QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:42)
Mjoooo... Norai dideli, o galimybės kol kas ne. Šiaip tai yra dar vienas būdas, kuriuo moterys noriai naudojasi ir kurį dažnai noriai priima tėvai. Jei normaliai pakalbėtumėte su vaiko tėvu, gal jis sutiktų "apipirkti" vaiką kartas nuo karto. Nupirktų jam drabužius, tokius kokius norėtų ir nebūtų gaila. Nustebtumėte, kiek daug tėvas gali išleisti savo vaikui. Ir į spektaklius jie galėtų kartu nueiti. Tiesa tam reikėtų palaikyti normalius santykius. Bet gal dėl sūnaus tai įmanoma ?
Na, galiu leisti sau visišką atvirumą. Man tų 300 Lt , kuriuos jis man numeta, man jų nereikia išvis, aš norėjau atsisakyti, nes tai žemina mano orumą. Ir be to, kas ten žino kaip ten bus? Gal jis senatvėje sūnui prikiš, kad "va, išlaikiau tave, dabar tu mane žiūrėk...." Na, tiesiog čia improvizuoju ir tiek, bet realiai aš atsissakyti alimentų, kiek jų bebūtų, aš negaliu, nes pagal vaiko teisių konvenciją, tai pažeistų vaiko teises. Todėl esu priimta paimti tą išmaldą...."Ledam ir būreliam" kaip mano mama sako.....
O jo apipirkimas? Gal geriau nereikia, aaa? Atsimenu, kai gimė vaikas, atvažiavo jo motina ir atvežė dovanų baisų, kraupų kostiumėlį, kurį aš vėliau padėjau prie konteinerio. Jo skonis ir supratimas gana prastas.
Ir nesupraskite klaidingai. Aš nesivaikau garsių firmų. Tačiau kokybė ir komfortas turi būti.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:50)
Dedukcija
Jei 300Lt alimentų - 130Lt batams, lieka 170. O sakėt, kad panašiai lūpdažis kainuoja (hm, dabar pagalvojau ar čia batai pigūs ar lūpdažis brangus?). Taigi, kaip sako žurnaliūgos - "perfrazavau jūsų žodžius". Atsiprašau
Mano lūpdažis kainuoja viso labo tik 36 Lt.