QUOTE(reg @ 2008 05 08, 20:10)
Nu nebeistveriau - mano patarimas -atsikratyti tokiu iprociu, kaip laikyti kruopas ar makaronus maiseliuose. Dabar pilna paciu ivairiausiu indu biriems produktams - jei jau perkate nauja virtuve, tai nepagailekite ir keliu desimtiniu ir nusipirkit vienodus tik skirtingu dydziu indelius - ir tada ar spintele su matiniu stiklu ar su nematiniu ar stalciu atidarysite visuomet bus ideali tvarka (netgi nieko nepribires is suplysusiu maiseliu, bus lengva viska surasti ir lengva i puoda supilti). Pas mane stalciai, bet ir juos maloniau atidaryti, kai indeliai tvarkingai sudelioti.
As turiu kita problema, kai pamatau grazesnius indelius, tai vis noriu kita kolekcija susipirkti
čia jau trubtūt nukrypome į lankas, bet pasisakysiu.
Taip aš irgi mėgstu indelius ir susipirkčiau jų begalę, jei tik būtų kur dėti
Bet taip pat ir naudojų kelių rūšių ryžius pvz., ir visada noriu žinoti kokius konkrečiai imu iš spintelės - jei jau su indeliais, tektų su visa pauote ten grūsti. Be to paprastai perku tokius produktus, kurie turi dėžutę, arba lipduką ir praplėšus pakuotę lengvai sandariai vėl uždaromi, arba kitu atveju aišku tenka perpilti į indą.
na, bet ačiū dievui man ir negresia problemos su stiklais - iš viso neturėsiu pakabinamų spintelių, ir viskas bus stalčiuose, kuriem nusipirkau skirtukus, kad galėčiau dėti ne tik indelius