Tai jums liūdnoka Bet esi šaunuolė,kad nenukabini nosies Anksčiau ar vėliau vis tiek viskas susitvarkys,ko jums ir linkiu
O kur jūsų tėvelis?
O artimųjų neturi,kurie galėtų tau padėt?
Tevelis yra bet kartu gyvent kolkas negalim Gyminiu turiu bet ir patys vos gala su galu suduria tai ir pagalbos nelabai norisi prasyt, kiek gali tiek padeda.
O tevu pati neturiu.
Aciu, tikiuosi ir as kad susitvarkys viskas Papildyta:
pasibedavosiu ir čia. kai gyvenom kartu su vyru, gyvenom kaip normalūs statistiniai vidutiniai lietuviai. neturėjom per daug, bet užteko. pasiemėm paskolą, nusipirkom butą, mašiną. butą reikia išlaikyti. dabar kai likau viena, liko man ir butas ir mašina ir finansiniai įsipareigojimai. atlyginimas mano nėra minimumas ir net ne vidutinis, bet esant šiuolaikinėm būsto kainom, palūkanų augimui, jo užtenka lygiai tiek, kiek sumokėti už butą, paskolą, lizingą ir mokesčius. na dar už darželį. apie kažkokius pietus, degalus ir t.t. net nekalbu. tą gaudavau iš tėvų. tam kad viską išlaikyti, privalau dirbti. negaliu imti biuletenio, nes tada pinigėlių jau nebeuižtenka. vaiką (1 m.4 mėn.) leidžiu į darželį. kol kas patirtis yra tokia, kad eina 4 dienas ir serga. ir sukuosi visaip, kad tik neimti to biuletenio, nes jei noriu dirbti, tai privalau eit į darbą ir dirbti. darbų krūvis nerealus. o ir darbas įdomus. bandžiau kalbėtis su ex, kad tai mūsų abiejų vaikas, tai jis iš viso bajerį suskėlė, tipo, tai kam tu ją pasilikai, jei tau tokia kančia. pasilikai ir turėkis ir nekrauk savo problemų ant kitų galvos. o aš kiekvieną kartą, kai tik suserga, maldauju mamos, tėvo ir kitų giminių ir pažįstamų, kad pabūtų. turim auklę, bet su aukle suderinta yra tik puse dienos. ir tai visko būna, ne visada susišnekam. būtų daugiau pinigėlių, samdyčiau auklę visai dienai ir nebūtų tiekos rūpesčių. aišku galima pasakyti, ko ji čia verkia, turi ir darbą ir butą, bet ... kartais pagalvoju, kad parduočiau butą, gražinčiau paskolą, bet kas tada. kur gyventi, kaip? į jokius globos namus manęs nepriimtų, nes dirbu ir uždirbu. mesti darbą ir gyventi iš pašalpų? tada turėčiau pinigėlių daugiau, nei dabar lieka mūsų poreikiams. bet tada kam aš per nugyventą gyvenimėlį stengiausi, dariau karjerą, kūriau buitį??? taip ir gaunasi užburtas ratas
Na jau tikrai, jokiu buto pardavimo masinkos irgi ne
Bet ex'as tai gera gryba supjove "kam tu ja pasilikai" o kam tada jis ja padare?
Pazaisti mes visi sugebam, o kai tik problemos tai ir dingsta i krumus
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.
Na jau tikrai, jokiu buto pardavimo masinkos irgi ne
Bet ex'as tai gera gryba supjove "kam tu ja pasilikai" o kam tada jis ja padare?
Pazaisti mes visi sugebam, o kai tik problemos tai ir dingsta i krumus
tai vat ir sakau, kad nesinori nieko parduoti. o gyventi už ką? santaupų nėra per tą patį ex'ą
daug kalbėjom su juo. sakiau, kad jei reikia vaistų, o aš pinigų neturiu, tai lendu į skolas, nes vaikui negaliu paaiškinti, kad jai skauda gerklę, o aš neturiu, negaliu ir t.t. paskaičiavau, kad vien per šitas pirmasias darželio savaites mes vaistams išleidom 238 lt. vien vaistams. ir jie nekompensuojami. o kur dar maistas, kai ji sėdi namie, dar drabužiai, nes reikėjo supirkti į darželį. pampersai kas kartą. ir taip galima vardinti ir vardinti. o jis pasako, aš neturiu pinigų, bet negaliu pabūti su Kriste nes einu į darbą ir negaliu imti biuletenio. tai aš jam ir sakau, koks tikslas eiti į darbą, jei neturi pinigų. juk neturi ir įsipareigojimų tiek, o uždirba daugiau už mane. per du mėnesius pervedė 4 kartus mažiau nei priklauso ir tai dar su skandalais, kad kodėl jis turi sumokėti 10 lt. už pervedimą
tai vat ir sakau, kad nesinori nieko parduoti. o gyventi už ką? santaupų nėra per tą patį ex'ą
daug kalbėjom su juo. sakiau, kad jei reikia vaistų, o aš pinigų neturiu, tai lendu į skolas, nes vaikui negaliu paaiškinti, kad jai skauda gerklę, o aš neturiu, negaliu ir t.t. paskaičiavau, kad vien per šitas pirmasias darželio savaites mes vaistams išleidom 238 lt. vien vaistams. ir jie nekompensuojami. o kur dar maistas, kai ji sėdi namie, dar drabužiai, nes reikėjo supirkti į darželį. pampersai kas kartą. ir taip galima vardinti ir vardinti. o jis pasako, aš neturiu pinigų, bet negaliu pabūti su Kriste nes einu į darbą ir negaliu imti biuletenio. tai aš jam ir sakau, koks tikslas eiti į darbą, jei neturi pinigų. juk neturi ir įsipareigojimų tiek, o uždirba daugiau už mane. per du mėnesius pervedė 4 kartus mažiau nei priklauso ir tai dar su skandalais, kad kodėl jis turi sumokėti 10 lt. už pervedimą
Bet kiek suprantu tai Kriste neserga sunkia liga, o tai kodel reikia pirkti tokius brangius vaistus
O su vyrais...tai visada, jie nuo atsakomybes nusiplauna
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.
1. į jokius globos namus manęs nepriimtų, nes dirbu ir uždirbu.
2.mesti darbą ir gyventi iš pašalpų? tada turėčiau pinigėlių daugiau, nei dabar lieka mūsų poreikiams. bet tada kam aš per nugyventą gyvenimėlį stengiausi, dariau karjerą, kūriau buitį???
taip ir gaunasi užburtas ratas