Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

Jei labai mažos pajamos ir viena augini vaiką, tai mokėti mažiau už darželį reikia, studijuojant, tai tikrai per pusę.
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 09 07, 13:39)
va iš mano patirties, laukėm vaiko abu, daug planavom, kai pastojau vyrelis pradėjo trankytis, išvariau tik dabar kai vaikui 1,3metukai, ir ką į darbą galiu gryžti tik po mėnesio nes mažytę pratinu į daržiuką eiti  verysad.gif ir ką vyrelis duoda tuos kelis litus, tai man jų turi užtekt vaikui išlaikyt, per jį negaliu greit sugryžt į darbą, per jį įklimpau į skolas stengdamasi išlaikyt vaiką kol jis leidžia uždirbtus pinigus savo draugėms ir draugams. Moku už paskolą, lizingus, už darželį, butą, maistas vaikui, rūbeliai ir kiti daiktai mažytei, aš jau nekalbu apie save....ir jis duoda tuos pinigus ir įsivaizduoja kad už juos reik man jaustis tokiai dėkingai  unsure.gif sutinku kad turim išlaikyt abu vaiką, bet pala tai jis duodamas tuos pinigus jau tipo kaip ir išlaiko vaiką  g.gif  nu nemanau,jei galėčiau neimčiau tų pinigų tegu jis sau juos pasilieka, bet dabar negaliu nes darbas mano už 600lt unsure.gif  ir išvis man taip šlykštu kai kitos turėdamos savo diedą šalia drysta aiškinti , kaip jos viską supranta iir skaičiuoja tos mamytės likusios su vaikučiu pinigiukus  blink.gif  bjauru...tikiuosi aš čia ne per piktai  rolleyes.gif

Nieko cia nepiktai schmoll.gif
su tokiais tai tik vyt i sali, na maniskis ir gi ateidavo atsiprasineti su graziausiom rozem, o vaikas jam ne motais, tai kam man toks reikalingas, juk seima susidea is mama+tetukas+vaikai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 07, 14:47)
su tokiais tai tik vyt i sali, na maniskis ir gi ateidavo atsiprasineti su graziausiom rozem, o vaikas jam ne motais, tai kam man toks reikalingas, juk seima susidea is mama+tetukas+vaikai bigsmile.gif

va ir aš taip manau bigsmile.gif nereikia man tokio gyvūlio schmoll.gif mums geriau vienoms, nors niekas nervų negadina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 09 07, 16:14)
va ir aš taip manau  bigsmile.gif  nereikia man tokio gyvūlio  schmoll.gif mums geriau vienoms, nors niekas nervų negadina  unsure.gif

drinks_cheers.gif labai teisingai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 09 07, 16:14)
nors niekas nervų negadina  unsure.gif

QUOTE(leliux @ 2006 09 07, 16:25)
drinks_cheers.gif labai teisingai pasakyta thumbup.gif

palaikau drinks_cheers.gif
tiksliai pasakyta thumbup.gif niekas nervu negadina
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 09 07, 13:39)
jooooooooo nu ir prisiskaičiau čia  unsure.gif

ir išvis man taip šlykštu kai kitos turėdamos savo diedą šalia drysta aiškinti , kaip jos viską supranta iir skaičiuoja tos mamytės likusios su vaikučiu pinigiukus  blink.gif  bjauru...tikiuosi aš čia ne per piktai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
vot imeno - kaip pirštu į akį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiko mamytes!
mano gyvenimas buvo tikrai sunkus tevas mire kai man buvo ketveri, todel prisiekiau niekada neleisiu uzaugti savo vaikas bet tevo bet tai isejo... Mane paliko kai gime betce, mano pagranduke(visiem keisti mano vaiku vardai, bet jie mn grazus).Sunku, nes dar tik pirmi metai, gyvenu viename dideliame kambaryje su dviem vaikas, pas mama.Vyras polikarpas elementus mokejo tik pacioje pradzioje, ir tai po 50 litu uz menesi.Esu dizainere, tad kartais kai gaunu uzsakyma uzdirbu nemazai pinigu, tai galiu palepinti vaikus.Kadangi betce paaugo ir turi aukle mociute, si menesi pradejau dirbti, todel tauoausi namui, kuriame gyvensiu as su vaikais ir mano mama.Taigi sunku butu vienai su dviem mazais vaikais ir buti dekrete, gerai kai yra zmonu kurie tau kartais padeda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galija @ 2006 09 09, 21:55)
Sveiko mamytes!
mano gyvenimas buvo tikrai sunkus tevas mire kai man buvo ketveri, todel prisiekiau niekada neleisiu uzaugti savo vaikas bet tevo bet tai isejo... Mane paliko kai gime betce, mano pagranduke(visiem keisti mano vaiku vardai, bet jie mn grazus).Sunku, nes dar tik pirmi metai, gyvenu viename  dideliame kambaryje su dviem vaikas, pas mama.Vyras polikarpas elementus mokejo tik pacioje pradzioje, ir tai po 50 litu uz menesi.Esu dizainere, tad kartais kai gaunu uzsakyma uzdirbu nemazai pinigu, tai galiu palepinti vaikus.Kadangi betce paaugo ir turi aukle mociute, si menesi pradejau dirbti, todel tauoausi namui, kuriame gyvensiu as su vaikais ir mano mama.Taigi  sunku butu vienai  su dviem mazais vaikais ir buti dekrete, gerai kai yra zmonu kurie tau kartais padeda. smile.gif

O kiek pastebejau tie zmones daugiausia - MAMOS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 07, 14:47)

Auksiniai žodžiai mama+tetukas+vaikai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliukas @ 2005 04 26, 00:17)
SVEIKOS MAMYTES,

Na,man teko daug permastyti,pertvarkyti savo gyvenime ir priejau prie isvados ,jog nenoriu susstoti siame mirtiname sastingyje,noriu tobuleti,eiti i prieki!(eiti studijuoti,pirkti buta ir t.t)
Na,bet kaip begalvojant viskas atsiliepia ir í financini vienisos mamytes gyvenima.Norejau pasiteirauti is kur semiates ne tik kantrybes,stiprumo ,bet ir kaip jums sekasi teisingai suskirstyti  savo pajamas ,kad  sekmingai isgyventumete ..ar tai imanoma?! g.gif

Na as ir galima sakyti viena auginu dukryte ir dar neturiu kur gyventi tai dabar kolkas gyvenu vaiko ir motinos globos namuose. Bet juk gyventi reikia o jegu tam semiuosi is savo mielos dukrytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra.M. @ 2006 09 21, 11:50)
Na as ir galima sakyti viena auginu dukryte ir dar neturiu kur gyventi tai dabar kolkas gyvenu vaiko ir motinos globos namuose. Bet juk gyventi reikia o jegu tam semiuosi is savo mielos dukrytes  biggrin.gif

O kiek laiko tu ten gali gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra.M. @ 2006 09 21, 11:50)
Na as ir galima sakyti viena auginu dukryte ir dar neturiu kur gyventi tai dabar kolkas gyvenu vaiko ir motinos globos namuose. Bet juk gyventi reikia o jegu tam semiuosi is savo mielos dukrytes  biggrin.gif

Tai jums liūdnoka verysad.gif Bet esi šaunuolė,kad nenukabini nosies thumbup.gif Anksčiau ar vėliau vis tiek viskas susitvarkys,ko jums ir linkiu mirksiukas.gif
O kur jūsų tėvelis?
O artimųjų neturi,kurie galėtų tau padėt?
Atsakyti