QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 11:42)
Vaiko tėvas turi teisę ir pareigą kontroliuoti, kaip panaudojami jo vaiko išlaikymui skiriami pinigai. Apie tai, kad "nieko negausi" tai jis pajuokavo...
Bet čia ne taip yra viskas. Aš pratus pire kokybės, komforto, negaliu pakęsti tokios politikos "pigiai ir daug"....
Mano vaiko batai privalo būti odiniai, imkim "barteka" - basutes apie 130 lt. O jo požoūris toks, kad tas basutes galėjau nupirkti maximoj už 35 lt.
Einam toliau. Aš manau, kad vaikas turi teisę/gali lankyti būrelių tiek, kiek jis nori, pajėgia, gali, domisi , sugeba ir t.t. O jam atrodo, kad užtenka vieno, "nes brangu"....
Oi, dar daug aš galėčiau privardinti visko....
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 11:52)
jei navy vaikui dar reikai pampersų, tai vaikas tuomet turi sutrikimų ir jam reikalingas gydymas, kurį kompensuoti taip pat turi vaiko tėvas.
ne, kažką sumaišėte. Mano vaikui litą mėn 7 metai. Šiuo metu iš vyro gaunu ne 130, o 300 LT.
Papildyta:
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:54)
Bet čia ne taip yra viskas. Aš pratus pire kokybės, komforto, negaliu pakęsti tokios politikos "pigiai ir daug"....
Mano vaiko batai privalo būti odiniai, imkim "barteka" - basutes apie 130 lt. O jo požoūris toks, kad tas basutes galėjau nupirkti maximoj už 35 lt.
Einam toliau. Aš manau, kad vaikas turi teisę/gali lankyti būrelių tiek, kiek jis nori, pajėgia, gali, domisi , sugeba ir t.t. O jam atrodo, kad užtenka vieno, "nes brangu"....
Oi, dar daug aš galėčiau privardinti visko....
Papildyta:
ne, kažką sumaišėte. Mano vaikui litą mėn 7 metai. Šiuo metu iš vyro gaunu ne 130, o 300 LT.
O kad ir toks pavyzdys. Eisim į Triušį Kvanką. Aš nusipirkau bilietus po 70 Lt. O jo manymu, reikėjo pirkti po 20 (ar kiek ten) ir sėdėti ten, kur nieko nesimato...