Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Betule @ 2008 04 14, 16:40)
Gal dar gali pakomentuot, kodėl būtent šias spalvas išsirinkai? Norėčiau ir aš būti tokia drąsi  bigsmile.gif

O kas čia drąsaus... ax.gif na norėjau baltos, tiksliau norėjau raudonos, bet nuvaziavau pas baldininką, pamačiau tokią pabaltą, kaip pati užsisakiau ir užsinorėjau... o stalviršį rinkausi medžio imitaciją, nes jis eis per barą, tai kažkaip man gražiau.. g.gif na pasižiūrėsim kaip bus bigsmile.gif o tu nebijok, svarbiausia, kad tau pačiai būtų gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 04 14, 15:33)
ačiū, merginos, kai jau pamatysiu, tikiuosi perdaug nenusivilsiu... unsure.gif  wub.gif

jei ką, į savo būrį (nusivylusių virtuve) priimsiu 4u.gif bet, manau, kad taip tikrai nebus, aš jau irgi apsiprantu po truputį...
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 14, 15:21)
sveikos. jau suprojektavo virtuve. prasau komentarus, nors gal ir ne kaip, bet ka cia mandro ismanyti, kaip tiek mazai vietos, virtuve  pusiau tokioje palepeje blush2.gif  doh.gif . nezinau net ar cia gerai ar ne. prasome paziurekite ir jus.

Na kazkaip man ir nelabai schmoll.gif Dar pagalvojau, o jei saldytuva ikisti i kampa kur baras, tada ten stalvirsi g.gif Na aisku tolokai jis bus nuo kriaukles ir kaitlentes, bet dabar kazkaip vaizda ir sviesa uzstotu, jei ten langas uz jo. O bara tada toki is abieju pusiu pastatyti kur dabar saldytuvas g.gif Ir aisku tarpelio didesnio reiktu tarp riaukles ir kaitlentes.
Turbut labai aiskiai as cia viska parasiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2008 04 14, 15:57)
Sveikos merginos.. 4u.gif
Rytoj man jau atveža virtuvytę... ax.gif Kaip baisu, negaliu... kažkaip nuvykusi spalvas rinkausi karžygiškai, tiesiai šviesiai be jokių abejonių, o šiandien pasižiūrėjau internete tai kažkaip baisu pasidarė... unsure.gif
Mano virtuvytės spalva woodline cream - http://www.finumedis...dex.php?cid=221 (aip baltas medis)
Stalviršis panašus į šitą, tik šviesesnis - http://www.finumedis...dex.php?cid=354

Ką manot 4u.gif aišku, jau nieko nepakeisti, eh.. iš tikro nebežinau ar norėčiau ką keist bigsmile.gif

Eik tu peklon,tikrai liuks spalvos thumbup.gif Kad grazu bus,aisku ir aklam mirksiukas.gif
Gal biski ne i tema,bet vistiek apie virtuve.Mastau,kad vietoj orkaites gal pirkti elektrine krosnele g.gif Ir vietos maziau uzima,o orkaite naudojuos kokius 3 kartus per metus.Is bedos vista juk galima ir krosnelej issikepti.Ka manot,a???
Atsakyti
mirksiukas.gif jei užduosiu kvailų klausimų, nesupykit, nes noriu viską išsiaiškint blush2.gif
1. Kada man reikia/ galiu kreiptis į baldininkus dėl virtuvės?
2. Ką tiksliai jau turiu žinoti (projektėlį jau šiokį tokį turiu)? kaip jie nors preliminariai apskaičiuoja kainą, nes nenoriu pirkt iš pirmų? ar turiu žinoti kokios noriu tiksliai plokštės ir tt??
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 04 14, 13:32)
Aš prieš elektros vedžiojimą pasidariau preliminarų virtuvės projektėlį: numačiau kaitlentės, kriauklės, šaldytuvo, darbastalio, indaplovės vietas. Mes projektą buvome ir ant sienų, ir ant grindų pasipaišę pasižiūrėti ar patogu bus, ar ne per dideli/maži atstumai tarp atskirų zonų. Niekas geriau tokių dalykų neįvertins nei Tu pati (aišku, priimtais standartais, kaip kad spintelių aukščiai, pločiai, buitinės technikos matmenys ir pan., pasidomėti būtina). O gamintojo konsultacijos labiau reikalingos jau galutiniame etape, kai kalba eina apie dizainą.

Aš irgi taip pačiai dariausi pati viena viską... MB nelabai svarbu buvo kur aš norėsiu ką statyti, jis tik padavė man kreidos gabalą ir ant blokelių tiek virtuvėj, tik kituose kambariuose pati piešiau kur rozečių reikės, jungiklių ar dar ko... pradedant elektra, baigiant kanalizacija po ilgų apmastymų, pati pasidariau.. aišku, yra standartai tam tikri, bet kas liečia tokius norus kaip išdėstymas baldų, spintelių virtuvėj, kriauklių ar lempučių sienose, tai buvo mano kompetencija. Ir visai tai nebaisu, netgi įdomu... pasidariau su Alno projektėlį, tai jau tiksliai dabar žinau kur kur katlentė, kriauklė bus, ten išvedžiojo viską... kol kas tiek ir turim blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(aitiii @ 2008 04 14, 17:12)
aciu, labai man idomu jusu nuomone, na del kampine spintele sake kad kazkaip neisiena del vietos stokos, o spalvos tai realiai jos graziau atrodo negu kompe. o del virsutiniu spinteliu as aplamai nusivylus, tat nezianu kad cia daryti. nusivylaiu savo virtuve, bet nebeda ji dar nepadaryta, tik reikia kazka keisti ir ieskoti.
cia mano tai tik spalvos rinktasi, o visa kita  suprojektavo projektuotojas, bet man nelabai  verysad.gif  mastau.gif  schmoll.gif

kriauklė tikrai per arti kaitlentės, kažin ar bus patogu... O šiaip, nenusimink, dar niekas nieko negamina ir nemontuoja, kaip supratau.. pasipaišyk ir pasigalvok daugiau 4u.gif
Atsakyti
aciu uz paguoda, dar bandysiu, nors kriaukles jau nepastumsiu toliau, bet del viso kito bandysiu. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(wanesa @ 2008 04 14, 18:51)
Na kazkaip man ir nelabai  schmoll.gif  Dar pagalvojau, o jei saldytuva ikisti i kampa kur baras, tada ten stalvirsi  g.gif  Na aisku tolokai jis bus nuo kriaukles ir kaitlentes, bet dabar kazkaip vaizda ir sviesa uzstotu, jei ten langas uz jo. O bara tada toki is abieju pusiu pastatyti kur dabar saldytuvas  g.gif Ir aisku tarpelio didesnio reiktu tarp riaukles ir kaitlentes.
Turbut labai aiskiai as cia viska parasiau  doh.gif  biggrin.gif

ten kur baro kampas nera lango, bet tada tikrai toloka bus saldytuvas.
Atsakyti
[quote=Nanda,2008 04 14, 18:58]
Aš irgi taip pačiai dariausi pati viena viską... MB nelabai svarbu buvo kur aš norėsiu ką statyti, jis tik padavė man kreidos gabalą ir ant blokelių tiek virtuvėj, tik kituose kambariuose pati piešiau kur rozečių reikės, jungiklių ar dar ko... pradedant elektra, baigiant kanalizacija po ilgų apmastymų, pati pasidariau.. aišku, yra standartai tam tikri, bet kas liečia tokius norus kaip išdėstymas baldų, spintelių virtuvėj, kriauklių ar lempučių sienose, tai buvo mano kompetencija. Ir visai tai nebaisu, netgi įdomu... pasidariau su Alno projektėlį, tai jau tiksliai dabar žinau kur kur katlentė, kriauklė bus, ten išvedžiojo viską... kol kas tiek ir turim blush2.gif biggrin.gif

Nanda, parodyk projektėlį 4u.gif
Atsakyti
aitii, jei visai neiseina paslinkt kriaukles, tai as bent jau kaitlente slinkciau arciau krasto. Nes dabar ji tikrai perdaug arti kriaukles schmoll.gif Ir pakabinamos spinteles platesnes gausis, kas bent jau man graziau rolleyes.gif
Vietoj sito siulomo baro daryciau stala su kedem. Zmoniu daugiau suses, o be to kazkaip keistai cia, kai sedesit priesais siena unsure.gif

Zodziu, jeigu tau sis projektas nepatinka, taip ir pasakyk, paprasyk, kad dar bent viena varianta pateiktu. Pati pasibraizyk, kitai firmai duok pabraizyt ir paskaiciuot ir rasi optimaliausia varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas uz patarimus. na kaitlente vakar ir taip bandziau paslinkti, bet jei paslenku man neiseina padaryti stalciu. o stalas gal cia graziau atrodytu. na dar parsiveziu kita projektuotoja, nes man sis visai nepatiko. jauciu kad nieko net per daug nemaste sudejo betka ir bet kaipbet jau nuotaika man sugadinta. verysad.gif bash.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O mums siandien atveza stalvirsi montuot thumbup.gif thumbup.gif Tai jei siandien uzbaigs viska, nufotkinsiu jusu teismui blush2.gif Gaila tik, kad saldytuvo nera, ir neaisku, kada bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 04 15, 08:31)
aciukas uz patarimus. na kaitlente vakar ir taip bandziau paslinkti, bet jei paslenku man neiseina padaryti stalciu. o stalas gal cia graziau atrodytu. na dar parsiveziu kita projektuotoja, nes man sis visai nepatiko. jauciu kad nieko net per daug nemaste sudejo betka ir bet kaipbet jau nuotaika man sugadinta.  verysad.gif  bash.gif

O tai jei kaitlente pastumt i kaire, o kriaukle vos vos i desine? g.gif (Negi jos visai neimanoma stumdyt?) Gal tuomet stalciai gautusi?
Atsakyti