Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

Bet zinot, as kaip tik siandien kitam (teisininku) forume skaitinejau, tai ten buvo daug aiskinamasi del vaiko palikimo teciui (po skyrybu), vot ir pagalvojau - kas butu, jei mano vaikeli paliktu teciui, nes jis geriau galetu mazyliu pasirupinti?? Nusisauciau, turbut!! Kad ir kaip sunku butu, as jokiais budais nenoreciau, kad mano vaikas augtu be manes.
Sutinku, kad baisiai sunku yra vienisai mamytei rupintis vaikeliu, bet is kitos puses - as JOKIU budu nenoreciau keistis vietom su tevu.
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 28, 23:08)
Bet zinot, as kaip tik siandien kitam (teisininku) forume skaitinejau, tai ten buvo daug aiskinamasi del vaiko palikimo teciui (po skyrybu), vot ir pagalvojau - kas butu, jei mano vaikeli paliktu teciui, nes jis geriau galetu mazyliu pasirupinti?? Nusisauciau, turbut!! Kad ir kaip sunku butu, as jokiais budais nenoreciau, kad mano vaikas augtu be manes.
Sutinku, kad baisiai sunku yra vienisai mamytei rupintis vaikeliu, bet is kitos puses - as JOKIU budu nenoreciau keistis vietom su tevu.

Nu as irgi nenoreciau, kad mano vaikai augtu su tetuku ir be manes, bet jei negaleciau islaikyti... verysad.gif o tetukas pasirupintu geriau, tai palikciau, nes zinau, kad tikrai jis juo pasirupintu (na cia as sneku apie MB), bet savo ex, niekada nepalikciau, nes zinau kaip jis ten rupintusi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 29, 00:26)
Nu as irgi nenoreciau, kad mano vaikai augtu su tetuku ir be manes, bet jei negaleciau islaikyti... verysad.gif o tetukas pasirupintu geriau, tai palikciau, nes zinau, kad tikrai jis juo pasirupintu (na cia as sneku apie MB), bet savo ex, niekada nepalikciau, nes zinau kaip jis ten rupintusi... unsure.gif

Tai kad dazniausiai tevai numeta vaikus savo mamom arba dar kam nors, yra is ties mazai kurie augina patys, patys aukle samdo patys po darbo ateje rupinasi
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 09 28, 23:08)

Aš taip pat. Kol neturi vaiko, tau tai atrodo visai kitaip, bet kai tas mažas žmogeliukas atsiranda.....Man gaila to tėvelio, kuris nesupranta ką prarado....
Atsakyti
[COLOR=red]geriau neklauskit,kaip issilaikom:460lt vp pasalpa +200lt is tecio +93lt vaiko pinigeliu.viskas.dalijam 3 zmonem... ziema ateina,nezinau,kaip reiks issilaikyti.gal kas zinote koki darbeli namuose,labai reikia... na bet kai i leliuka pasiziuriu taip graziai beauganti- visi rupesteliai pasimirsta.
Atsakyti
QUOTE(Tarena @ 2006 03 14, 17:47)
Vel isiterpsiu.
125 mes tik primetem, nes pasakei, kad tetukas bedarbis. Bet kaip suprantu is tavo pasisakymo - jis nera bedarbis, jis tiesiog vaikina jusu mazyli, gauna nors ir mazutytes, bet pajamas. Greiciausiai jusu abieju sprendimu, pasirinkote tinkamiausia varianta - tavo pajamos didesnes, del to jis isejo atostogu, o ne tu. Taip kad istatymiskai yra teisinga, jog tu islaikai seima, na o dalis tavo uzdirbtu pajamu atseikejima tavo vyro isipareigojimu vykdymui.
Taip kad nematau problemos. Bet juk tekedama zinojai, kad jis turi isipareigojimus  g.gif Jei ne, tai cia jau tavo vyro sazines reikalas, kad primeta tau jo esamo vaiko is ankstesnes santuokos dalini islaikyma. Bet kuo cia kalta buvusi zmona  g.gif Kad budama su juo santuokoj susilauke vaiko su tavo dabartiniu vyru  g.gif Ir ar tie 250 Lt jam yra daug jo vaikui  g.gif

Papildyta:
Vota, cia niekas nieko nepuola.Kas liecia marsiukes pasisakymus, nemanau, kad mama verslininke, pati vazinejanti su dviem automobiliais is vaikui mokamu pinigeliu sau lupdazius pirks, o vaikas sedes nabagas nevalges, nes jo islaidoms skiriami piniguciai bus isleisti tik mamos gerovei.

Kas liecia tavo pasisakyma, galiu pastebeti tai, jog jei tavo vyro buvusia zmona kamuoja psichine liga kaip sizofrenija, tai jus turite teise teismo keliu prisiteisti vaiko globa sau - jei mamos psichine bukle kenkia vaiko gerovei. Is tavo pasisakymo taip galima manyti. Taciau jei tu ta "sizofrenija" pripaisai pati lengva ranka, tai cia ne tavo dabartinio vyro buvusios zmonos beda. Ir siaip, jei tu buvusia zmona vadini ale sizofrenike ir t.t. neturedama tam pagrindo - t.y. medicininiu irodymu, tuomet man visai nenuostabu, kad ex nesutinka vaiko leisti pasimatyti su tavo vyru  ax.gif

thumbup.gif Priatriu
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2006 10 02, 20:58)
[COLOR=red]geriau neklauskit,kaip issilaikom:460lt vp pasalpa +200lt is tecio +93lt vaiko pinigeliu.viskas.dalijam 3 zmonem... ziema ateina,nezinau,kaip reiks issilaikyti.gal kas zinote koki darbeli namuose,labai reikia... na bet kai i leliuka pasiziuriu taip graziai beauganti- visi rupesteliai pasimirsta.

Joooooooooooooo blink.gif jau su tokia sumee ir kai ziema ant nosies, neisivaizduoju, kaip reik issilaikyt doh.gif
Atsakyti
nzn ar turiu teise cia skustis, bet yra tikrai sunku.. Turiu nebloga isilavinima, ir darba, na darbas patinka, bet moketi galetu ir daugiau, nes dabar buto nuoma, mokesciai ir paskolos suvalgo 90 procentu visu pajamu.. Kadangi baigiau mokslus nebeliko stipendijos sad.gif mazajai trys neseniai suejo irgi nusibrauke pinigeliu, tegul ir 43 litai, bet vistiek... Gerai kad turiu tevus kaime nors jis ir toli (200 km) nuvaziuoju darzoviu ir mesos atsivezu.. Tai vis lengviau. Bet ziemos irgi su baime laukiu, nes ir mokesciai dides ir masiniuka verkianta remontuot reikia.. klimpstu i skolas o tai varo i beprotybe... Skaiciuoju kiekviena kapeika, bet kartu noriu, kad mazoji augtu kaip visi vaikai. Geriausia pramoga, gera knyga arba mezgimas. Tv neturim tai kartais muzika pasileidziam ar islekiam kur pasivaiksciot... Esu apsiemusi papildoma projekta uz kuri gausiu nemazus pinigelius, bet tai bus kai ji baigsiu, t.y. kitais metais sad.gif bet visi jie bus skirti paskoloms padengti... bent daliai ju.
Arteja Kaledos, kad ir po mazmozi kazkam dovanoti, bet vistiek kainuos.... zodziu nelinksma... Sakau gal tik elgtis su pinigais nemoku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 21 lapkričio 2006 - 12:31
Nepergyvenk Kentraure, visada po juodos juostos ateina balta. Susitvarkys finansai, svarbiausiai sveikos esat smile.gif As ir nezinau kaip reikes tavrkytis, bet manau kazkaip susitvarkysiu smile.gif
Atsakyti
Voveriau, zinau, kad ateis, bet db tikrai sunku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 21, 12:26)

Arteja Kaledos, kad ir po mazmozi kazkam dovanoti, bet vistiek kainuos.... zodziu nelinksma... Sakau gal tik elgtis su pinigais nemoku? g.gif

va dėl to aš ir nelaukiu kalėdų verysad.gif
Atsakyti
As manau nebutinai kaledines dovanos turi buti brangios ar pirktos. Man atrodo senelius galit pasveikinti su vaiku darytais atvirukais arba padovanoti savo daryta kalendoriu su jusu ir vaikuciu nuotraukytem. Na gi turi buti iseitis kazkokia.
Atsakyti