QUOTE(Baltike @ 2008 04 14, 13:32)
Aš prieš elektros vedžiojimą pasidariau preliminarų virtuvės projektėlį: numačiau kaitlentės, kriauklės, šaldytuvo, darbastalio, indaplovės vietas. Mes projektą buvome ir ant sienų, ir ant grindų pasipaišę pasižiūrėti ar patogu bus, ar ne per dideli/maži atstumai tarp atskirų zonų. Niekas geriau tokių dalykų neįvertins nei Tu pati (aišku, priimtais standartais, kaip kad spintelių aukščiai, pločiai, buitinės technikos matmenys ir pan., pasidomėti būtina). O gamintojo konsultacijos labiau reikalingos jau galutiniame etape, kai kalba eina apie dizainą.
Aš irgi taip pačiai dariausi pati viena viską... MB nelabai svarbu buvo kur aš norėsiu ką statyti, jis tik padavė man kreidos gabalą ir ant blokelių tiek virtuvėj, tik kituose kambariuose pati piešiau kur rozečių reikės, jungiklių ar dar ko... pradedant elektra, baigiant kanalizacija po ilgų apmastymų, pati pasidariau.. aišku, yra standartai tam tikri, bet kas liečia tokius norus kaip išdėstymas baldų, spintelių virtuvėj, kriauklių ar lempučių sienose, tai buvo mano kompetencija. Ir visai tai nebaisu, netgi įdomu... pasidariau su Alno projektėlį, tai jau tiksliai dabar žinau kur kur katlentė, kriauklė bus, ten išvedžiojo viską... kol kas tiek ir turim
QUOTE(aitiii @ 2008 04 14, 17:12)
aciu, labai man idomu jusu nuomone, na del kampine spintele sake kad kazkaip neisiena del vietos stokos, o spalvos tai realiai jos graziau atrodo negu kompe. o del virsutiniu spinteliu as aplamai nusivylus, tat nezianu kad cia daryti. nusivylaiu savo virtuve, bet nebeda ji dar nepadaryta, tik reikia kazka keisti ir ieskoti.
cia mano tai tik spalvos rinktasi, o visa kita suprojektavo projektuotojas, bet man nelabai
kriauklė tikrai per arti kaitlentės, kažin ar bus patogu... O šiaip, nenusimink, dar niekas nieko negamina ir nemontuoja, kaip supratau.. pasipaišyk ir pasigalvok daugiau