Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 12:56)
Tai jums liūdnoka  verysad.gif  Bet esi šaunuolė,kad nenukabini nosies  thumbup.gif  Anksčiau ar vėliau vis tiek viskas susitvarkys,ko jums ir linkiu  mirksiukas.gif
O kur jūsų tėvelis?
O artimųjų neturi,kurie galėtų tau padėt?

Tevelis yra bet kartu gyvent kolkas negalim verysad.gif Gyminiu turiu bet ir patys vos gala su galu suduria tai ir pagalbos nelabai norisi prasyt, kiek gali tiek padeda.
O tevu pati neturiu.
Aciu, tikiuosi ir as kad susitvarkys viskas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2006 09 21, 12:54)
O kiek laiko tu ten gali gyventi g.gif

Na apie metus, bet per ta laika reikia bandyt atsistot ant koju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra.M. @ 2006 09 21, 16:53)
Tevelis yra bet kartu gyvent kolkas negalim  verysad.gif

Tai jūs kaip ir bendraujat,t.y. jūsų santykiai nenutrūkę?
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 19:43)
Tai jūs kaip ir bendraujat,t.y. jūsų santykiai nenutrūkę?

Taip bendraujam biggrin.gif ir jisai dukryte labai myli
Atsakyti
QUOTE(Sandra.M. @ 2006 09 21, 20:07)
Taip bendraujam  biggrin.gif  ir jisai dukryte labai myli

Tai labai gaila,kad neturit galimybių būt kartu verysad.gif O gal jau turit ką suplanavę,ar žinot ką toliau darysit?Ar vis dar nežinia kankina...
Atsakyti
QUOTE(Sandra.M. @ 2006 09 21, 16:53)
Na apie metus, bet per ta laika reikia bandyt atsistot ant koju  rolleyes.gif

Tai kaip ir laiko nedaug schmoll.gif tikrai sunku verysad.gif
Jau kaip su gyvenamu plotu problemos, tai tikrai nelengva schmoll.gif
Tau dauk STIPRYBES ir KANTRYBES user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 22, 12:36)

Tau dauk STIPRYBES ir KANTRYBES user posted image

Prisidedu prie renos palinkėjimų,linkiu džiugesnių akimirkų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 21, 20:10)
Tai labai gaila,kad neturit galimybių būt kartu  verysad.gif  O gal jau turit ką suplanavę,ar žinot ką toliau darysit?Ar vis dar nežinia kankina...

Na jis dirba bet kolkas dar gyvena su tevais tai sakom ziuresim arba nuomotis kur ieskosim arba eisim kartu su tevais gyvent
Atsakyti
pasibedavosiu ir čia.
kai gyvenom kartu su vyru, gyvenom kaip normalūs statistiniai vidutiniai lietuviai. neturėjom per daug, bet užteko. pasiemėm paskolą, nusipirkom butą, mašiną. butą reikia išlaikyti. dabar kai likau viena, liko man ir butas ir mašina ir finansiniai įsipareigojimai. atlyginimas mano nėra minimumas ir net ne vidutinis, bet esant šiuolaikinėm būsto kainom, palūkanų augimui, jo užtenka lygiai tiek, kiek sumokėti už butą, paskolą, lizingą ir mokesčius. na dar už darželį. apie kažkokius pietus, degalus ir t.t. net nekalbu. tą gaudavau iš tėvų. tam kad viską išlaikyti, privalau dirbti. negaliu imti biuletenio, nes tada pinigėlių jau nebeuižtenka. vaiką (1 m.4 mėn.) leidžiu į darželį. kol kas patirtis yra tokia, kad eina 4 dienas ir serga. ir sukuosi visaip, kad tik neimti to biuletenio, nes jei noriu dirbti, tai privalau eit į darbą ir dirbti. darbų krūvis nerealus. o ir darbas įdomus. bandžiau kalbėtis su ex, kad tai mūsų abiejų vaikas, tai jis iš viso bajerį suskėlė, tipo, tai kam tu ją pasilikai, jei tau tokia kančia. pasilikai ir turėkis ir nekrauk savo problemų ant kitų galvos. o aš kiekvieną kartą, kai tik suserga, maldauju mamos, tėvo ir kitų giminių ir pažįstamų, kad pabūtų. turim auklę, bet su aukle suderinta yra tik puse dienos. ir tai visko būna, ne visada susišnekam. būtų daugiau pinigėlių, samdyčiau auklę visai dienai ir nebūtų tiekos rūpesčių.
aišku galima pasakyti, ko ji čia verkia, turi ir darbą ir butą, bet ...
kartais pagalvoju, kad parduočiau butą, gražinčiau paskolą, bet kas tada. kur gyventi, kaip? į jokius globos namus manęs nepriimtų, nes dirbu ir uždirbu. mesti darbą ir gyventi iš pašalpų? tada turėčiau pinigėlių daugiau, nei dabar lieka mūsų poreikiams. bet tada kam aš per nugyventą gyvenimėlį stengiausi, dariau karjerą, kūriau buitį???
taip ir gaunasi užburtas ratas
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 13:33)
pasibedavosiu ir čia.

Na jau tikrai, jokiu buto pardavimo schmoll.gif masinkos irgi ne schmoll.gif
Bet ex'as tai gera gryba supjove blink.gif "kam tu ja pasilikai" g.gif o kam tada jis ja padare?
Pazaisti mes visi sugebam, o kai tik problemos tai ir dingsta i krumus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 23, 15:20)
Na jau tikrai, jokiu buto pardavimo schmoll.gif masinkos irgi ne schmoll.gif
Bet ex'as tai gera gryba supjove blink.gif "kam tu ja pasilikai" g.gif o kam tada jis ja padare?
Pazaisti mes visi sugebam, o kai tik problemos tai ir dingsta i krumus bash.gif

tai vat ir sakau, kad nesinori nieko parduoti. o gyventi už ką? santaupų nėra per tą patį ex'ą verysad.gif
daug kalbėjom su juo. sakiau, kad jei reikia vaistų, o aš pinigų neturiu, tai lendu į skolas, nes vaikui negaliu paaiškinti, kad jai skauda gerklę, o aš neturiu, negaliu ir t.t. paskaičiavau, kad vien per šitas pirmasias darželio savaites mes vaistams išleidom 238 lt. vien vaistams. ir jie nekompensuojami. o kur dar maistas, kai ji sėdi namie, dar drabužiai, nes reikėjo supirkti į darželį. pampersai kas kartą. ir taip galima vardinti ir vardinti. o jis pasako, aš neturiu pinigų, bet negaliu pabūti su Kriste nes einu į darbą ir negaliu imti biuletenio. tai aš jam ir sakau, koks tikslas eiti į darbą, jei neturi pinigų. juk neturi ir įsipareigojimų tiek, o uždirba daugiau už mane. per du mėnesius pervedė 4 kartus mažiau nei priklauso ir tai dar su skandalais, kad kodėl jis turi sumokėti 10 lt. už pervedimą
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 15:41)
tai vat ir sakau, kad nesinori nieko parduoti. o gyventi už ką? santaupų nėra per tą patį ex'ą  verysad.gif
daug kalbėjom su juo. sakiau, kad jei reikia vaistų, o aš pinigų neturiu, tai lendu į skolas, nes vaikui negaliu paaiškinti, kad jai skauda gerklę, o aš neturiu, negaliu ir t.t. paskaičiavau, kad vien per šitas pirmasias darželio savaites mes vaistams išleidom 238 lt. vien vaistams. ir jie nekompensuojami. o kur dar maistas, kai ji sėdi namie, dar drabužiai, nes reikėjo supirkti į darželį. pampersai kas kartą. ir taip galima vardinti ir vardinti. o jis pasako, aš neturiu pinigų, bet negaliu pabūti su Kriste nes einu į darbą ir negaliu imti biuletenio. tai aš jam ir sakau, koks tikslas eiti į darbą, jei neturi pinigų. juk neturi ir įsipareigojimų tiek, o uždirba daugiau už mane. per du mėnesius pervedė 4 kartus mažiau nei priklauso ir tai dar su skandalais, kad kodėl jis turi sumokėti 10 lt. už pervedimą

Bet kiek suprantu tai Kriste neserga sunkia liga, o tai kodel reikia pirkti tokius brangius vaistus blink.gif
O su vyrais...tai visada, jie nuo atsakomybes nusiplauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 15:41)

10 lt. už pervedimą

nuo kada ???
Papildyta:
QUOTE(Rutele24 @ 2006 09 23, 13:33)
1. į jokius globos namus manęs nepriimtų, nes dirbu ir uždirbu.
2.mesti darbą ir gyventi iš pašalpų? tada turėčiau pinigėlių daugiau, nei dabar lieka mūsų poreikiams. bet tada kam aš per nugyventą gyvenimėlį stengiausi, dariau karjerą, kūriau buitį???

1. tu mastei apie tai? unsure.gif
2. o pati ko nori, ar zinai? aisku, ir karjeros, ir geru buities salygu, bet jei tai nesuderinama, tai...?
Atsakyti