainuoja (hm, dabar pagalvojau ar čia batai pigūs ar lūpdažis brangus?). Taigi, kaip sako žurnaliūgos - "perfrazavau jūsų žodžius". Atsiprašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:42)
Mjoooo... Norai dideli, o galimybės kol kas ne. Šiaip tai yra dar vienas būdas, kuriuo moterys noriai naudojasi ir kurį dažnai noriai priima tėvai. Jei normaliai pakalbėtumėte su vaiko tėvu, gal jis sutiktų "apipirkti" vaiką kartas nuo karto. Nupirktų jam drabužius, tokius kokius norėtų ir nebūtų gaila. Nustebtumėte, kiek daug tėvas gali išleisti savo vaikui. Ir į spektaklius jie galėtų kartu nueiti. Tiesa tam reikėtų palaikyti normalius santykius. Bet gal dėl sūnaus tai įmanoma ?

Na, galiu leisti sau visišką atvirumą. Man tų 300 Lt , kuriuos jis man numeta, man jų nereikia išvis, aš norėjau atsisakyti, nes tai žemina mano orumą. Ir be to, kas ten žino kaip ten bus? Gal jis senatvėje sūnui prikiš, kad "va, išlaikiau tave, dabar tu mane žiūrėk...." Na, tiesiog čia improvizuoju ir tiek, bet realiai aš atsissakyti alimentų, kiek jų bebūtų, aš negaliu, nes pagal vaiko teisių konvenciją, tai pažeistų vaiko teises. Todėl esu priimta paimti tą išmaldą...."Ledam ir būreliam" kaip mano mama sako.....
O jo apipirkimas? Gal geriau nereikia, aaa? Atsimenu, kai gimė vaikas, atvažiavo jo motina ir atvežė dovanų baisų, kraupų kostiumėlį, kurį aš vėliau padėjau prie konteinerio. Jo skonis ir supratimas gana prastas.
Ir nesupraskite klaidingai. Aš nesivaikau garsių firmų. Tačiau kokybė ir komfortas turi būti.

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:50)
Dedukcija smile.gif Jei 300Lt alimentų - 130Lt batams, lieka 170. O sakėt, kad panašiai lūpdažis kainuoja (hm, dabar pagalvojau ar čia batai pigūs ar lūpdažis brangus?). Taigi, kaip sako žurnaliūgos - "perfrazavau jūsų žodžius". Atsiprašau smile.gif

Mano lūpdažis kainuoja viso labo tik 36 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 13:50)

o as tai cia truputi su ironija del to lupdazio parasiau, kai sako,kad uz duodamus vaikui 130 litu sau kosmetika mama pirkines, tai tik su ironija ir gali reaguot...
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:53)
O jo apipirkimas? Gal geriau nereikia, aaa?

Vienas dalykas yra šliaužtinukus nupirkti, kitas - 7 metų vyrą aprengti. Neįkiši bet ko. O jei vaikas gerai jausis ir jam patiks - koks skirtumas kiek tas daiktas kainavo...
Beje, kaip uzdirbanti 1200Lt gana drąsiai sakote, kad 300Lt nereikia. Manau, kad daugelis čia esančių vienišų mamų jums nepritars. O gal paatvirausite ir pasakysite, kas jus išlaiko?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 17, 12:54)
o as tai cia truputi su ironija del to lupdazio parasiau, kai sako,kad uz duodamus vaikui 130 litu sau kosmetika mama pirkines, tai tik su ironija ir gali reaguot...

Nenuostabu, nes vyrai neturi instinkto aprūpinti vaikus. Juk mes, moterys, nepirksime lūpdažių, jei vaikas neturės būtiniausių dalykų. O štai vyras nesupras, kad jis neturi pačio būtiniausio.
Atsakyti