Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(keti24 @ 2006 12 10, 20:11)
siuo metu gyvenu su vyru,kuris nera mano vaiko tetis.ir zadu palikti ji,nes pavargau nuo gerimonuo smugiu.kas svarbiausia puse metu negere,ir nesakau kad ziauriai geria,bet negaliu as pakest gerianciu nes visa vaikyste tai maciau.taip,palikti tai palikti,bet mamos,kaip isgyventi.zinau dauguma sakys ne tu pirma ne tu paskutine,bet kai kas turi bent tevus,gimines,ar stoga virs galvos,as gi neturiu nei mamos nei giminiu lietuvoje.kol kas nuoma pigi,bet rugseji tex issikraustyt,ka tada daryt?juk vien nuoma kokia,o kur maistas,aukle,darzelis,rubai.zinau kad kaip nors dievas man pades,visada padedavo,ir anksciau budavo sunku,juk nuo 13m nebegyvenu su tevais,bet tada buvau viena,o dabar yra mano aukselis,kurio nenoriu nuskriausti.as nevilty.mamos,ka man daryti?

netraumuok savo ir savo vaiko gyvenimo, palik tą diedą ir kuo greičiau. tikrai neprapulsi.
Atsakyti
QUOTE(keti24 @ 2006 12 11, 11:41)
as vilniuje gyvenu,o aukle man reikalinga kai sirgs,ir nera kam is darzo paimt nes mano darbas iki 21.bet jis sake vel tvarkysis,nes buvo uzkalbetas,tai puse metu negere.

Nesigreziok tu i ta vel tvarkysis, paklausyk geru patarimu nes niekas tai ir nepasikeis puse metu negers uzsikodaves po to vel gers ir tai tesis ir tesis ir tesis ar tau to reikia schmoll.gif pagalvok apie savo vaika ir suteik jam normalu gyvenima mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar ka galiu pasakyti , kiek girdejaus atveju su tuo uzsikodavimu , tai po to kodo kai nutruksta , pradeda dar labiau gerti. buk gerute , padaryk tai del savo vaikucio ir duok sau bei dukrytei galimybe gyventi kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei žmogus iš ties nori pasitaisyti, tai kodavimas tam padeda, bet turi norėti pats, o negalvoti, kad štai užsikoduosiu ir negersiu. Kodavimas (užkalbėjimai ar pan.), tai tik psichologinis žmogaus spaudimas, kurio metu jis bijo gerti, nes gali numirti (susirgti ar ką jie ten sako). Bet kodavimas iš tikrųjų nieko nereiškia. Tu kodavimo metu gali vėl pradėti gerti ir tau niekas nenutiks. Daugumas bijo to ką susako koduotojai ir pasibaigus kodavimui viskas prasideda iš naujo. Bet yra ir kitaip. Pažįstu vieną žmogų kuris daug gėrė. Ir trūko visai nedaug, kad jis jau būtų tapęs pijoku. Tačiau Dievas jam davė vieną šansą. Jis prigėrė kaip "kiaulė" ir važiavo automobiliu naktį. Užmigo ir nukrito į kanalą. Iš mašinos liko laužas, o pačiam niekas neatsitiko. Jis verkė ir suprato. Iš pradžių buvo sunku mesti gerti ir jis užsikodavo. Užsikodavo, nes jis norėjo nebegerti, pradėti naują gyvenimą, bet tam jam reikėjo pagalbos. Pusė metų buvo sunku, o paskui....Nebegeria jau 2,5 metų, nors kodavimas baigėsi prieš 1,5 m. Negeria, nes jis taip nori. Nes gali būt kad antro šanso jam Dievas nebeduos.
Atsakyti
jo vat i toki sukretima tai tikrai tikiu...kai zmogus pastatomas veidu i mirti tai tikrai geriausias kodas. bet.....
Atsakyti
Kai mano ex isgerdavo, tai reikdavo gerti iki "graibymo lentos", o kita diena pachmielas ir vel prisigerdavo. Taip galedavo po 3d., o visa tai juk kainuoja. Sunkiai gyvenom, o dar plius negryzimai namo po kelias paras, jis deda gastroliu pinigai na lieva, na prava, o as vaikui poto vos pienui sukrapstydavau, o pati apie pavalgyma, net minties. Kai jau kantrybe isseko, tai pagalvojau ar dabar nera uz ka gyventi ar kai busiu viena, bet nors niekas nervu negadins ir del kazkokio priedurnio naktim nors ramiai pradesiu miegoti.
Isvijau, buvo sunku, bet to niekada nepasigailejau schmoll.gif
Neverta aukoti savo gyvenimo del degradu, kuriems jo artimieji neegziztuoja, tik jis pats.
Atsakyti
labai protingai padarei, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 12 28, 23:23)
labai protingai padarei, drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2005 04 25, 23:17)
SVEIKOS MAMYTES,

Na,man teko daug permastyti,pertvarkyti savo gyvenime ir priejau prie isvados ,jog nenoriu susstoti siame mirtiname sastingyje,noriu tobuleti,eiti i prieki!(eiti studijuoti,pirkti buta ir t.t)
Na,bet kaip begalvojant viskas atsiliepia ir í financini vienisos mamytes gyvenima.Norejau pasiteirauti is kur semiates ne tik kantrybes,stiprumo ,bet ir kaip jums sekasi teisingai suskirstyti  savo pajamas ,kad  sekmingai isgyventumete ..ar tai imanoma?! g.gif

Vyras duoda kas mėnesį po niekingus 300 Lt.
Va, šiandien nusipirkau 2 bilietus į Triušį kvanką po 70 Lt, paskui sumoku už vaiko būrelius, dar žuvies taukų kapsulių pirkau. Ir viskas, 300 Lt nebėra per porą dienų.
O mano pačios alga 1200 Lt....... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 14, 15:35)
Vyras duoda kas mėnesį po niekingus 300 Lt.
Va, šiandien nusipirkau 2 bilietus į Triušį kvanką po 70 Lt, paskui sumoku už vaiko būrelius, dar žuvies taukų kapsulių pirkau. Ir viskas, 300 Lt nebėra per porą dienų.
O mano pačios alga 1200 Lt....... unsure.gif

tai tu dar neblogai turi, as ir tiek negaunu schmoll.gif man sumoka tik po 125lt.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 15, 18:16)
tai tu dar neblogai turi, as ir tiek negaunu schmoll.gif man sumoka tik po 125lt.

Tai bedarbis tada?
Žinai, aš tai ruošiuosi saviškį duoti į teismą pakartotinai, pagal ieškinį. Advokatė pakonsultavo, kad mažiausiai 600 laimėčiau. Manau, tai būtų teisinga.
Atsakyti
QUOTE(navy @ 2007 01 15, 17:19)
Tai bedarbis tada?
Žinai, aš tai ruošiuosi saviškį duoti į teismą pakartotinai, pagal ieškinį. Advokatė pakonsultavo, kad mažiausiai 600 laimėčiau. Manau, tai būtų teisinga.

ne siaip ne bedarbis, tik tolimuju reisu vairuotojas ir uzdirba minimuma doh.gif

na jei tikrai laimesi, tai bandyk bigsmile.gif
Atsakyti