Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wanesa @ 2008 04 15, 12:38)
Man tai neblogai, tik tas rudumas visur, aisku reik ziuret kai bus galutinis vaizdas smile.gif
O kokia cia plokste spinteliu?

Kaip vadinasi nežinau, nepamenu,tik žinau,kad vokiška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 04 15, 09:17)
Man labai gražios baltos virtuvės, nu tiesiog pasakiškos  wub.gif Mes dar turim daug laiko, gal tik po metų virtuvę užsisakinėsim. Tai vis pamąstau, gal nepraktiška, gal perdaug priežiūros reikalaus ir pan.  g.gif

Žinai, viskas priklauso nuo plokštės, aš išsirinkau vokišką, tai jo tokia nelygi ir ta balta su rudais smulkiais medžio paraižymais, na dėmės tikrai nesimato labai stipriai, tik viršutinės bus stiklinės spintelės tai tikrai matysis pirštų antspaudai... na pasižiūrėsiu dar... tikrai nebijok tos baltos, jei ji nėra labai blizgi, lygi tai tos dėmės matosi lygiai taip pat kaip ir ant šviesiai rudo ax.gif
Atsakyti
4u.gif KAP GRAZU IR SMAGU KAIP DAUG VIETOS VIRTUVEJE TAI galima kazka ir grazaus padaryti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 15 balandžio 2008 - 13:13
QUOTE(Siaki @ 2008 04 15, 11:16)
Na, bandysiu rodyti ir aš savo virtuvės baldus ,tik dar daug ką reikia ten pabaigti, kaip kad plyteles suklijuoti,jos bus tokios grublėtos, tad tik po baldų pastatymo teklijuojamos, paslepti radijatoriu, sutvarkyti kampus ir pan.

user posted image

Grazu,tik labai spalvos vienodos 4u.gif
O kaip ten gartraukis uzmaskuotas?Tik imitacines dureles,ar normalios spinteles? ax.gif

Paprotinkit kas nors,kaip su ta programele projektuoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaudra: 15 balandžio 2008 - 14:33
QUOTE(Zip @ 2008 04 13, 22:19)
Svetainėj planuojam dėti parketlentes arba laminatą.. tai tos pačios serijos nelabai bus  biggrin.gif todėl, manau, teks derinti plytelių ir svetainės grindų dangos spalvas  g.gif

tai jūs vis tiek peržiūrėkit tos pačios ar panašios serijos plytelių spalvas ir derinius, ir pagal tai parinkit laminatą. mes taip darom svetainėj - visos pirmo aukšto grindys tamsios spalvos plytelių, o raštai iš šviesesnių, ir prie tų šviesesnių derinam laminatą. aišku, neklausk, kiek nervų ir laiko kainavo surasti laminatą pagal plyteles...
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 15, 15:32)
O kaip ten gartraukis uzmaskuotas?Tik imitacines dureles,ar normalios spinteles? ax.gif

ten kakzuri dalis gartraukio ,apie 20 cm.spintele su lentynėle.
Atsakyti
sveikutes, jau apsiraminau del virtuves projekto, juk taip pergyvenau. vakar issikvieciau kitus projektuotojus, ir man labai patikoju sprendiamai, tai patenkinta. 4u.gif
tik gaila negaliu dar jums parodyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 16, 11:13)
sveikutes, jau apsiraminau del virtuves projekto, juk taip pergyvenau. vakar issikvieciau kitus projektuotojus, ir man labai patikoju sprendiamai, tai patenkinta.  4u.gif
tik gaila negaliu dar jums parodyti.  ax.gif

thumbup.gif Lauksim kol jau turėsi ką parodyti. O tau tie patys ir gamins?
Atsakyti
QUOTE(Siaki @ 2008 04 15, 12:43)
Kaip vadinasi nežinau, nepamenu,tik žinau,kad vokiška  4u.gif

o kodel man nieko nerodo/ gal ka ne ta spaudziu?
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 04 14, 08:39)
kristina19, va sumeciau kazkoki vaizdeli pagal planeli
user posted image

kaip galvojat ar geriau kamoine spintele tokia kaip cia pavaizduota,ar spintele staciu kampu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 04 16, 11:27)
kaip galvojat ar geriau kamoine spintele tokia kaip cia pavaizduota,ar spintele staciu kampu
g.gif

Man zymiai graziau staciu kampu. Del patogumo nezinau, bet dabar juk daug visokiu sprendimu yra.
Atsakyti
Geriau stačiu, nes pažiūrėk iš viso ar pasieksi patį kampą bent nuvalyti. Ir kampinis stalviršis būtų daug brangesnis, nes pjaunasi iš platesnio. bet dar gal atkreipk dėmesį ir į durelių plotį, kad bent jau kibiras per jas tilptų smile.gif))Brėžinyje nesimato matmenų, bet vizualiai, tai labai siauros atrodo. Pas men (ir esu labai tuo patenkinta) krauklės džiovykla "atsukta" įkomponuota į link kampo (jaučiu nelabai suprantai paaiškinau ), t.y. tavo atveju reiktų ją apsukti 180 laipsniu, kad džiovykla būtų iš kairės ir kiek įmanoma (kol naudotis kraukle yra patogu) stumti į kampą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 16 balandžio 2008 - 11:21