Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

Merginos, o tame posėdyje kai paduodi dėl išlaikymo padidinimo reikia dalyvauti ar nusprendžiama tyliai?

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 01 15, 22:19)
ne siaip ne bedarbis, tik tolimuju reisu vairuotojas ir uzdirba minimuma doh.gif

Maniškis irgi kol antstoliams nepadaviau pasakodavo, kad kas savaitę atlyginimą gauna, gerai uždirba, bet vaikams nemokėjo. Trūko kantrybė, nuėjau pas antstolius, pasikeitė plokštelė, gauna minimumą ir tik kartą per mėnesį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Meluoja jie visi, žalčiai
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 15, 17:16)
tai tu dar neblogai turi, as ir tiek negaunu schmoll.gif man sumoka tik po 125lt.

Nuo sausio pirmos 1MGL jau nebe 125, o 130lt.
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2007 01 15, 21:27)
Maniškis irgi kol antstoliams nepadaviau pasakodavo, kad kas savaitę atlyginimą gauna, gerai uždirba, bet vaikams nemokėjo. Trūko kantrybė, nuėjau pas antstolius, pasikeitė plokštelė, gauna minimumą ir tik kartą per mėnesį  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Meluoja jie visi, žalčiai

aisku kad meluoja, kazkaip nesutikau nei vieno tolimu reisu vairuotojo, kuris skustusi savo atlyginimu ar sakytu, kad minimuma gauna doh.gif tuo labiau, kad su juo kartau dirbo ir musu bendras draugas, tai kazkaip neminejo, kad minimuma uzdirba lotuliukas.gif

QUOTE(marsiukė @ 2007 01 15, 21:39)
Nuo sausio pirmos 1MGL jau nebe 125, o 130lt.

a koks skirtumas 125 ar 130, juk tie 5lt, man nieko nekeicia schmoll.gif
Atsakyti
Oi, nu bet kokie jie kiaulės ....Maniškis tai žinai kaip sako? Atseit "tu, karve, kosmetiką sau brangią pirksi už mano pinigus (atseit tuos alimentus, kur gaučiau)....Tai jau NE, nieko negausi...."
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 10:40)
Oi, nu bet kokie jie kiaulės ....

Vaiko tėvas turi teisę ir pareigą kontroliuoti, kaip panaudojami jo vaiko išlaikymui skiriami pinigai. Apie tai, kad "nieko negausi" tai jis pajuokavo...
Atsakyti
nu jo... uz 130 gal koks lupdazis ir iseina... o siaip, kiek pampersai menesiui kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 17, 10:47)
o siaip, kiek pampersai menesiui kainuoja?  g.gif

jei navy vaikui dar reikai pampersų, tai vaikas tuomet turi sutrikimų ir jam reikalingas gydymas, kurį kompensuoti taip pat turi vaiko tėvas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 11:42)
Vaiko tėvas turi teisę ir pareigą kontroliuoti, kaip panaudojami jo vaiko išlaikymui skiriami pinigai. Apie tai, kad "nieko negausi" tai jis pajuokavo...

Bet čia ne taip yra viskas. Aš pratus pire kokybės, komforto, negaliu pakęsti tokios politikos "pigiai ir daug"....
Mano vaiko batai privalo būti odiniai, imkim "barteka" - basutes apie 130 lt. O jo požoūris toks, kad tas basutes galėjau nupirkti maximoj už 35 lt.
Einam toliau. Aš manau, kad vaikas turi teisę/gali lankyti būrelių tiek, kiek jis nori, pajėgia, gali, domisi , sugeba ir t.t. O jam atrodo, kad užtenka vieno, "nes brangu"....
Oi, dar daug aš galėčiau privardinti visko....

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 11:52)
jei navy vaikui dar reikai pampersų, tai vaikas tuomet turi sutrikimų ir jam reikalingas gydymas, kurį kompensuoti taip pat turi vaiko tėvas.

ne, kažką sumaišėte. Mano vaikui litą mėn 7 metai. Šiuo metu iš vyro gaunu ne 130, o 300 LT.
Papildyta:
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:54)
Bet čia ne taip yra viskas. Aš pratus pire kokybės, komforto, negaliu pakęsti tokios politikos "pigiai ir daug"....
Mano vaiko batai privalo būti odiniai, imkim "barteka" - basutes apie 130 lt. O jo požoūris toks, kad tas basutes galėjau nupirkti maximoj už 35 lt.
Einam toliau. Aš manau, kad vaikas turi teisę/gali lankyti būrelių tiek, kiek jis nori, pajėgia, gali, domisi , sugeba ir t.t. O jam atrodo, kad užtenka vieno, "nes brangu"....
Oi, dar daug aš galėčiau privardinti visko....

Papildyta:
ne, kažką sumaišėte. Mano vaikui litą mėn 7 metai. Šiuo metu iš vyro gaunu ne 130, o 300 LT.

O kad ir toks pavyzdys. Eisim į Triušį Kvanką. Aš nusipirkau bilietus po 70 Lt. O jo manymu, reikėjo pirkti po 20 (ar kiek ten) ir sėdėti ten, kur nieko nesimato...
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 10:57)
Mano vaiko batai privalo būti odiniai, imkim "barteka" - basutes apie 130 lt.

Tuomet uždirbkite 10 000Lt ir aprūpinkite savo vaiką viskuo. Vaiku privalo rūpintis ir išlaikyti abu tėvai. Nesugebate - vaiko tėvas manyčiau pasiims vaiką pas save.
Kitas būdas - susiraskite kitą idiotą, kuris jumis viskuom aprūpins.
Beje, jei vaikas susidomės Formule1 ir jam skubiai prireiks treniruotėms mažai važinėtos formulės (poros milijonų gal užtektų) - perspėkite vaiko tėvą iš anksto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 17 sausio 2007 - 11:01
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 11:59)
Tuomet uždirbkite 10 000Lt ir aprūpinkite savo vaiką viskuo. Vaiku privalo rūpintis ir išlaikyti abu tėvai. Nesugebate - vaiko tėvas manyčiau pasiims vaiką pas save.
Kitas būdas - susiraskite kitą idiotą, kuris jumis viskuom aprūpins.
Beje, jei vaikas susidomės Formule1 ir jam skubiai prireiks treniruotėms mažai važinėtos formulės (poros milijonų gal užtektų) - perspėkite vaiko tėvą iš anksto...

Na, aš juk sakiau, jūs ne išimtis, nes jūs - kiaulė....Atleiskite....
Jūsų požiūris nesiekia toliau, nei mano vyro......
Kol kas vaiku rūpinuosi daugiau aš, nei jis. Tiek, kiek jam suteikiu aš, mano vyras jam tikrai nesuteiks....Nei pamaitins, nei aprengs, nei pramogų tiek nesuteiks.
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 11:04)
Na, aš juk sakiau, jūs ne išimtis, nes jūs - kiaulė....Atleiskite....
Jūsų požiūris nesiekia toliau, nei mano vyro......

Dėl kiaulės nepykstu, nesu vegetaras. Matote, nesu milijonierius. Jei jūsų vyras toks - tuomet tikrai gal perdaug spaudžia, galėtų skirti kokia 10000Lt mėnesiui. O jei jis tok kaip ir aš, tai gerai supranta, kad jei jis gali iš Maximos batus pirkti už 60, tai vaikui vienai vasarai už 130 yra per brangu. Suprantu, kad norisi visko, kas geriausia, bet yra norai ir yra galimybės. Ir vaikas turi suprasti pinigų vertę. Beje, nemanau, kad Triušis Kvanka būtų prastesnis, jei bilietai būtų po 20 Lt. Juk ne stadione turbūt filmas buvo... O ir galima palaukti, po poros metų prieš kalėdas jį rodys per tv3.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 12:08)
Dėl kiaulės nepykstu, nesu vegetaras. Matote, nesu milijonierius. Jei jūsų vyras toks - tuomet tikrai gal perdaug spaudžia, galėtų skirti kokia 10000Lt mėnesiui. O jei jis tok kaip ir aš, tai gerai supranta, kad jei jis gali iš Maximos batus pirkti už 60, tai vaikui vienai vasarai už 130 yra per brangu. Suprantu, kad norisi visko, kas geriausia, bet yra norai ir yra galimybės. Ir vaikas turi suprasti pinigų vertę. Beje, nemanau, kad Triušis Kvanka būtų prastesnis, jei bilietai būtų po 20 Lt. Juk ne stadione turbūt filmas buvo... O ir galima palaukti, po poros metų prieš kalėdas jį rodys per tv3.

Triušis Kvanka - tai artistų pasirodymas ant ledo, nesvarbu, tai nėra pirmo būtinumo dalykas. Tačiau dėl avalynės ........
Na, jo atlyginimas yra 3 000 Lt. Ar manote, kad, gyvendamas vienas , jis negali leisti sau vaikui nupirkti batų už 130?
Atsakyti