Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(rena @ 2006 09 23, 16:35)
Bet kiek suprantu tai Kriste neserga sunkia liga, o tai kodel reikia pirkti tokius brangius vaistus blink.gif
O su vyrais...tai visada, jie nuo atsakomybes nusiplauna unsure.gif

ne, neserga. bet taip susidarė, nes kiek gydytojų žiūri, tiek skirtingų vaistų rekomenduoja, o aš vis perku tikėdamasi kad padės. va ir šiandien išrašė vaistus dvejus. nuėjau į vaistinę ir be kelių litų 50 lt. tai daktarė pasakė, kad kai uždraudė rusiškus vaistus, jie turi išrašinėti kitokius, kurių kainos nuo 20 lt. dar susakė pavadinimus ir parekomendavo susirasti kas važinėja į Baltarusiją, kad gal atvežtų.

QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 17:11)
nuo kada ???
Papildyta:
1. tu mastei apie tai?  unsure.gif
2. o pati ko nori, ar zinai? aisku, ir karjeros, ir geru buities salygu, bet jei tai nesuderinama, tai...?

ką reiškia "mastei"? daug apie ką mastau, ypač kai depresinės nuotaikos. vistiek stengiuosi kažkokių išeičių ieškoti.
ir kas "tai..."? nesuderinama. negali nieko rinktis. ne tokia čia situacija. aš noriu eiti pirmyn, o tam turiu išlaikyti ką turiu ir siekti toliau.
pavydžiu tau. gyveni pas tėvus, mama valgyti padaro, vaiką pažiūri. manau, kad turi savų rūpesčių, bet jie gal kitokie nei mano. todėl netgi manau, kad manęs ir nesupranti, jei klausi ko aš pati noriu. paprastai karjera daroma tam, kad turėtum tas geresnes buities sąlygas.
šiaip tikiu, kad viskas pas mane bus gerai. kad susitvarkysiu o dabar tik juodas periodas (nesibaigiantis). va, kai Kristė eina į daržą, jai ten patinka, ir man gerai sekasi darbe. galiu susikaupti. visi sunkumai yra tada kai vaikas suserga ir turi maldauti žemintis ir t.t. kad kas mano vaiką pažiūrėtų.
ai žodžiu neužsivesiu...

tiesa dėl to pervedimo, tai nesenai visai. jei iš to paties banko, tai 3 lt., jei iš kito - 10 lt. aš jam sakiau pasirinkti, ar eit prie savo namų, kur dirba jam palankiu metu, ir mokėti 10, ar važiuoti specialiai į centrą (gyvena ir dirba už miesto) darbo valandomis, ieškoti kur palikti mašiną ir mokėti 3 lt. aš pati rinkčiausi patogumą ir 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 17:52)
ką reiškia "mastei"? daug apie ką mastau, ypač kai depresinės nuotaikos. vistiek stengiuosi kažkokių išeičių ieškoti.
ir kas "tai..."? nesuderinama. negali nieko rinktis. ne tokia čia situacija. aš noriu eiti pirmyn, o tam turiu išlaikyti ką turiu ir siekti toliau.
pavydžiu tau. gyveni pas tėvus, mama valgyti padaro, vaiką pažiūri. manau, kad turi savų rūpesčių, bet jie gal kitokie nei mano. todėl netgi manau, kad manęs ir nesupranti, jei klausi ko aš pati noriu. paprastai karjera daroma tam, kad turėtum tas geresnes buities sąlygas.
šiaip tikiu, kad viskas pas mane bus gerai. kad susitvarkysiu o dabar tik juodas periodas (nesibaigiantis). va, kai Kristė eina į daržą, jai ten patinka, ir man gerai sekasi darbe. galiu susikaupti. visi sunkumai yra tada kai vaikas suserga ir turi maldauti žemintis ir t.t. kad kas mano vaiką pažiūrėtų.
ai žodžiu neužsivesiu...

tiesa dėl to pervedimo, tai nesenai visai. jei iš to paties banko, tai 3 lt., jei iš kito - 10 lt. aš jam sakiau pasirinkti, ar eit prie savo namų, kur dirba jam palankiu metu, ir mokėti 10, ar važiuoti specialiai į centrą (gyvena ir dirba už miesto) darbo valandomis, ieškoti kur palikti mašiną ir mokėti 3 lt. aš pati rinkčiausi patogumą ir 10 lt.

apie globos namus uzsiminiau del to, kad... cia moterys kalbejo tos, kurios tikrai neturi kur eiti, ir vienintele iseitis - globos namai. nes nei gimines, nei artimieji ar draugai negali padeti. ir manau, tavo situacija nuo ju siek tiek skiriasi. kad ir kaip bebutu, turi namus, galu gale, tevus, darba. kitaip tariant, kad ir blogiausia nutiktu (tfu tfu tfu), gatvej neatsidurtum.
taip, gyvenu su tevais, bet tai nereiskia,kad neturiu jokiu islaidu, kad nesuku galvos del ateities ir t.t. ir tikrai nesedziu kaip inkstas taukuose viskuo aptekusi. o paklausiau ko tu nori, nes kai nera galimybes suderint 2 dalyku,tenka rinktis. mirksiukas.gif
nesvarbu. esme, kad visi norim gerai gyventi, norim patogumu ir t.t.

"aš pati rinkčiausi patogumą ir 10 lt." - jei jau renkies patoguma, nera ko kaskart versklent, kad tiek moki unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 23 rugsėjo 2006 - 17:16
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 18:17)
apie globos namus uzsiminiau del to, kad... cia moterys kalbejo tos, kurios tikrai neturi kur eiti, ir vienintele iseitis -  globos namai. nes nei gimines, nei artimieji ar draugai negali padeti. ir manau, tavo situacija nuo ju siek tiek skiriasi. kad ir kaip bebutu, turi namus, galu gale, tevus, darba. kitaip tariant, kad ir blogiausia nutiktu (tfu tfu tfu), gatvej neatsidurtum.
taip, gyvenu su tevais, bet tai nereiskia,kad neturiu jokiu islaidu, kad nesuku galvos del ateities ir t.t. ir tikrai nesedziu kaip inkstas taukuose viskuo aptekusi. o paklausiau ko tu nori, nes kai nera galimybes suderint 2 dalyku,tenka rinktis. mirksiukas.gif
nesvarbu. esme, kad visi norim gerai gyventi, norim patogumu ir t.t.

"aš pati rinkčiausi patogumą ir 10 lt." - jei jau renkies patoguma, nera ko kaskart versklent, kad tiek moki unsure.gif

tai va todėl ir rašau, kad man taip neišeitų, nes niekas nepriimtų mirksiukas.gif
taip gatvėje neatsidurčiau ir tas guodžia. ir kai valgyti neturiu už ką nusipirkti, tėvai nuperka. ir visada būsiu jiems už tai dėkinga.
ir tau parašiau, kad turi savų rūpesčių ir jie skiriasi nuo manųjų. ir kiek tave esu mačiusi, manau kad esi šauni mama, ir padarysi, pasieksi viską kaip nori. ir vistik pasikartosiu pavydžiu (baltai mirksiukas.gif ) ir tau ir kitoms, kurios gyvena su tėvais. ypač kaip jau rašiau sunkiausiais momentais, kada vaikas serga. kada dabar mano pana arba miega arba verkia, tikrai norėčiau, kad šalia būtų mama ar kitas artimas žmogus, kuris galėtų ją bent panešioti ir pamyluoti.
o dėl to mokėjimo, tai aš iš viso darau protingiau. pervedinėju internetu mirksiukas.gif man taip patogiausia. ir veršlenau ne aš, o mano vyrelis iškėlė skandalą, kad jam reikia pervedinėti. manau jis taip pat būtų ir dėl 3 litų kėlęs, nes jam pats pervedimo procesas nemalonus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 18:48)
tai va todėl ir rašau, kad man taip neišeitų, nes niekas nepriimtų  mirksiukas.gif
taip gatvėje neatsidurčiau ir tas guodžia. ir kai valgyti neturiu už ką nusipirkti, tėvai nuperka. ir visada būsiu jiems už tai dėkinga.
ir tau parašiau, kad turi savų rūpesčių ir jie skiriasi nuo manųjų. ir kiek tave esu mačiusi, manau kad esi šauni mama, ir padarysi, pasieksi viską kaip nori. ir vistik pasikartosiu pavydžiu (baltai  mirksiukas.gif ) ir tau ir kitoms, kurios gyvena su tėvais. ypač kaip jau rašiau sunkiausiais momentais, kada vaikas serga. kada dabar mano pana arba miega arba verkia, tikrai norėčiau, kad šalia būtų mama ar kitas artimas žmogus, kuris galėtų ją bent panešioti ir pamyluoti.
o dėl to mokėjimo, tai aš iš viso darau protingiau. pervedinėju internetu  mirksiukas.gif  man taip patogiausia. ir veršlenau ne aš, o mano vyrelis iškėlė skandalą, kad jam reikia pervedinėti. manau jis taip pat būtų ir dėl 3 litų kėlęs, nes jam pats pervedimo procesas nemalonus  mirksiukas.gif

kas del tevu, tai taip, jie tikrai labai padeda drinks_cheers.gif ir kad ir kaip bebutu man paciai keista, didziausias pagalbininkas - tevas bigsmile.gif jei ne as, tai jis daugiausia uzsiima su vaiku... aisku, jau pamperiu jis nepakeis (bet jei reiks,tai ir pakeis, manau), bet siaip auklyte thumbup.gif
nors visgi norisi ir savarankisko gyvenimo, kad kas nebambetu ir neprikaisiotu, jei neisplaunu iskart leksciu ir pan.
o del mokejimo tai as ir pagalvojau, kad siais laikais yra netas rolleyes.gif
a uz komplimenta tai dekui mirksiukas.gif
ir tu maziau pergyvenk... viskas susitvarkys, ir bus gerai mirksiukas.gif visi juodi periodai pasibaigia anksciau ar veliau
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 19:52)
kas del tevu, tai taip, jie tikrai labai padeda drinks_cheers.gif ir kad ir kaip bebutu man paciai keista, didziausias pagalbininkas - tevas bigsmile.gif jei ne as, tai jis daugiausia uzsiima su vaiku... aisku, jau pamperiu jis nepakeis (bet jei reiks,tai ir pakeis, manau), bet siaip auklyte thumbup.gif
nors visgi norisi ir savarankisko gyvenimo, kad kas nebambetu ir neprikaisiotu, jei neisplaunu iskart leksciu ir pan.
o del mokejimo tai as ir pagalvojau, kad siais laikais yra netas rolleyes.gif
a uz komplimenta tai dekui mirksiukas.gif
ir tu maziau pergyvenk... viskas susitvarkys, ir bus gerai mirksiukas.gif visi juodi periodai pasibaigia anksciau ar veliau

patikėk pakeistų. mano tėvas irgi vis kartoja, kad nekeis nekeis, bet kelis kartus teko, tai net ir užpakalį nuplovė, o tada važiavo į darbą po pietų su šlapiomis kelmėnis (taip jau plovė, ką padarysi)
tikiu, kad viskas susitvarkys. ir taip viskas neblogai jau atrodo, bet viskas griūna, kada vaikas suserga. tada viskas atrodo juodų juodžiausia. tada ir rašau, kad pasiguosti bendro likimo sesems.
o šiaip suprantu ir užjaučiu merginas ir moteris, kurios čia rašo. tikrai mano situacija nėra pati blogiausia, bet kartais man iš mano varpinės taip pasirodo.
Atsakyti
Rutele zinai kaip buna, kai vaikai serga doh.gif atrodo visas pasaulis griuna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 23, 21:36)
Rutele zinai kaip buna, kai vaikai serga doh.gif atrodo visas pasaulis griuna blink.gif

va būtent. o dar kada serga kas kelias dienas. ir kaskart nežinai reiks imti biuletenį ar rasi kokią išeitį unsure.gif ir pajuoduoja viskas

ir dar pridėsiu prie ankstesnių žinučių. nesu iš tokių, kuriuos paguodžia kad kiti gyvena sunkiau ar blogesnėmis sąlygomis. tai taip išeina, kad jei gatvėje negyvenu ir nelikčiau o yra ir tokių, kurie blogiau gyvena, tai net pasiguosti čia negaliu, nes kitiem yra nepalyginamai blogiau blink.gif
iš esmės tikėjausi tik palaikymo sunkią man akimirką, bet gavosi vos ne taip, kad pati turėčiau atsiprašinėti, kodėl noriu čia paverkšlenti blink.gif
daugiau stengiuosi neveršlenti ir nieko nerašyti 4u.gif
Atsakyti
Na ka leliux, teks dabar tau atsiprasyti ruteles mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 23, 22:24)
Na ka leliux, teks dabar tau atsiprasyti ruteles mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu čia dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
už ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 22:29)
nu čia dabar  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
už ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip uz ka unsure.gif
kad jos turejei atsiprasinet mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 23, 22:38)
kaip uz ka unsure.gif
kad jos turejei atsiprasinet mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu kad rodos neatsiprašinėjau biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif nesupratau???
na, jei ka izeidziau unsure.gif , tai atsiprasau 4u.gif bet kad nieko izeist tai nenorejau 4u.gif
Atsakyti