QUOTE(rena @ 2006 09 23, 16:35)
Bet kiek suprantu tai Kriste neserga sunkia liga, o tai kodel reikia pirkti tokius brangius vaistus
O su vyrais...tai visada, jie nuo atsakomybes nusiplauna
O su vyrais...tai visada, jie nuo atsakomybes nusiplauna
ne, neserga. bet taip susidarė, nes kiek gydytojų žiūri, tiek skirtingų vaistų rekomenduoja, o aš vis perku tikėdamasi kad padės. va ir šiandien išrašė vaistus dvejus. nuėjau į vaistinę ir be kelių litų 50 lt. tai daktarė pasakė, kad kai uždraudė rusiškus vaistus, jie turi išrašinėti kitokius, kurių kainos nuo 20 lt. dar susakė pavadinimus ir parekomendavo susirasti kas važinėja į Baltarusiją, kad gal atvežtų.
QUOTE(leliux @ 2006 09 23, 17:11)
nuo kada ???
Papildyta:
1. tu mastei apie tai?
2. o pati ko nori, ar zinai? aisku, ir karjeros, ir geru buities salygu, bet jei tai nesuderinama, tai...?
Papildyta:
1. tu mastei apie tai?
2. o pati ko nori, ar zinai? aisku, ir karjeros, ir geru buities salygu, bet jei tai nesuderinama, tai...?
ką reiškia "mastei"? daug apie ką mastau, ypač kai depresinės nuotaikos. vistiek stengiuosi kažkokių išeičių ieškoti.
ir kas "tai..."? nesuderinama. negali nieko rinktis. ne tokia čia situacija. aš noriu eiti pirmyn, o tam turiu išlaikyti ką turiu ir siekti toliau.
pavydžiu tau. gyveni pas tėvus, mama valgyti padaro, vaiką pažiūri. manau, kad turi savų rūpesčių, bet jie gal kitokie nei mano. todėl netgi manau, kad manęs ir nesupranti, jei klausi ko aš pati noriu. paprastai karjera daroma tam, kad turėtum tas geresnes buities sąlygas.
šiaip tikiu, kad viskas pas mane bus gerai. kad susitvarkysiu o dabar tik juodas periodas (nesibaigiantis). va, kai Kristė eina į daržą, jai ten patinka, ir man gerai sekasi darbe. galiu susikaupti. visi sunkumai yra tada kai vaikas suserga ir turi maldauti žemintis ir t.t. kad kas mano vaiką pažiūrėtų.
ai žodžiu neužsivesiu...
tiesa dėl to pervedimo, tai nesenai visai. jei iš to paties banko, tai 3 lt., jei iš kito - 10 lt. aš jam sakiau pasirinkti, ar eit prie savo namų, kur dirba jam palankiu metu, ir mokėti 10, ar važiuoti specialiai į centrą (gyvena ir dirba už miesto) darbo valandomis, ieškoti kur palikti mašiną ir mokėti 3 lt. aš pati rinkčiausi patogumą ir 10 lt.